Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.sony.com.tr/product/hps-extra-bass-and-dj/mdr-ds1000/tab/technicalspecs#pageType=Overview

şimdi benim merak ettiğim decodere kulaklık yerine sıradan bir 5.1 ses sistemi bağlasak 5.1 dts ses alabilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyzo2

quote:

Orijinalden alıntı: madcom

quote:

Orijinalden alıntı: ss01

acaba wd kullananlar ses sistemi olarak tercihiniz nedir. yani optik girişli ve fiyatı uygun. malum everest piyasada yok z5500 el yakıyor. ikisinin ortası bir ürün neredeyse yok gibi. birde playerla birlikte satılan setler var ama fazladan bir de player almak mantıklı gelmiyor.

Kardeş elinde analog 5.1 ses sistemin varsa playvision decoderi tavsiye ederim. Boşuna yeni sistem almana gerek kalmaz.

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Benim microlab fc861 + WD TV Gen2 ve playvision üç silahşör gibi oldular. DTS filmlerde süper sonuç alıyorum. Boşuna masraf yapmazsın hem.

Banada forumdan bir arkadaş tavsiye etmişti. Decoderin linki:www.playvision.com.tr

Benim için çok önemli bir bilgi verdin.Sağol.

Eyvallah kardeş...

• Merhabalar,

Bu cihazın desteklediği maksimum USB Flash bellek kapasitesi hakkında bilgisi olan var mı? Yoksa her boyutu destekliyor mu ?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

WD HD (gen2) Ürünüme sonunda ulaştım,Tekn.city telfnla sipariş verdim 183TL'ye aldım.Ürününün firmware 1.01.79 sitesinde 1.01.77 var,enteresan.
    elimdeki 23 Mkv filmi sorunsuz oynattı bu filmler 2010yılı filmleri, Cihaz kumandadan power a basınca tamamen kapanıyor harddiskteki elektiriğide kesiyor,Altyazı büyüklüğü
    menüden ayarlanıyor DTS sesleride alıyorum,Süper bir makina

Aldığınız ürünün kod numarasını yazar mısınız?Güle güle kullanın..
  • Ürününü kodu WDBABG0000NBK-EESN dir kardş Gen2 ,
  • selamlar,
    yeni filmlerin oynatılamaması sorunu ile ilgili amerikadaki support centerı aradım. bana bu sorunun farkında olduklarını ve gen2 için yeni bir yazılım için çalıştıklarını söyledi ama zaman vermedi.
  • İyi haber
    En azından umut var
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süt Kreması

Merhabalar,

Bu cihazın desteklediği maksimum USB Flash bellek kapasitesi hakkında bilgisi olan var mı? Yoksa her boyutu destekliyor mu ?

Saygılar

1,5 tb diye biliyorum ben. en azından elimdeki tüm 1,5 tb hddleri sorunsuz bir şekilde tanıdı alet. 2 tb ile deneme şansım olmadı ama maalesef.
  • ben 2 tb ile kullanıyorum, sorun yok :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

ben 2 tb ile kullanıyorum, sorun yok :=)

Tanıması ne kadar sürdü dosyaları..

Benim 320 gb da film hariç ıvır zıvırlar ve özellikle fotolar çok olduğundan 45 saniye sürüyor..
  • İlk kez taktığımda bir kaç dakika sürmüştü kopmle tarayıp tanıması.Daha sonra, diski çıkarıp içine dosya ekleyip ya da çıkarıp tekrar bağladığımda maks 10 sn falan sürüyor hazır hale gelmesi. Ancak içinde sadece vide dosyaları var, içiçe klasörler halinde.

mp3, resim, doküman falan işin içine girince ilk takışta oldukça uzun sürebiliyor. Ama 2. den itibaren gene sıkıntı yok.
  • ya bende mp4 dosyalarında takılma oluyor.. varmı nası düzelticeğimi bilen..
  • ürünü satmak isteyen olursa pm atabilir
  • slm ben bu western live den birsey anlamadim simdi filmleri buna internetten indiripte bizmi yüklüyoruz? eger filmleri bu cihaza biz yüklüyorsak bu cihazin ne anlami var anlamadim..!
    onunla ugrasana kadar bluray filmleri alip blurayden izlemek daha stabil olmazmi.

kisaca avantaj ve dezavantajlari nedir bu cihazin?
  • Cihazı tamamen yanlış anlamışsınız.

Bu cihazı elinizde bulunan hd yada normal avi filmleri hd televizyonunnuzda izleyebilmek için kullanıyorsunuz. Elinizdeki harddiski usb den bu cihaza bağlıyorsunuz ve filmleri izliyorsunuz.
  • valla bi media oynatıcı alacam ama kafam çok karıştı. Almalımı almamalımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calibre50

Arkadaşlar hepsiburada da satılan WD gen2 midir acaba?

http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-tv-live-hd-media-player/ProductDetails.aspx?productId=bd84724&categoryId=112123

Verdiğiniz link WD Live Modeli Gen 2 den sonra çıkan model

• quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

Orijinalden alıntı: Calibre50

Arkadaşlar hepsiburada da satılan WD gen2 midir acaba?

http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-tv-live-hd-media-player/ProductDetails.aspx?productId=bd84724&categoryId=112123

Verdiğiniz link WD Live Modeli Gen 2 den sonra çıkan model

Oo süper hemen almalı o zaman.Cevap için teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

ben 2 tb ile kullanıyorum, sorun yok :=)

Marka ve modelini belirtebilir misiniz lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.