Bildirim
Web Cam mikrofonu yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Selam bu yazdığınız modelin kablosuna bakmadım ama mikrofonlu webcamlerde 2 kablo olması lazım bir mikrofon için bir de webcam in bağlandığı. ikinci mikrofon jack ını genelde pembe olur pembe mikrofon girişine bağlayın sonrası zaten normal mikrofon kullanmakla aynı. sağ altta hoparlör simgesinden veya denetim masası <ses ayarlarına girip kayıt seçeneklerine bakın. oradan mikrofonun ses ayarını yüksek seviyeye getirin. eğer mikrofon sessizde veya kayıt girişi olarak mikrofon yerine line in gibi farklı seçili ise onu mikrofona çevirin. gelelim 2. seçeneğe pek sanmıyorum ama ses girişi de usb üzerinden ise mutlaka kameranın kendi bir yazılımı vardır. internetten a4 tech in sitesinde kameranızın modelini seçip gerekli yazılımı yüklemeyi deneyin. -
PK 635 model kamerada mikrofon yok malesef (aynısı bende var ondan biliyorum)
Aynı kameranın mikrofonlu olanının modeli PK 635M dir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X