Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elinde 1.01.70 firmware olan varsa yüklüyebilirmi acaba
  • Merhabalar Arkadaşlar "WD TV HD Media Player", MioNet Secure Remote Access servisini destekliyor mu bilen var mı. WD TV HD Media Player'ı alıp 2 TB HD ile kullanmayı düşünüyorum. AppStore üzerinden yayınlanan WD Photos uygulamasıyla birlikte kullanmak istiyorum, fakat MioNet Secure Remote Access desteği olması gerekiyor. Bu nedenle bilginiz varsa cevaplarsanız teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bu cihazla ilgili dvd oynatımı konusunda bir sorum olacak..

Bu cihazla dvd klasörlerini (iso değil, video ts klasörü) nasıl oynatılır acaba..

Daha önceki sayfalarda en üstteki dosyada enter'a basın denmiş..

Yalnız bizde sadece bir bölümünü oynattı sonra durdu.. Daha sonraki denemelerde ise hiç açmadı.. Ne o dosyayı ne de diğerlerini bir daha göstermedi..

Acaba video ts klasöründen hangi soyada hangi tuşa basarsak sorunsuz bir şekilde filmi baştan sona izleyebiliriz? Ayrıca filmleri tekrar göstermesini sağlamak için ne yapmalıyız?

Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim..
  • WD TV HD Media Player Harici Diskten diğer Harici diske kopyalama yapabiliyor mu? Benim kullandığım harici diskin biri PC görmüyo ama WD görüyor. 2. Hardiske kopyalama yapabilirmiyim?
  • Bu cihaz .flv dosyalarını açıyormuydu.

Yada açan bir yazılım versiyonu varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserguzel

WD TV HD Media Player Harici Diskten diğer Harici diske kopyalama yapabiliyor mu? Benim kullandığım harici diskin biri PC görmüyo ama WD görüyor. 2. Hardiske kopyalama yapabilirmiyim?

Evet dosya yönetimi diye bir menü var orayı kurcalayarak bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

quote:

Orijinalden alıntı: eserguzel

WD TV HD Media Player Harici Diskten diğer Harici diske kopyalama yapabiliyor mu? Benim kullandığım harici diskin biri PC görmüyo ama WD görüyor. 2. Hardiske kopyalama yapabilirmiyim?

Evet dosya yönetimi diye bir menü var orayı kurcalayarak bulabilirsin.

Hardisk RAW olmuşta....
  • yav kimsede yokmu şu 1.01.70 versyonu senkron problemi deli ediyo ses 1 saniyeye yakın görüntüden erken geliyo
  • Ses kaymasını çözer diye 1.03.42_V beta sürümünü de yükledim ama sorun çözülmedi. Ses kayması olmayan sürüm 1.01.77 mi? Bir de geriye dönük nasıl yükleme yapılabilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcom

quote:

Orijinalden alıntı: yekucur

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yekucur

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

HB promosyonundan yararlanip bir adet WD media player aldım bende. Şuan fiyat perfomans oranı en iyi player sanırım.

Bu cihazı analog ses sistemine üzerindeki RCA çıkışlardan bağlarsak DTS sesleri alabilir miyiz?

Konuda çok faydalı bilgiler var. Elinize sağlık...

sanmıyorum..yinede daha iyi anlayan arkadaşlar cevap verirse iyi olur..ayrıca tv nizinde dts çıkış desteklemesi lazım sanırım...

DTS sesleri derken sanırım WD TV nin DTS sesleri downmix yapıp stereo olarak out edilmesinden bahsediyor arkadaş.
    Bu şekilde RCA jacklar üzerinden stereo olarak ses sisteminizi bağlayabilirsiniz. Fakat gerçek 5.1 DTS almak için optik girişli ve DTS çözebilen bir sisteme veya bir decoder'e ihtiyacınız var.

Aynen dediğin gibi kardeş. Benim emektar 5+1 microlabı WD ye RCA üzerinden bağladım. Ses fena değil ama dediğin gibi stero ses geliyor sanırım. Benim bu sistemi hometech 567 ye bağladığımda daha güzel ses çıkıyordu. WD bu hususta pek tatmin etmedi. Optik girişli setler çok pahallı. En az 300-400 den bahsediyorlar. Ortalıkta decoder de yok ki. Hepsi ikinci el ve çok para istiyorlar. Satan da yok zaten...

Hocam, aynı olayları bende yaşadım. Önce optik girişli ses sistemlerini araştırdım. Çoğunlukla 600 TL ve üzeri fiyata sahip Z5500 'ü önerdiler. Daha sonra Philips in 400 TL civarı olan bir iki modelini buldum. Daha sonra decoder olayını araştırdım. Dediğiniz gibi genelde ikinci eli var. Bulursanız da fiyatı yüksek. Sonra yurt dışından temin edilen HD Audio Rush decoder'i buldum ama sipariş veren bazı arkadaşların cihazlarda ve gelen modellerde problemler çıkınca o işten de soğudum. En son olarak Playvision decoder'i buldum ve sonunda muradıma erdim Bir aydır benim emektar Premier ile kullanıyorum ve özellikle DTS filmlerde cidden çok memnunum. En çok sevindiğim nokta ise yeni sistem almak zorunda kalmadım. Şuan dediğim decoder Ereyon.com da satılıyor. Bazı kampanyalı kartlara 185 TL + taksitli satılıyor. Bi bak istersen...

