Domaini ve hostingi aynı firmadan aldım. domain name server işleri firma tarafından halledildi. benim acilen Bu görseli eklemem gerekiyor . bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim. site yapılana kadar o görselin açılmasını istiyorum. umarım anlatabilmişimdir . yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Siteyi yaptırdığın kişiye söyle atar
halledildi
quote:
Orijinalden alıntı: rexion
halledildi
Sağolasın yardımların sayesinde halloldu :) buradanda ayrıca teşekkür ederim .
SERIMS
kullanıcısına yanıt
2 defa ayny konuyu içeren mesaj açty?ynyz için az daha mesajymy tamamen silecektim. yardym istedikten sonra bir daha u?ramayan o kadar çok konu açyldy ki; bunun da sonu ayny sanmy?tym. sorunun çözülmesine sevindim, Türkiye'ye geldi?imde belki mekany ziyarete gelirim, kolay gelsin...
SERIMS
kullanıcısına yanıt
rica ederim. her zaman :)
quote:
Orijinalden alıntı: Harris32
2 defa ayny konuyu içeren mesaj açty?ynyz için az daha mesajymy tamamen silecektim. yardym istedikten sonra bir daha u?ramayan o kadar çok konu açyldy ki; bunun da sonu ayny sanmy?tym. sorunun çözülmesine sevindim, Türkiye'ye geldi?imde belki mekany ziyarete gelirim, kolay gelsin...
Maalesef yanlışlıkla iki kez açmışım konuyu :) sonrasında silemedim . İlginize ayrı ayrı teşekkür ederim .