Şimdi Ara

Web Siteleriniz yapılır, (Basit Bir site 40YTL) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadas basit html bi siteden bahsediyor fiyatda orantili olarak normal niçin üstüne gidiliyor anlamadim
  • arkadaşım çekil git 20 ytl ye site yapacaksan git başka iş yap sizin gibi adamlar yüzünden piyasa ne hallere düştü müşteriye işi yapıosun 1 ay uğraşıyosun adama diyosun 1000-2000 her neyse fiyat adamın dediği aynen şu EEE RADYODA REKLAMLARI VAR 100 YTL YE SİTE YAPIYOLAR SİZ NİYE BÖYLE g...zekalı herif onla bunun farkını ayırt edemiyo işte walla bu ucuz site yapanların benden yediği küfürleri bilsen inan buraya bu konuyu açmazdın

GİT Bİ YERDE ASGARİ ÜCRETE ÇALIŞ BARİ BİZİM ÖNÜMÜZÜ KAPATMA DAHA ÇOK PARA KAZANIRSIN EMİN OL
  • Puhauha FORUM ACANLARA DUYRULUR ! 10 YTL Sırf bu adamlara inat 1 saat harcarım acarım fourmunuzu:)) forumup vs. deıl 0 bır forum kurcam ubnlara ınat Laf anlamıyorlar cunku ben dıyorum basıt sıte bu dıyor 1000 ytl asbır sabır ya sabır..
  • arkadaşım forum kurmak 1 saat değil 10 dakkalık iş
  • Arkadaslar bırakın bu işleri isteyen istediği fiyata yapsın. Bu durum o kişinin o işte acemi oldugunun bi gostergesidir. 20 ytl ye site yaptıranlarda zaten kaliteye onem vermeyen kişilerdir. Zaten web tasarım programlama işi ile uğraşanlar bu tarz ilanlara sadece güler. Ben de çok karşılaştım 2000$ deyince ne yaptın sen bizim cocuk 100 ytlye yapıyor diyeninle. 2000$ cok gorunebilir ama bence piyasayı ve kaliteyi bilmeyenler buna oha der. Ne fiyatlara siteler satılıyo bir bilseniz. Ben 750 YTL nin altına iş yapmam oda statik siteiçin, web programlama girdimi işin içine 1000$'dan başlar.
    İsteyen buyursun ayrıntıları konusalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latinboy -- 27 Temmuz 2007; 13:17:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kylax

Puhauha FORUM ACANLARA DUYRULUR ! 10 YTL Sırf bu adamlara inat 1 saat harcarım acarım fourmunuzu:)) **** vs. deıl 0 bır forum kurcam ubnlara ınat Laf anlamıyorlar cunku ben dıyorum basıt sıte bu dıyor 1000 ytl asbır sabır ya sabır..

ne kadar basit olursa olsun bu işten ekmek yiyenler var. Mesleği web tasarım olanlar var. Onların işini çalmaktır yaptığın
  • istedigin kadar site yap bir html sitesi 2000$ etmez.
    benim burda anlatmak istedigim basit her nekadar anlamamıs olsanızda...
    BEn diyorum basit site siz dıyorsunuz 2000 10000$ Bu kadar zormu 3 5 lınk ana sayfa vs. yapacagın birşey?
    Ben enayımıyımwww.sylon.gen.tr kadar ugrasayım bır sıteye? sızce bu sıte 20 ytlmı ben saten profosyonel kısılere seslenmıyorumkı ben amator sıtecılere seslenıyorum ufak mıktara ufak boyutta bır sıte yaparım dıyorum. Artı kısılerın profosyolenellıklerı kendıne baglıdır. Ayrıca bu ısın piyasası yoktur kanımca Iyı yapan oıyı para alır kotu yapan dusuk alır bu bır kuralldır.
    İyi yapan her turlu emegının karsılıgını alır.
    kı ortada 2000$ varsa... Eger bu işten ekmek kazananlar varsa denılen gıbı bu ılana gulup gecer kı artı o onun sorunudur ozaman calısacak cok dil bilecek cok kapsamlı sıteler yapacak ve emegının karsılıgını alacak boylelıkle bu tıp sorunu olmaz bu benım ıcınde gecerlı ogrenırım php asp yaparım saglam sıte oyle degılmı?
    Halen anlamayanlar var sanırım bıraz olsun acıklamısımdır amacımı.
    Tekrar dıyorum BASİT BİR SİTE!

