Şimdi Ara

web sayfasından login olmanız gereken internet bağlantısını tılgın modeme nasıl bağlanır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bizim sitede ilginc bir internet bağlantısı var. Yukarıda catıda bir adet alıcı uydu gibi cihaz oradan bir router ve havalandırma boşluğundan evlere gelen ethernet kablosu var. Bu kabloyu bilgisayarınıza bağlayınca bir login ekranı cıkıyor oradan kullanıcı adı ve şifreyi girincede ns1.google.com login oldunuz bilgisi geliyor ve internetiniz acılıyor.

Benim evde birden fazla cihaz var adamlar wan bacağı olan bir modemle bağlantının ev içinde paylaşılabileceğini söylediler kendilerinden alırsam 80 tl bende bu parayı vermemek için kardeşimde boşta duuran Tılgın modemı aldım ondada wan bacağı var

Yukarıdan gelen bağlantıyı wan bacağına takınca otomatikmen ayarları aldı ethernet kablosuyla masaüstüne, wifi ile evde diğer cihazlara dağıttım. Ama mesela face girdiğimde resimlerin yarısı geliyor yarısı gelmiyor bazı daha önce acılan sayfalar acılmıyor. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir. Adamları perşembe gününden bu yana cağırıyorum hala gelecekler servis ücretini vereceğim ayarlasın diye ama gelen yok.Proxy mi gireceğim manuel ip mi atayacağım köprü modda mı yoksa ppp bağlantı mı kullanacağım gibi konularda yardıma ihtiyacım var.

Bana yukarıda anlattığım tarzda bir bağlantıyı bu tılgın nasıl ayarlamam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek var mı?

En azından bu web sayfalarında neden resimlerin yarısı geliyor yarısı yok yada daha önce girdiğim sayfalara neden ulaşamıyorum?

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.