Şimdi Ara

WD Passport Harici SSD Çok yavaş çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500/500 okuma yazma civarında bir harici ssd type c çıkışlı. USB 3.0 portunda kullanıyorum ve 35-44 mb/s hız alıyorum. Başka portlarda ve başka kablolarla başka bilgisayarda denedim sonuç değişmiyor. Sorun nedir ne yapabilirim ? İki ucu da type c kablo mu gerekiyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFone -- 9 Nisan 2023; 4:9:27 >

• Herhangi bir fikri olan var mı? Aklıma tek gelen bendeki kabloların uyumsuz olduğu

• Kutunun içinden çıkarıp sata kablosuyla pcye bağlayıp dene. Eğer yerinden çıkıyorsa tabii ki. Ancak böyle sağlıklı sonuç alırsın.
  • Efe Yakup Karahanlı kullanıcısına yanıt

M2 tipinde ve çıkmıyor maalesef

• Kablo nasıl resmini atar mısın buraya

• Dediğin gibi kablonun veri transfer hızı düşük olabilir

Şu kablodan hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İk ucu da c tipi olması önemli değil, hızı önemli. Çok uzun olmayan ve high speed ya da super speed yazan bi kablo bul onla dene bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFone -- 11 Nisan 2023; 20:42:43 >

• İkisi de iyi marka. Baseus kullandım. Müthiş kaliteli. Transfer ve akım hızı çok iyiydi. Ugreen de oldukça kaliteli. Ben de bunu alıcam https://ugreen.com.tr/urun/ugreen-usb-3-0-2-5-ve-3-5-inch-sata-hdd-dual-dock-station//

Ancak mümkünse birinden bul dene almadan önce. Muhtemelen hızlıdır ama yine de garanti olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 12 Nisan 2023; 2:37:4 >

Bunu aldım ve sorunum çözüldü. Teşekkür ederim hocam size de.

• Hayırlı olsun. Nasıl sonuç verdi yazar mısın. Hem bizden sonraki yankiler de faydalansın

• Kırmızı baesus kablodan da satın aldım ve onunla hızlı çalışmadı bilginize. Yine max 40 mb/s alabildim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.