Kardeş öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Zaten decoder olayı daha mantıklı geliyordu ama ikinci el falan pek içime sinmiyordu. Playvision decoderi ve sitesindeki bilgileri inceledim. Sizin ve diğer arkadaşların yorumlarını okudum. En ucuz bu dts işini bu şekilde çözecez heralde. Zaten benim microlabdan da memnunum. Bu akşam ereyondan ısmarladım. Bakalım gelince göreceğiz bizim microlab nasıl bir performans sergileyecek

yekucur kardeş bizim Playvision decoder geçen hafta başında geldi. Bir haftadır falan kullanıyorum. Özellikle DTS filmlerde bizim microlab canavar gibi oluyor. Allah razı olsun sende. Elinde analog sistemi olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Adamlar boşuna optik çıkış yapmamış bu playera Bağlantıda bazı noktalarda problem yaşadım. Sağolsun italatçı firma çok destek oldu. Adamlar telefonda tek tek izah ettiler nasıl bağlayacağımı.

İyi forumlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhaty45

Cevaplar için teşekkür ederim.

Kompozit bağlantıda sorun yok ancak bağlantı türünü HDMI ye çevirince yine de görüntü alamıyorum.

Kablo genellikle sabit duruyor. Sadece geçen hafta Laptop'a takmıştım o kadar.

Sanırım HDMI çıkışım bozuldu. Tamir yolları göründü...

Geçmiş olsun serhaty45.

Garanti belgesindeki italatçı firmayı bi ara. Ürünü direkt kabul ediyorlar ise direkt oraya gönder. Aldığın yere verirsen dönüş zamanı daha çok uzayabilir.

Bahsettiğim sorun ile garantiye verdiğim 2. jenerasyon wd player'ımdan bugün haber geldi.

Yenisi ile değiştirdiler.Aynı ürün artık üretilmediği için WD Live verdiler.

Görüşleriniz nelerdir acaba? Daha karlı bir değişiklik mi oldu bu?

• Bazı .mkv formatında ki filmlerde, dedonma veya mavi dairenin sürekli döner biçimde takılı kalma sorunu bende de mevcut. Çözüm el klasiko;
    kapat fişi çek az bekle yeniden aç. Bu sorunu yaşayan arkadaşlardan playerı garantisi kapsamında tamire gönderen oldu mu?
    Malumunuz hb dan aldım, 1 aya yakın cihazsız kalmak zor tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkou

Bazı .mkv formatında ki filmlerde, dedonma veya mavi dairenin sürekli döner biçimde takılı kalma sorunu bende de mevcut. Çözüm el klasiko;
    kapat fişi çek az bekle yeniden aç. Bu sorunu yaşayan arkadaşlardan playerı garantisi kapsamında tamire gönderen oldu mu?
    Malumunuz hb dan aldım, 1 aya yakın cihazsız kalmak zor tercih.

Bende Hepsiburada'dan aldım o srun bendede mevcut. Çoğu zaman çok sıkıntılı oluyor bende merak ediyorum bu sebepten servise gönderen varmı diye. Ayrıca hazır yazmışken birşey daha sorayım. Bazı MKV'leri playerda oynatamadım. Alt ilerleme çubuğu ve Audio yazısı geliyor ancak siyeha ekran kalıyor film hiç başlamıyor yada alttan ses glip görüntü gelmiyor. Ripleme kodek sorunu gibi geliyor, bu tür MV leri farklı şekilde tekrar ripleyip Media playerımızda oynatmanın bir yolu yokmudur?

• Selam Orislevin,

Ben de elimdeki divx olan dosyaları mkv yaptıktan sonra hiçbirisini oynatamamıştım. Biraz araştırmadan sonra yaptığım işlem mkvtoolnix programı ile yeniden "mux" etmek olmuştu. mkvtoolnix programında dosyayı açtıktan sonra video dosyasına tıklayıp sonra alttaki "extra options" sekmesindeki compression seçeneğini "none" olarak seçmek gerek. Aynı işi ses dosyası için de yapman gerek. İngilizce sıkıntı değilse şurada anlatmış mesela:http://tehparadox.com/forum/f63/no-video-audio-both-when-playing-mkv-wdtv-1219646/

• Hangi release gruplarinin riplerini indiriyorsunuz da acamiyorsunuz? Benim hic basima gelmedi, bir deneyeyim ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadia®

Selam Orislevin,

Ben de elimdeki divx olan dosyaları mkv yaptıktan sonra hiçbirisini oynatamamıştım. Biraz araştırmadan sonra yaptığım işlem mkvtoolnix programı ile yeniden "mux" etmek olmuştu. mkvtoolnix programında dosyayı açtıktan sonra video dosyasına tıklayıp sonra alttaki "extra options" sekmesindeki compression seçeneğini "none" olarak seçmek gerek. Aynı işi ses dosyası için de yapman gerek. İngilizce sıkıntı değilse şurada anlatmış mesela:http://tehparadox.com/forum/f63/no-video-audio-both-when-playing-mkv-wdtv-1219646/

Evet hocam benimde aradığım böyle birşeydi akşama deneyip çalışıp çalışmadığını yazarım. Çok teşekkürler ilginize

Edit: Şimdi eve gelip denedim aynen öyle yapıca hiçbir problem olmadan oynattı. Nerdeyse sırf bu yüzden servise yollayacaktım. Tekrar tekrar çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orislevin -- 25 Ekim 2010; 18:05:16 >

• her format her formata convert edilebiliyor diye biliyorum.
  • Merhabalar
    sabahın köründe kalkıp electroworld den bu sabah aldım…görüntü kalitesi düşük, navigasyon'da video resimlerinide görmüyor:( halbuki yorumlarda hep iyi yönde, sanırım bana arızalı ürün sattılar, geri iade edip yenisini almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creatorhills -- 27 Ekim 2010; 11:58:37 >
  • cihazı hangi televizyona ne şekilde bağladınız acaba?
  • hdmi kablo ile bağladım.

telvizyonum :
    SAMSUNG LED TV
    40"(102cm) Ekran Genişliği
    1920x1080 Çözünürlük
    200HZ
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.