programlama dili fln. kod kodluyacan. grafik bulacan. host bulucan. site açıcan.
ve daha neler neler.
C++ kodlamayı bilcen bizde o kodlama ders kitabı var abnimin 6000 sayfa
ben bunları 17 yaşımda yapacam şunun şurasında 2 sene var
Cok basit cok 2 dk da ikariamı yapıyolar zaten.Bole forumda soramyla olcak iş deil bu.
quote:
Orjinalden alıntı: berkxxxx
Cok basit cok 2 dk da ikariamı yapıyolar zaten.Bole forumda soramyla olcak iş deil bu.
Basitse sen de yapsana??
Neyse web bazlı(tabanlı) oyun yapabilmen için gereksinimler şunlar: 1.İngilizcen çok iyi olmalı. 2.HTML,PHP,SQL,CSS ve birazda JavaScript bilmelisin. 3.Adam gibi bir host bulmalısın.(Paralı host en iyisi. 4.Grafiker bulmalısın ya da grafikleri vs. kendin yapacaksın. 5. 4-5 ay yapım süresi var,bu yüzden meşgul birisiysen hiç girme bu işe. 6.İyi bir domain(alan adı) bulmalısın. 7.Para kazanmak istiyorsan reklam vs. parası vermelisin ya da iyi tanıtım yapmalısın.
Walla zor ben yaptım ordan biliyorum. Kullandığım teknolojiler: Kodlama: En başta HTML - PHP - AJAX (Dreamweaver) Database: SQL Grafikler: Photoshop - Imageready ve zeka evet gerçekten oyunu kurgulaması, senaryosu hangi işlemler olacak hangi şartlar gerekecek gibi bir senaryo vs.....
Öncelikli olarak HTML öğrenip stabil sayfa yapımı öğren. Bu arada photoshop ve dreamweaver nasıl kullanılr onu öğren. www.fatihseniz.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme