Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hdmi kablosunu değiştiriym dedim..

değiştirdim..

film baslatınca kac dk sure kaldıgı artık gorunmuyo ve chapter atlatma ozelligi gitti..

ne yapmam lazım?

reset atsam düzelir mi ve 1.01.70 ye mi donuyo?
  • Bu soruna çözüm bulabildinizmi.

Ben hdd ile izliyorum ve bu sorunu hdd de yer kalmamasına bağlıyorum.

1 TB harici harddisk full dolu ve cihazı taktığımda daha fazla alan gerektiğine dair uyarı çıkıyor.

Bu soruna çözüm bulabilen oldumu.

MAvi daire sürekli dönüp duruyor.

quote:

Orijinalden alıntı: onurkou

Bazı .mkv formatında ki filmlerde, dedonma veya mavi dairenin sürekli döner biçimde takılı kalma sorunu bende de mevcut. Çözüm el klasiko;
    kapat fişi çek az bekle yeniden aç. Bu sorunu yaşayan arkadaşlardan playerı garantisi kapsamında tamire gönderen oldu mu?
    Malumunuz hb dan aldım, 1 aya yakın cihazsız kalmak zor tercih.
  • Bir filmi izlerken kaza ile sağ ve sol yön tuşlarına bastım :)

Veee alt yazı senkronize ayarı ile karşılaştım.

Alt yazıyı ileri geri alabiliyorsunuz.

Bu özelliğin olduğunu bilmiyordum.
  • GARANTİ VE SERVİS SORUNU:
    Ben ilk çıkan WD TV HD MEDIA PLAYER lardan kullanıyorum..Seri numarası WD00AVP. Mavi bilgisayar cortlamadan önce oradan almıştım. 2011 mart ayına kadar garantisi var cihazın. Arşivimin %90'ı 1080p filmlerden oluşmakta ve sürekli donma yaşıyorum, yeşil kırmızı mavi çizglerle dolu ekran çıkıyor, arkasından senkron kayıyor vs vs gibi birçok sıkıntı var cihazda aldıgımdan beri. Release grup ları ile alakalı değil sıkıntı çünkü hemen hemen tümünde yapıyor ve bende sıkıntı yaratan filmi arkadaşımdaki 2. nesil cihazda izleyince hiçbir sıkıntı cıkartmıyor.

Okuduğum kadarı ile bazı arkadaşlar garanti kapsamında yaşadıkları sıkıntılara çözüm bulmuşlar. Ben cihazı artık var olmayan bir yerden aldığım için bu arkadaşlardan nereye başvurmam gerektiğini yada cihazı nereye yollamam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Film izleme zevkinim kaybediyorum yavaş yavaş bu cihaz yüzünden.. Yardımlar için şimdiden teşekkürler..
    Saygılar

• Donma sorunu için mkv 4.2 ler için Wd HD live lar için yeni update yayınlandı ama gen2 iler için bir şey gözükmüyor resmi sitede. Bilgisi olan var mı bu konuda
  • Ürünü getiren 2 farklı disbiritör firma var.

Disbiritör firmayı tesbit edebilirseniz (elinizdeki garanti belgelerinden yada ürün kutusundan) disbiritör firmaya yollayarak yenisi ile değiştirilmesini sağlayabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Dynatech

GARANTİ VE SERVİS SORUNU:
    Ben ilk çıkan WD TV HD MEDIA PLAYER lardan kullanıyorum..Seri numarası WD00AVP. Mavi bilgisayar cortlamadan önce oradan almıştım. 2011 mart ayına kadar garantisi var cihazın. Arşivimin %90'ı 1080p filmlerden oluşmakta ve sürekli donma yaşıyorum, yeşil kırmızı mavi çizglerle dolu ekran çıkıyor, arkasından senkron kayıyor vs vs gibi birçok sıkıntı var cihazda aldıgımdan beri. Release grup ları ile alakalı değil sıkıntı çünkü hemen hemen tümünde yapıyor ve bende sıkıntı yaratan filmi arkadaşımdaki 2. nesil cihazda izleyince hiçbir sıkıntı cıkartmıyor.

Okuduğum kadarı ile bazı arkadaşlar garanti kapsamında yaşadıkları sıkıntılara çözüm bulmuşlar. Ben cihazı artık var olmayan bir yerden aldığım için bu arkadaşlardan nereye başvurmam gerektiğini yada cihazı nereye yollamam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Film izleme zevkinim kaybediyorum yavaş yavaş bu cihaz yüzünden.. Yardımlar için şimdiden teşekkürler..
    Saygılar

• Evet benim cihazın ithalatçısı Casper Bilgisayar mış.. Kutusu ve tüm ekipmanları ile yarın götürüp bırakacağım, bakalım sonuç ne olacak..
    Yardımınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Bu soruna çözüm bulabildinizmi.

1 TB harici harddisk full dolu ve cihazı taktığımda daha fazla alan gerektiğine dair uyarı çıkıyor.

quote:

Bazı .mkv formatında ki filmlerde, dedonma veya mavi dairenin sürekli döner biçimde takılı kalma sorunu bende de mevcut. Çözüm el klasiko;
    kapat fişi çek az bekle yeniden aç. Bu sorunu yaşayan arkadaşlardan playerı garantisi kapsamında tamire gönderen oldu mu?

