Şimdi Ara

Web Siteleriniz yapılır, (Basit Bir site 40YTL) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 ytl bi site tasarımı için cok ucuz bi fiyat değil mi?
  • tmm gerekli buton renk değişimi felan birascık değiştiriris yane... Ama o templati çıkarırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kylax

onemlı olan illegal yoldan yapmamak yapmak.
    O sitede yasak hakkı olan biri yada gunumuz turkıyede ıslerın torpılle dondugu bı ulkede sen o dedıgını yaparsan basına 1 olmadı 2 olmadı 3 iş alırsın.
    Anlayana...

illegal yol diyene bak

(bkz: kimin lisansı var - 5 10 post üstte)
  • demek istedigimi anlayan anladı.
  • bu konu mesaj sayısını artırmak için süper konu.

programlamayla(php,asp,asp.net) yapılmış sitenin fiyatının üst limiti yoktur.
    ancak fp, dw vb. web editörleri html site işini okadar kolaylaştırmış durumda ki, artık bu tarz programlarla yapılabiliyor. artık illa notpad kullanmak,kodları elle yazmak zaman kaybı olmuş durumda.bu tarz basit siteler için çok para istemek yerinde bile olsa ticari hayatta artık yeri yok.

bence profesyonel olarak bu işi yapan arkadaşların bunu kabüllenmesi gerek.
  • ne güzel demişsin saten dedim ben ben profosyhonel hizmety vermiyorum php asp yapacam demedim html yapacam dedim.
    Html in fiyatlarıda bellidir ha dersin not defterinle yapamayan a ben tasarımcı demem vs. (en azından tabi) not defterşinden de yaparım ama dediğin gibi artık not defterınden yapmak boşa zaman kaybı oldu cunku teknolojı her gecen gun gelısıyor tasarımında sonu yok 3 4 yıl onceısne kadar html den 400 ytl para alan kısıler suan dahada az bır fıyata calısıyorlar cunku sureklı gelısıyor ama bu demek degıl html bılenler tasarımcı olamaz.
    Herkesın kendı dusuncesıdır herkes ısını yapar fıyatta yaptıgı sıteye gore degısır.
    SAten asp php bılen kısler html e anca gulerler ki oyle olması gerekç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

bu konu mesaj sayısını artırmak için süper konu.

programlamayla(php,asp,asp.net) yapılmış sitenin fiyatının üst limiti yoktur.
    ancak fp, dw vb. web editörleri html site işini okadar kolaylaştırmış durumda ki, artık bu tarz programlarla yapılabiliyor. artık illa notpad kullanmak,kodları elle yazmak zaman kaybı olmuş durumda.bu tarz basit siteler için çok para istemek yerinde bile olsa ticari hayatta artık yeri yok.

bence profesyonel olarak bu işi yapan arkadaşların bunu kabüllenmesi gerek.

Fakat çok yanlış bir bakış açısıyla bakmışın... Acemi birinin dizaynıyla prof. birinin dizaynı arasında dünyalar kadar fark var
    acemi olan programın sunduğu hazır temp.leri editler... Prof. olan açar photoshopunu ihtiyacı olan grafik üzerinde saatlerini öldürür ama yapar... Ve nboktasına kadar onun olur.. Ve böle bir prof.un yaptığı siteye 20 YTL demek hakaretten başka birşey değildir...

Benide anlayan anladı

• Bu mesajla binbaşı oluorm bunun şerefine laf olsun die yazdm kutlayalım de mi

Beni affedin istemlerim dışında böle bişi gerçekleştiriorum
  • amannn bende bişi zannettim.
    bu tür arkadaşlar yüzünden bu meslekten soğudum... sistem işine kayıyorum hafiften....
    komik rakamlara web sitesi diyorsunuz hepsi hazır şekil ve temp işi.
    bu işin bi geçmişi bi ahlaki değeri vardır....

zaten eskisi gibi değil web işi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

amannn bende bişi zannettim.
    bu tür arkadaşlar yüzünden bu meslekten soğudum... sistem işine kayıyorum hafiften....
    komik rakamlara web sitesi diyorsunuz hepsi hazır şekil ve temp işi.
    bu işin bi geçmişi bi ahlaki değeri vardır....

zaten eskisi gibi değil web işi ?

Ne dersen de bizler azınlık haline düştük...
  • EVet haklısınız siz anlamassnız cunku daha cok.:.
    Ben dıyorum template e benzer yanımı var bu sitelerin?
    Artı kendı templateımıde olusturabılırım photosop bilgim var.
    Anlayan anladı Saten anlamadıgınzı burda nbelli bu siteler template diyenlerin aklında sorun var Yada anlamama sorunu var.
  • Dikkatini çekerim ben senin yaptıklarına template demedim.... Ama üstüne alındysan ben bilmem... Hani bi söz vardır "yarası olan gocunur"

Nese yaa daha girmiom bu topiğe boşuna tartışma ortamı gelişio...
  • quote:

Orjinalden alıntı: savaşım

Dikkatini çekerim ben senin yaptıklarına template demedim.... Ama üstüne alındysan ben bilmem... Hani bi söz vardır "yarası olan gocunur"

eğer benim topicimde orta böyle bir laf atarsan alınırım tabi asıl sorunun şu olmalı madem html tasarımcılarını rakip görmüyorsun konuşmanında anlamı olamamalı. Gidersin sen 1000$ asiteni yaparsın reklamada ihtiyacın yoktur.
    Dediğim gibi herkes kendi piyasasını kendi oluşturur kime pahalı kimi ucuz tercih yapananındır kimsenin birşey diyemez.
  • repleyin repleyin
    up up up rekora gidiyoruz anlamsız dalaşmalar ile...
  • Neyler 40 ytl bile az adamın yaptığı basit temalar nerdese professıonal yani hayırlı işler kardeş
  • quote:

Lisans ın denildigi gibi bir işe yaramaz sen icraatınla kendini gösterirsen iyiysen adam gider 10 yıllık universitesini okur eline verirler diploma ama gel iş yap diyince donup kalır aynen bunun gibi.

Herkes yaptıgıyla odullendırılır.
    Lisans isterseniz Lisansım da var İSMEK WEB TASARIM KURSUNU BASARILI BIR SEKILDE BITIRMISIM OYLE YAZIYOR SERTIFIKADA :)

arkadaş lisans'ları karıştırmış galiba, yoksa başka bi lisanda mı konuşuyo
  • ilerde web sitemi geliştirmeyi dşünürsem pm atarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

repleyin repleyin
    up up up rekora gidiyoruz anlamsız dalaşmalar ile...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: savaşım

Dikkatini çekerim ben senin yaptıklarına template demedim.... Ama üstüne alındysan ben bilmem... Hani bi söz vardır "yarası olan gocunur"

eğer benim topicimde orta böyle bir laf atarsan alınırım tabi asıl sorunun şu olmalı madem html tasarımcılarını rakip görmüyorsun konuşmanında anlamı olamamalı. Gidersin sen 1000$ asiteni yaparsın reklamada ihtiyacın yoktur.
    Dediğim gibi herkes kendi piyasasını kendi oluşturur kime pahalı kimi ucuz tercih yapananındır kimsenin birşey diyemez.

Estağfurullah canım ne profesyoneli... Bizde kendi çapımızda bir site yapmaya çlışıyoruz

• tamama arkdaşım @kylax ben yaptıracam..görüşelim
    ikonkavacik@hotmail.com
    ekle bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.