Şimdi Ara

WE PES 2007-->patch yama ve sorunlar sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar serinin bu son oyunuyla ilgili bütün problemlerimizi yeni çıkmış olan çeşitli yamaları ve çeşitli sorularımızın cevaplarını bulabileceğimiz ve bunları paylaşacağımız bir konu açmak istedim
    birkaç yama aradım ama henüz bulamadım ilk olarak sanırım bir OPT fln düşücektir ama bulamadım bulursam hemen paylaşıma koyucam sizden de aynı şekilde bekliorum iii pes ler

• Tamam
  • abi bu oyunu indirdim kurdum gördüklerim

1- pes 6 dan farkı yok
    2- oyun yine orjinal olmayınca multiplayer oynayamıyoruz
    3- transferler halae eski

BENİ EN ÇOK SIKAN ŞU ONLİNE OYNAMA OLAYI ORJİNAL OLMADAN BU OYUNU OYNAMANIN YOLU YOK GALİBA YADA OYUNU ORJİNAL YAPACAK BİR DOSYA CRACK FALAN ??
  • arkım işte sana opt file çok zor buldm bi japonca siteden :S pc için tek bu var umarım işine yarar

PES 2007 opt file:http://www.sendspace.com/file/2tnliw

Yüklenişi:

rardan çıkan dosyayı Belgelerim\KONAMI\Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007\save\folder1 içine yapıştırın ve çıkan soruya evet diyin ve sonra oyuna dalın

NOT:bende sorunsuz çalıştı ama bi sorun çıkmasın diye Belgelerim\KONAMI\Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007\save\folder1 içindeki "KONAMI-WIN32WEXUOPT" adlı dosyanın yedegini alın
  • arkadaşım saol ama ben bu dosayı indiremedim mümkünse rapide upload yaparmısın
  • acill yardım bekliorum çok lazım link çalışmıo rapide upload yaprsan sevinirim .......
  • abi bekliyorum yardım edin ya bu dosyaı başka yerden buldum indirdim ancak networka girince bağlantıyı kuramıo başka bi opt.file dosyası lazım vardım edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • banada lazım şunu başka bir yere upload et .
  • arkadaşlar werilen aderesden çekilmiyor upload
  • http://rapidshare.com/files/38160819/KONAMI-WIN32PES6OPT alın arklar

NOT:adres çubugunda *** şeklinde olan kısma r a p i d s h a r e yazın(boşlk olmadan çünkü çıkmyo :S)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozosh -- 19 Haziran 2007; 20:47:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.