• quote:

istedigin kadar site yap bir html sitesi 2000$ etmez.
    benim burda anlatmak istedigim basit her nekadar anlamamıs olsanızda...
    BEn diyorum basit site siz dıyorsunuz 2000 10000$ Bu kadar zormu 3 5 lınk ana sayfa vs. yapacagın birşey?
    Ben enayımıyımwww.sylon.gen.tr kadar ugrasayım bır sıteye? sızce bu sıte 20 ytlmı ben saten profosyonel kısılere seslenmıyorumkı ben amator sıtecılere seslenıyorum ufak mıktara ufak boyutta bır sıte yaparım dıyorum. Artı kısılerın profosyolenellıklerı kendıne baglıdır. Ayrıca bu ısın piyasası yoktur kanımca Iyı yapan oıyı para alır kotu yapan dusuk alır bu bır kuralldır.
    İyi yapan her turlu emegının karsılıgını alır.
    kı ortada 2000$ varsa... Eger bu işten ekmek kazananlar varsa denılen gıbı bu ılana gulup gecer kı artı o onun sorunudur ozaman calısacak cok dil bilecek cok kapsamlı sıteler yapacak ve emegının karsılıgını alacak boylelıkle bu tıp sorunu olmaz bu benım ıcınde gecerlı ogrenırım php asp yaparım saglam sıte oyle degılmı?
    Halen anlamayanlar var sanırım bıraz olsun acıklamısımdır amacımı.
    Tekrar dıyorum BASİT BİR SİTE!

kimse html siteye 2000$ al demiyor sana lütfen dikkatli oku yorumları, her ne kadar basitte olsa bir site 20 ytl ye yapılmaz ayıptır. Ne faturan var, ne lisansın zaten bir photoshop için bile yüzlerce dolar lisans ücreti ödeseydin 20 ytl yi görürdüm ben...

• Kimin var faturası lisansı?
    Ver parasını bıldıgım olcusunde faturalıda yaparım...
    Ben tekrar dıyorum profosyonellere demıyorum Amatorlere dıyorum sıtenızı acarım dıyorum host domaın harıc. sadece Benım emegım 20 ytl
  • Kimin var deme bu isten para kazaniyorsan programlarin lisansini almak zorundasin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Husay

Kimin var deme bu isten para kazaniyorsan programlarin lisansini almak zorundasin...

ne alaka ya. ne lisansı. ciğeri 5 para etmez gavurlara para mı kazandıracağız?
  • arkadaşlar düşüncelerinizi anlıyorum.ama 1 ytlye de yapılır yeri gelir.rekabet ortamı.her meslekte bu vardır.
  • Lisans ın denildigi gibi bir işe yaramaz sen icraatınla kendini gösterirsen iyiysen adam gider 10 yıllık universitesini okur eline verirler diploma ama gel iş yap diyince donup kalır aynen bunun gibi.

Herkes yaptıgıyla odullendırılır.
    Lisans isterseniz Lisansım da var İSMEK WEB TASARIM KURSUNU BASARILI BIR SEKILDE BITIRMISIM OYLE YAZIYOR SERTIFIKADA :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zbyr

quote:

Kimin var deme bu isten para kazaniyorsan programlarin lisansini almak zorundasin...

o cigeri bes para etmez adamlar arastırıp-gelistirip o programları yapmasa sen nerden ekmek yiyeceksin. sözüm yanlış anlaşılmasın amerikan destekçisi değilim ama lütfen ayıptır günahtır yahu. sen yap aynı programıda cigeri 5 para edenler ekmek yesin o zaman
  • evet cigeri beş para etmez gavurlara para kazandıracaksın, en azından bu işten kazandığının boğazından takılmadan geçmesini istiyorsan ...
  • quote:

Lisans ın denildigi gibi bir işe yaramaz sen icraatınla kendini gösterirsen iyiysen adam gider 10 yıllık universitesini okur eline verirler diploma ama gel iş yap diyince donup kalır aynen bunun gibi.

Herkes yaptıgıyla odullendırılır.
    Lisans isterseniz Lisansım da var İSMEK WEB TASARIM KURSUNU BASARILI BIR SEKILDE BITIRMISIM OYLE YAZIYOR SERTIFIKADA :)

haa anladım bu bir kamera şakası hadi kamerayı gösterinde el sallayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: zbyr

quote:

Ozaman kullanmıcaksın o programı yanlış bir düşünce seninkisi bence
  • 20 YTL'ye ben photoshop'u açmam ama iş gelirse bana adamlara indirim yapıp 500$ derim, sana yaptırırım 50 YTL ye rahat yaparsın sanırım.

irtibatı koparmıyalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.