Laptopta WE7 işletim sistemi mevcuttu ben bunu kaldırmadan içinde sistem bulunmayan d ye ayrı olarak XP SP2 kurmayı denedim.Boot yapılandırmalı bir şekilde XP SP2 .iso dosyasını neroda yazdırdım.Fakat yükleme esnasında windows yükleniyor kısmına kadar geldim fakat burada aniden bir hatayla karşılaştım.Windowsun yüklemeyi tamamlaması için gereken dosyalardan bazılarının yüklenemediğini cdnin bozuk olabileceğine dair bir hata verdi.CD yi başka bir pcde kontrol ettiğimde belirtmiş olduğu dosyaların gerçekten normal olarak da kopyalanamadığını farkkettim ve nero yazımı sırasında dosyaların bozuk olarak cdye yazıldığını anladım.Fakat ben şu anda laptopu we7 olarak açamıyorum ve xp olarak yükleyemiyorum.Aynı xp sp2 cdsinden bir tane daha yaptım ama bunu windows yükleniyor ekranı açılır açılmaz Aygıt hazır değil .Bir hata oluştu diyor.Sağlam cd de yükleme işlemini tamamlayamıyorum.Sağlam xp cdsi kullanarak diskleri birleştirip tamamen xp mi kurayım (sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum) yoksa gene d ye xpyi bir şekilde yine yükleyebilir miyim?Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.