Sorununuz bazı mkv filmlerinde oluyor ise aşağıdaki yöntemi deneyin. Bende açılmayan yada açmayı denediğimde mavi dairenin sürekli döndüğü bütün mkv leri açıyor şimdi.

http://tehparadox.com/forum/f63/no-video-audio-both-when-playing-mkv-wdtv-1219646/

• arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır foruma bakmıyordum,
    en son sürüm güncelleme hangisi ve ne zaman yayınlandı ? wd hd player daki sürümümü nasıl öğrenebilirim ?

File Name: WDTV_HD_GPL_code_2009.10.26.zip
    File Size: 197 MB
    Version: 1.01.70
    Publish Date: 12/16/2009 nedir ne işe yarar ?
  • arkadaşlar ben gen1 in sorunları yüzünden cihazı değişttirdidim, yerine live verdiler

GEn2 nin de güncelllemesi gelmezse servise bırakacağım. tek olumsuz yön ithalatçının casper olması. adamlara nasıl anlatacaz header c. li yeni mkv filmleri oynatmıyor cihaz diye bilmiyorum.

Wd nin live daki update gibi gen 2 ye yeni update snacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 11 Aralık 2010; 12:35:52 >
  • Arkadşlar Media player gen 2 kullanıyorm durdk yere hiçbir filmi oynatmamaya başladı mavi daire sürekli dönüyor yeni eski film farketmez hiçbirini oynatmıoyr sorunu çözebilen varmı ne yapmamaız gerekir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

@Shevchenco hata vermeden önce en son izlediğin ripden kaynaklanıyor bu sorun
    çözümü, cihazı fabrika ayarlarına döndür arkadan fişini çıkar tak
    hdd içerisindeki wd klasörünü pc den silip tekrar gen2 ye tak

bende sadece prince of persia hubris ripinde yaptı bu loading sorununu
    yukarıdaki yazdığım yöntemle çözdüm

@CANOZ
    header c. li yeni mkv filmleri derken ne kastediyorsun hocam
    örnek verebilirmisin

İşte hocam Canoz hocamın dediği de o. Siz o hatayı Header Compression yüzünden alıyorsunuz. WDTV Live için Western Digital Header Compression update'i çıkardı. Fakat Gen1 ve Gen2'lere böyle bir update gelmedi. Kısaca Rip'te sorun yok. Sadece rip gruplaro yeni sürüm MkvMerge programını kullandığı için WDTV gen1 ve gen2 bu ripleri oynatamıyor.

Header Compression için çeşitli çözümler:

http://divxm.com/mkv-filmlerden-header-compressionu-kaldirmak-t381667.html

http://divxm.com/wdtv-sorunlu-mkv-cozumu-resimli-anlatim-t344204.html?s=c40b66f3a4dc830219e793f36b748ef8&p=1359765

• Forumdaki son denemeleride yaptım ama hala fayda yok. Sanırım bu alet MKV sorunlarına çözüm için herhangi bir gelişmede sunmayacak aylardır aynı firmware duruyor. artık sizden son çare daha problemsiz alternatifleri öğrenmek :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Bu soruna çözüm bulabildinizmi.

quote:

Sorununuz bazı mkv filmlerinde oluyor ise aşağıdaki yöntemi deneyin. Bende açılmayan yada açmayı denediğimde mavi dairenin sürekli döndüğü bütün mkv leri açıyor şimdi.

http://tehparadox.com/forum/f63/no-video-audio-both-when-playing-mkv-wdtv-1219646/

Ve sonunda bu çözüm işe yaradı :)

Ama genede bu aleti filmi indir direk seyret diye almıştık. Artık yeni nesil MKV lerde her seferinde bu işleme gerek duyacaksak olmadı gene.

• Bu Header Compression sorununun custom firmwarelerle cözümü varmidir acaba?
  • arkadaşlar ben de dün ikinci el wd hd media player aldım. bir arkadaş bu üründen çok memnun olduğunu söyleyince (onunki live) çok detaylı araştırmamıştım. burayı okuyunca gen1-gen2 versiyınlarının olduğunu öğrendim. benim ki gen1 (EUROPE (PAL): WDAVP00BE )çıktı mağlesef.

dün bi kaç film denedim bir sorun yok gibi geldi bana. ama sizce bir sorun teşkil eder mi? çok büyük farklar varmı diye merak ediyorum açıkcası. bilgi verirseniz sevinirim..
  • DTS sesli filmlerfen ses alamayacaksiniz en buyuk eksisi budur.Degistirebiliyorsaniz hemen degistirin.Gen2 ise header compression yuzunden yeni cikan mkv'leri oynatamiyor suan icin en iyi secenek live almak..
  • liveda oynatmıyor yeni çıkan mkvleri sanrıım yeni bir güncelleme ile sorun çözülecektir yoksa tektek her filmi convert etmekle kim uğraşcak
  • Live'a bu update gelmis ama gen2 icin yok hala
  • gen 2 üvey evlat mı?

madem üretip satıyorlar,bununda,update,firmware vb.yapmak zorundalar.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.