Şimdi Ara

Web sayfalarındaki yavaşlık ve yüklenememe sorunu (adobur)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda bazı sayfalar çok geç açılıyor yada hiç açılmıyor.
    dh foruma da bile sayfalar geç açılıyor mesaj ekranında mesajı yazıp gönder diyorum ama mesaj gitmiyor gönderme ekranımda dakikalarca bekliyor, foruma giriş yaparkende kullanıcı adı şifreyi yazıp tamam diyorum aynı şekilde dakikalarca bekliyorum.
    garanti bankası web şubeside aynı şekilde müşteri numarası paraloyı giriyorum ama şifre sayfası gelmiyor ekrana, sahibinden.com da ilan sayfası açılıyor ama ilanın altındaki açıklama kısmı 1-2 dakika somra amcak yükleniyor.
    Bütün tarayıcılarda durum aynı (google,opera,explorer,mozilla)
    dns leri (otomatik,google dns,open dns) denedim olmadı.
    Sorun bilgisayardamı yoksa nettemi olabilir

Ekleme:

Dikkatimi çeken resimde eklediğim işaretli alandaki komutta bekleme yapıyor yavaşlığın sebebi bu internette (adobur.com) arattığınız zaman sadece bir sayfada bilgi görebiliyorsunuz o da bu komutun internet sağlayıcının sizi takip ettiğini söylüyor.
    Bu komut sizlerde de aynı şekilde görünüyor mu?
     Web sayfalarındaki yavaşlık ve yüklenememe sorunu (adobur)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackducati -- 8 Haziran 2014; 15:36:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucu açık bir soru, bulmak epey zor ve bir o kadarda zahmetli. Bütün bu zahmetlere girip eliniz boş kalacağına işletim sisteminizi yeniden kurmak en iyi çözüm olacaktır.
  • İşletim sistemini zaten yeni kurdum. Sayfalardaki yavaşlık ve tam açılmama sorunu notebook bilgisayrımdada var ama ondan garanti internet şubesine girebiliyorum pc lerin ikisinde de xp yüklü

• Sürücülerini güncellemeyi denedin mi ?
  • Ekran kartı haricinde diğer sürücülerde güncelleme yok. Ekran kartınıda güncel yükledim zaten.
    sp2 vardı sp3 yükledim banka web şubesine giriyor . Dh de mesaj da gidiyor, ama yavaşlık var hala,sanırım netten gece girdiğimde daha hızlıydı çünkü.

• blackducati kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kızma ama bir kere de olsa google chrome-geçmiş-tarama geçmişini temizle ye tıklarmısın ? belki olur da bendede aynı sıkıntı vardı çünkü
  • Geçmişi temizledim sorun bütün tarayıcılarda zaten. Ama gece girince daha hızlı, birde bazı siteler normal çalışıyor aklıma gelen ya sitelerin server lerinden yada benim netten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera hızlı erişim sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geceleri fark gösteriyorsa sorun internettedir
  • yukarı
    http://www.adobur.com/status

Şu sitede yukarı sağdaki açık yazan barı kapalıya getirin, sorun çözülecektir. Phorm tutmayınca bunu yedirmeye çalışıyorlar millete.
  • bu sorun bende de var
  • Soul741 kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim eve gidince deniyeceğim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Çözebildiniz mi? Çünkü site şu an 404 hatası veriyor. Kapatıp gittiler mi acaba .

Düzeltme: Yeni gördüm. Sitenin ana sayfası hata veriyormuş.http://www.adobur.com/status şuradan kapatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul741 -- 26 Ağustos 2014; 0:57:04 >
  • Soul741 kullanıcısına yanıt
    Sağol çözdüm verdiğin linkten hallettim. bu siteyle alakalı siteler artık daha hızlı. Adamlarda her türlü çakallık var google da aratınca ne site çıkıyor nede ilgili en ufak bir bilgi, ancak adres satırına tam adresi yazınca giriyon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu hort olacak ama adobur.com/status üzeindende giremiyorım delircem ya
  • Evet ben dewww.adobur.com/status e giremiyorum bir zamandir. Arada bir kontrol ederdim. Sen hayir desen bile evet e donuyor bunlar arada kendiliginden. gezinti de acilmiyor. 3. bir sey mi cikardilar ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.