Şimdi Ara

Web sitemin ısrarla eleştirilmesini istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir web sitesi faaliyete geçirdim birkaç hafta önce. Sitemin özellikle yeni açılmasından dolayı ve gelecekteki konumunun daha da yükselmesi nedeniyle web sitemin eleştirilmesini istiyorum.
    "Erken kalkan yol alır" mantığıyla sitenin olumsuz yönlerini bir an önce telafi etmek istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
    www.1dir1.org

Not: Arkadaşlar, aklınıza "sitesinin reklamını yapıyor" cümlesi lütfen gelmesin. Samimiyetime inanın.
    Anlayışınız için teşekkür ederim.

• pek incelemeye vaktim yok ama firefox ta sağ taraftaki yazılar karışıyo ona dikkat et
  • Bence site gayet güzel ama o maus okunun orda dönen kıpraşmalar var onalrı beğenmedim
  • Evet ateştilkisi sağ anket tarafını pek sevmedi. Ayrıca videolar bölümündeki 'otopsi' kısmını doktorlar hariç çoğu insan itici bulacaktır. Yine sağ üstteki tarih bölümü Türkçe olursa herkes anlar. Bu kadar çalışmalarında başarılar.
  • Firefox kullanmadığımdan bu ayrıntı gözümden kaçmış olabilir. Teşekkür ederim. Kesinlikle değerlendireceğim.
    Fare okunun çevresindeki o parıltılar aynı zamanda bir modül ve birçok kişi beğenmişti. Yine de saolasın belki farklı bir hareket yarleştirebilirim oraya...
  • üstteki 1dir1 logosunu geliştirmelisin çok basit duruyoBirde soldaki yazıları sarı yapmışsın oda sırıtıyor biraz
  • Dikkat edersen yukarıdaki 1dir1 banneri sürekli olarak değişiyor. Yani bir de öbür bannerler hakkında yorum yapman gerekiyordu aslında hangisi hakkında yaptığını da tam olarak anlayamadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: JUSTIN

üstteki 1dir1 logosunu geliştirmelisin çok basit duruyoBirde soldaki yazıları sarı yapmışsın oda sırıtıyor biraz

• Hepsi için geçerli bir yorumdu ama neyse

quote:

Orjinalden alıntı: 1dir1.org

Dikkat edersen yukarıdaki 1dir1 banneri sürekli olarak değişiyor. Yani bir de öbür bannerler hakkında yorum yapman gerekiyordu aslında hangisi hakkında yaptığını da tam olarak anlayamadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: JUSTIN

üstteki 1dir1 logosunu geliştirmelisin çok basit duruyoBirde soldaki yazıları sarı yapmışsın oda sırıtıyor biraz

• Kardeş joomla kurmuşsun nefis
    Bide bişe sorcam bu hangi tema çok beğendim temanın adı ne ?
  • Teşekkür ederim. Bu tema hazır bir tema değil. Kendi temamız yani başka bir siteden bulma imkanın maalesef yok. Temanın adı da bu nedenle önemli olmasa gerek
    quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

Kardeş joomla kurmuşsun nefis
    Bide bişe sorcam bu hangi tema çok beğendim temanın adı ne ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.