referanslara'da bak :) bendE bişE yapıosun sandIm.
takdir ettim sizi. demek kullandıgınız programlar lisanslı. ben amötorum arkadaşlar. ayda yılda site yapacamda 3-5 kuruş kazanacam... bunun için 2 milyar lisans parası veremem...
Lisansız site mi yapılır yaw bulacan crack olacak lısanslı:)
Burdan buldugum bir müşterinin sitesini yaptım Ankarada murat otogaz Her türlü ARAba TAmir oranım lpg işlerinizi yapar atiker garantisiyle... www.muratotogaz.com
yeter artık, hazır şablonları düzenleyip site yapıyorum demeyin, üretmeye çalışın biraz, herkes yapabilir bu işi, tembellik etmeyinde öğrenin biraz.
kesinlikle katılıyorum tasarım işiyle uğraşanlara vurulmuş bir baltadır bu yeter artık!!! herkes template düzenleyerek site yapıyor, yaptırıyor
ARkadaşım sence bu yaptıgım site template e benziyormu ha benziyor diyorsan sen kaynobl git saten... Template le işim olmaz alalh a şükür birşeyler yapabıliyorum...
template yapanlar zaten tasarımcı değildir ben php,asp biliyorum allaha şükür photoshoptanda anlıyorum bu yıl bilgeadama başlicam lisans için ondan sonra artık bakalım nolucak hayatımda 20 ytl ye site yapmadım 20 ytl ye
<html>
bile yazmam yani
Üzerinden para kazanmaya başladığınız anda, kullandığınız programları lisanslamanız etik olarak gereklidir. Bir ofisiniz var ve işinizi orada yapıyorsanız, bu sefer ek olarak yasal olarak da gereklidir. (BSA faktörü)
Ha sen dersin ki, sistemle gelen tekst editörünü kullanırım (ya da freeware bir editör - zebille mevcut), tasarımımı da GIMP ile yaparım, işletim sistemim de Linux'tur; hem açık kaynak kodu desteklerim hem de paramı kazanırım hesaabı, birşey diyemem.
Ayrıca "basit" "html" "sitesi" dediğin işin fiyatı da bu olmamalı. Standartlarını yükseltmediğin sürece olduğun yerde kalırsın.
Ben işin parasında değilim sadece kendimi tecrübe ile geliştiririm... Asp php bilmiyorum henüz ama bu demek değil hiç bir zaman bilmiyecefgim hakkında ben en azından template e muhtac biri değilim çok şükür birşeyler yapıyoruz. Bir kaç işte yaptım bu fiyata şikayetçi olacaklarınıda sanmıyorum çünkü ben elimden gelenei yapıyorum bildigim kadarıyla ha dersin benim için uğraşmaya değmez bilmiyorum o senin düşüncendir ben kazandıgım paradan memnunum ayrıca burdaki fiyat host domain ücretleri değildir... Ayrıca bu tip siteleri programla yapmaya bile gerek yok not defterinden bile yapılır çok zor değil amac dediğim gibi kendimi geliştirmek begenmes iseniz el bet begenen çıkar ki çıkıyorda ve pişman olduklarınıda düşünmüyorum host kalitesiyse host kalitesi domain guvenliyse domaın guvenligi ve alınan seyın fiyatı sallıyorum 40 sa ben adama 60 diyip 20 daha cebe atmıyorum ve sonm olarak oyle zıttırık yerlerden de bu alış veriş i yapmıyorum. Dedim gibi basit bir sitenin fiyatı bence budur.... Html artık herkesin bildiği bir dil php asp vs şeyler öğrenmedikce bu fiyat ibresinin oynayacagını ben düşünmüyorum tabi sizin kararınız bur bir açık piyasadır isyeten istedigi fiyata yapar.
Fiyatım uygun diye düşünüyorum
azmine acayip hayranım koray bu fiyata yapılır mı yapılmaz mı bilemem ama insanların ortak derdi kendilerinin de az-çok içinde bulundukları bir piyasada onlardan daha düşük bir beklentiyle iş yapman. ki bunda bi sorun yok aynı şey herkesin başına gelebilir ve buna hiçbir şey demeye de hakkı yok ne yani hiç mi bedava yapan olmadı? hem de bir sürü... yani iş bedavaya bile yapılıyorsa bu "alan memnun, satan memnun" olur herkesin kalitesi bellidir. madem o kadar laf ediyorsunuz o zaman pazarlamanızı iyi yapın. hiçbir müşteri harika bir pazarlamanın elinden kurtulamaz. yapamadığınız şeyler için insanlara sataşmayın ve zaten bu fiyata yapılan işlere baktıntan sonra gerisi sadece müşteriyi ilgilendirir. devam et kylax, herkese bir örnek oluyosun sen hem azim edenlere hem de işinin kalitesini göstermek için senin sitelerini örnek gösterenlere
Teşşekkür ederim ... Herkes gibi bu iişten bir amatör tasarımcı olarkabirşeyler yapmaya çalışıyoruz çok şükür template lere muhtaç değiliz kendi emeğimizle yapıyoruz.
Www.AbolishPvp.Com Bir yenisi Daha...
quote:
Orjinalden alıntı: Kylax
quote:
Orjinalden alıntı: Husay
Nerede yaziyor fiyati goremedimde ...
Fiyat konusu yaptığım kişyle benim aramdadır ben index e bu site 20 ytl ye yapılmıştırmı yazacagım?
Bu yoruma koptum
quote:
Orjinalden alıntı: turnOFF
Kdv dahil mi?
Kdv Dahil
Yaptıgım siteler 40 ytl lık sıteler degıl farkındaysanız oyuzden bunlara dedıgım fıyatı almadım. Yaptırılacak siteye gore fiyat verıyorum.:)
Bu tarz tasarımlar için fiyat verebilir misin? Dediğim gibi sadece tasarım için fiyat istiyorum
Sen bana site adını ver ben o sitenin indexini sana beleşe yapıyım... Aynısını yapmata ne war ki?
onemlı olan illegal yoldan yapmamak yapmak. O sitede yasak hakkı olan biri yada gunumuz turkıyede ıslerın torpılle dondugu bı ulkede sen o dedıgını yaparsan basına 1 olmadı 2 olmadı 3 iş alırsın. Anlayana...