Şimdi Ara

Web Siteleriniz yapılır, (Basit Bir site 40YTL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Referanslarım

1.www.steinuo.com ,
    2.www.muratotogaz.com (Donanım-haberden) ,
    3.www.abolishpvp.com ,

fiyat uygun host domain ücretleri size ait...

msn:korayikiz@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kylax -- 10 Nisan 2008; 10:54:37 >

• bi mesaj yazmıştım hocam, ama neyse bana düşmez diyerek mesajımı sildim, hayırlı işler diyeyim artık sana
  • Kdv dahil mi?
  • ne kdv si dostum adam faturamı kesicek.. Bide sen site mi yapıyosun template mi editliyosun anlamadım
    hayırlı işler
  • adam 20 ytl ye hizmet veriyor daha ne bekliyorsunuz ki ? canınıdamı versin
  • 10 ytlye anlaşalım
  • ya niye 20ytl istiyorsun.. istesene 100-150 ytl(basit site site için)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20ytl + 1 kutu şeker versem güzel yapar mısın :p :D:D
    şaka bi yana ne bu 20ytl ? ? :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrDxNdR

ya niye 20ytl istiyorsun.. istesene 100-150 ytl(basit site site için)

Eleman Sanki Kendimi Yapıyo Zannediyon 150 - 200 iste diyon. Adam Basit bi template ı editliyo o kadar.. Kylax Bendende sana bi abi tavsiyesi 20 ytl ye template yapıcağına Otur Photoshop flash kas adam gibi 400 - 500 ytl ye site yap..
  • yeter artık, hazır şablonları düzenleyip site yapıyorum demeyin, üretmeye çalışın biraz, herkes yapabilir bu işi, tembellik etmeyinde öğrenin biraz.
  • daha sonra tekrar para istemeyeceğin ne malum. 20 ytl deyip göz boyamayın. işini iyi bilen birisin sen arkadaş..! ama sana kimse inanmamış nedense. biraz daha çalış..
  • 20 ytl çok deilmi abi ya.katlettiniz be tasarım olayını insanlar tasarım için fiyat sorduklarında 1000 dolar dediğimde na yaptın be abi 20 ytl ye yapan var diyolar.diyom git o zaman ona yaptır.kattlettiniz piyasayı be.

ünlü bir amerikan atasözü "Ben bedava mal alıcak kadar zengin değilim."
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihx

ne kdv si dostum adam faturamı kesicek.. Bide sen site mi yapıyosun template mi editliyosun anlamadım
    hayırlı işler

+kdv de dememiş merak ettiğimden sordum.
  • delinin biri kuyuya taş atıyor 40 akıllı cıkaramıyor adam 20 ytl ye site yapacak kadar hayırsever değil heralde arkadaşlar. yormayın kendinizi. bu arkadaş daha sonra acısını cıkartacak. 20 tane daha 20 ytl isteecek
  • Refaranslar süper sen yaptınsa bayagı prof.yaniiiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: pelinagb

Refaranslar süper sen yaptınsa bayagı prof.yaniiiii

super degil template
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlız_kovboy

20 ytl çok deilmi abi ya.katlettiniz be tasarım olayını insanlar tasarım için fiyat sorduklarında 1000 dolar dediğimde na yaptın be abi 20 ytl ye yapan var diyolar.diyom git o zaman ona yaptır.kattlettiniz piyasayı be.

ünlü bir amerikan atasözü "Ben bedava mal alıcak kadar zengin değilim."

Kesinlikle Katılıyorum Arkadaşım.. Bunlar Yüzüne Battı Ya Bu İş Zaten.. Emin Olun Bu template Olayı Olmasa İdi Yaptığımız İşlerin Karşılığını Alabilcektik..
  • YOK MU İNDİREN......
  • Bi biskirem versem :)
  • konuyu açan arkadaş müşteriyi buldu galiba, yazmıyor artık, çalışıyordur bence gece gündüz, hakkını yemeyin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.