Merhaba Yeni bir web sitesi faaliyete geçirdim birkaç hafta önce. Sitemin özellikle yeni açılmasından dolayı ve gelecekteki konumunun daha da yükselmesi nedeniyle web sitemin eleştirilmesini istiyorum. "Erken kalkan yol alır" mantığıyla sitenin olumsuz yönlerini bir an önce telafi etmek istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim www.1dir1.org
pek incelemeye vaktim yok ama firefox ta sağ taraftaki yazılar karışıyo ona dikkat et
Bence site gayet güzel ama o maus okunun orda dönen kıpraşmalar var onalrı beğenmedim
Evet ateştilkisi sağ anket tarafını pek sevmedi. Ayrıca videolar bölümündeki 'otopsi' kısmını doktorlar hariç çoğu insan itici bulacaktır. Yine sağ üstteki tarih bölümü Türkçe olursa herkes anlar. Bu kadar çalışmalarında başarılar.
Firefox kullanmadığımdan bu ayrıntı gözümden kaçmış olabilir. Teşekkür ederim. Kesinlikle değerlendireceğim. Fare okunun çevresindeki o parıltılar aynı zamanda bir modül ve birçok kişi beğenmişti. Yine de saolasın belki farklı bir hareket yarleştirebilirim oraya...
üstteki 1dir1 logosunu geliştirmelisin çok basit duruyoBirde soldaki yazıları sarı yapmışsın oda sırıtıyor biraz
Dikkat edersen yukarıdaki 1dir1 banneri sürekli olarak değişiyor. Yani bir de öbür bannerler hakkında yorum yapman gerekiyordu aslında hangisi hakkında yaptığını da tam olarak anlayamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: JUSTIN
üstteki 1dir1 logosunu geliştirmelisin çok basit duruyoBirde soldaki yazıları sarı yapmışsın oda sırıtıyor biraz
Hepsi için geçerli bir yorumdu ama neyse
quote:
Orjinalden alıntı: 1dir1.org
Dikkat edersen yukarıdaki 1dir1 banneri sürekli olarak değişiyor. Yani bir de öbür bannerler hakkında yorum yapman gerekiyordu aslında hangisi hakkında yaptığını da tam olarak anlayamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: JUSTIN
Kardeş joomla kurmuşsun nefis Bide bişe sorcam bu hangi tema çok beğendim temanın adı ne ?
Teşekkür ederim. Bu tema hazır bir tema değil. Kendi temamız yani başka bir siteden bulma imkanın maalesef yok. Temanın adı da bu nedenle önemli olmasa gerek
quote:
Orjinalden alıntı: malatyaspor44
Kardeş joomla kurmuşsun nefis Bide bişe sorcam bu hangi tema çok beğendim temanın adı ne ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme