Şimdi Ara

web cam bozukmu acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bugün web camimle bi resim çektim oturup karşısına ve çıkan resme baktığımda sadece arka plan gözüküyodu ve resmin hiçbi yerinde ben yoktum . bende silip 2. yi çektim 2. de öyle . silip 3. yü çektim 3. de öyle. sonra arkadaşlarıma sordum falan nedir diye dalga geçtiler hayaletsin diye. sonra bilgisayar takıldı reset attım bi kere daha çektim ama bu sefer resimde ben vardım. fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum

• boş şeyler yazmada, millet işine baksın lütfen...

• dalga geçmiyorum gerçekten oldu bugün bu söylediğim
  • kamerayı kendine doğru tutmamamışşndır.tutup oyle dene:))
  • kamera hep aynı yere bakıyo ve çekerken resimde ben vardım. tuşa bastım ama gördüğüm resimde ben yoktum.
  • çektiğin resimler net miydi yani bulanık filan var mıydı
  • çektiğim resimler çok netti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: werewolf17

çektiğim resimler çok netti

ilk kez duyuyorum.

inş bi bilen çıkar kolay gelsin
  • teşekkürler . umarım web camim bozulmamıştır eniştemin hediyesiydi :(
  • arkadaşlar hiç fikri olan yokmu ? web camim o kadar son teknoloji de değil yani insanı görmeyip direk arkasını görcek kadar D:
  • enişten uzaydan getirmediğine göre.demekki sende bişey var. bizim bi arkadaş vardı adı casper.boyle ara sıra görünmez oluyodu.
  • arkadaşın görünmezmi oluyodu D: dalga geçmeyin abi ya geyik için açmadım bu topiği teknik bi sorun varmı web camde onu öğrenmek için açtım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akincural

enişten uzaydan getirmediğine göre.demekki sende bişey var. bizim bi arkadaş vardı adı casper.boyle ara sıra görünmez oluyodu.

arkadaşım zoom filan yapmış olmayasın bu enişte web camı ile
  • abi web cam zoomlayamıyo sanırım ve ayrıca elimde 2 fotoğraf var gözükdüğüm ve gözükmediğim . arka planın uzaklığı ve arka plan aynı tamamen.
  • olmaz öyle şey uğraştırma milleti
  • abi ben ciddi bi forumda şaka yapmam ve şaka yaptığım halde yardım istemem ben öyle bir insan değilim. ben sadece web camden kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmek istiyorum içim rahatlıcak web camden kaynaklanıyosa çünkü xD
  • bu ne biçim sorun laa
  • valla benimde kafamı karıştırdı bu olay çünkü hayatım normalde acayip monotondur.
  • neyse görünüşe göre kimse inanmıcak yardım etmicek ve dalga geçicek o yüzden artık bişey yazmayın lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.