Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben WD TV gen2 cihazımdan gayet memnunum. Ara sıra donma oluyor. Çok sıkıntı olursa cihazın fişini çekiyorum biraz bekliyorum ve cihaz kendine geliyor. Tek sıkıntım şimdilik bu.
  • acaba wd kullananlar ses sistemi olarak tercihiniz nedir. yani optik girişli ve fiyatı uygun. malum everest piyasada yok z5500 el yakıyor. ikisinin ortası bir ürün neredeyse yok gibi. birde playerla birlikte satılan setler var ama fazladan bir de player almak mantıklı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Bu arada arkadaşın anlattığı "Bat" dosyası yaratıp filmi tekrardan
    mux etme olayı benim laptopta 2dakika alıyor, tşkler

sadece filmi tekrar oluşturmanızda(muxe etmenizde)yeterli olur...mümkünse mkv mergenin 3.0.2 sürümünü kullanın..zaten 4 ve üstü sürümlerde mkv lere altyazı v.s eklediğinizde sorun oluyor...alette donma yapabiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss01

acaba wd kullananlar ses sistemi olarak tercihiniz nedir. yani optik girişli ve fiyatı uygun. malum everest piyasada yok z5500 el yakıyor. ikisinin ortası bir ürün neredeyse yok gibi. birde playerla birlikte satılan setler var ama fazladan bir de player almak mantıklı gelmiyor.

Kardeş elinde analog 5.1 ses sistemin varsa playvision decoderi tavsiye ederim. Boşuna yeni sistem almana gerek kalmaz.

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Benim microlab fc861 + WD TV Gen2 ve playvision üç silahşör gibi oldular. DTS filmlerde süper sonuç alıyorum. Boşuna masraf yapmazsın hem.

Banada forumdan bir arkadaş tavsiye etmişti. Decoderin linki:www.playvision.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: madcom

quote:

acaba wd kullananlar ses sistemi olarak tercihiniz nedir. yani optik girişli ve fiyatı uygun. malum everest piyasada yok z5500 el yakıyor. ikisinin ortası bir ürün neredeyse yok gibi. birde playerla birlikte satılan setler var ama fazladan bir de player almak mantıklı gelmiyor.

Kardeş elinde analog 5.1 ses sistemin varsa playvision decoderi tavsiye ederim. Boşuna yeni sistem almana gerek kalmaz.

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Benim microlab fc861 + WD TV Gen2 ve playvision üç silahşör gibi oldular. DTS filmlerde süper sonuç alıyorum. Boşuna masraf yapmazsın hem.

Banada forumdan bir arkadaş tavsiye etmişti. Decoderin linki:www.playvision.com.tr

şu an elimde bir sistem yok ancak playvision ı hiç düşünmemiştim. teşekkür ederim.

• Arkadaşlar Yeni makinalarda 1.01.79 yazılım yüklü, Altyazı büyüklüğü menüden ayarlanabiliyor,kumandadan power a basına makina tamamen
    kendini kapatıyor harddiskten gücü kesiyor ısınma vs. yok.180Lira ya Sıfır satılan yer var,isteyen benimle kontak kurabilir,piyasada tükenmiş durumda
    stok yok,HB de 231 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

WD HD (gen2) Ürünüme sonunda ulaştım,Tekn.city telfnla sipariş verdim 183TL'ye aldım.Ürününün firmware 1.01.79 sitesinde 1.01.77 var,enteresan.
    elimdeki 23 Mkv filmi sorunsuz oynattı bu filmler 2010yılı filmleri, Cihaz kumandadan power a basınca tamamen kapanıyor harddiskteki elektiriğide kesiyor,Altyazı büyüklüğü
    menüden ayarlanıyor DTS sesleride alıyorum,Süper bir makina

wd forunmlarında yazana göre, sizin cihazda donanım farkı varmış. gen2 nin gen2 si gibi :)

"1.01.79 supports the EuP MCU (the chip that turns the device all the way off to comply with EuP regulations). It has no other changes from 1.01.77, so it would be pointless to release it."

chazın tamamen kapnmasını sağlayan bir değişiklik yapılmış, güzel özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 3 Ocak 2011; 12:26:54 >

• verdiğin bilgi için tşk ederim dostm :)
  • hocam kkv merge'ın burdaki işlevi ne?
    bat dosyasını calıstırıyoruz dıyorsun cıft tıklamamız yeterlı mı?
  • o bat dosyası, mkv mergeyi çalıştırıyor bütün işi mkvmerge yapıyor dos ortamında göremiyorsun ,mkvmerge yi kur baştan
  • WD nin bir Güzel özelliğide fimleri klasör klasör yapacaksınız,her filmin kapak
    Sayfasını turkcealtyazı vs. den printscreen yapıp kaydedin,filmin ismiyle aynı yapıp klasöre koyduğunuz zaman Resimleri ile birlikte listeliyor sanki eline Dvd leri alıp seçiyorsun misali güzel oluyor,,
  • Konuyu takip ediyorum, mesajım bulunsun:)
  • ben takip etmiyorum ama benimde mesajım bulunsun
  • Bende bu cihazı kullanıyorum Ben aldığımda gen1-2 mevzularından bihaberdim neyseki ürün gen2 ydi güncellemeside yaptım WDTV_1.01.77 sanırım başka güncellemeside yok yalnız WD'nin sitesinde bu ürünler hiç çıkmamış gibi enteresan hakikaten..
    Geçen Elektroworld de 1 TB lisini gördüm 200 civarı bir fiyata vay arkadaş dedim live falan özelliğide vardı ..Üründen alacak arkadaşlar iyi araştırsınlar ara ara epey ucuza geliyor Bir an alsam mı acaba diye aklımdan da geçirmedim değil 1tb disk + media player sonra vazgeçtim :D
  • 1TB lık versiyonu nu biliyorum ben az kalsın EW ten alıyordum ama dikkat edin live filan değil DTS sesleri açmıyor,yine sizde araştırın ama söylemiş olayım,
  • bu bat dosyası olayı supermiş valla problemlerimi cozdu resmen :)
  • selam herkese wd tv hd player aldım vatan computer samsun şubesınden cıhazın guncellemesı çok rahat yapıyor hızı goruntu kalıtesı gayet guzel tam bır 1080p hd goruntusu bır kılıp oynattım gayet ıyı çalıştı sesde mukemmel bence dusunmeden alıln guncelleme olduktan sonra facebook da çıkıyor ve bır suru seyler muzık programı vıdeo youtube radyo program tv programı gıbı nır cok sey çıkıyor super bır urun sadece bluray oyntıyormu onu deneyemedım bır bluray flım arıyorum bulursam deneyecegım
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcom

quote:

Benim için çok önemli bir bilgi verdin.Sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanoo

selam herkese wd tv hd player aldım vatan computer samsun şubesınden cıhazın guncellemesı çok rahat yapıyor hızı goruntu kalıtesı gayet guzel tam bır 1080p hd goruntusu bır kılıp oynattım gayet ıyı çalıştı sesde mukemmel bence dusunmeden alıln guncelleme olduktan sonra facebook da çıkıyor ve bır suru seyler muzık programı vıdeo youtube radyo program tv programı gıbı nır cok sey çıkıyor super bır urun sadece bluray oyntıyormu onu deneyemedım bır bluray flım arıyorum bulursam deneyecegım

Yanlış sayfadasın arkadaş,seninki WD LİVE olmalı.Bursı WD GEN 2 sayfası
  • bluray oynatıyor panasonic bluray demo iso dosyasını çok rahat takılmadan oynattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss01 -- 14 Ocak 2011; 20:18:00 >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.