Beyler internette bir tane oyun var ben bu oyunun mevcut kaydını başka bir bilgisayara gönderebilirmiyim şöyleki:
mousebreaker yazan depolama dosyasını başka bir bilgisayara göndermem lazım ama nasıl yapıcam ? veya gönderebilirmiyim ? hiçbir bilgim yok soru saçma olabilir ama şuan göndermeliyim yardım edermisiniz ?
İnternet üzerinden oynadığınız oyun için üyeliğiniz varsa başka bilgisayardan girdiğiniz kaldırı yerden devam edecektir.
malesef yok diğer pcden oyunun yarısına geldim geçtim ama bu bilgisayarda daha başındayım ordaki bilgileri bu pc ye aktarmak amacım
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
malesef yok diğer pcden oyunun yarısına geldim geçtim ama bu bilgisayarda daha başındayım ordaki bilgileri bu pc ye aktarmak amacım
Tarayıcıya ait dosyaları diğer bilgisayara aktarınca olur diye düşünüyorum.
konumundaki dosyalar arasından ya seçerek ya da tamamını hedef makinaya kopyalamayı deneyin. Kayıtlı flash öğeleri arasından oyununkide kopyalanacaktır lakin PC'y özel bir hash_id atabileceğinden işe yarayıp yaramaması denemeye göre belirlenecektir.
konumundaki dosyalar arasından ya seçerek ya da tamamını hedef makinaya kopyalamayı deneyin. Kayıtlı flash öğeleri arasından oyununkide kopyalanacaktır lakin PC'y özel bir hash_id atabileceğinden işe yarayıp yaramaması denemeye göre belirlenecektir.
Olabilir tarayıcı dosyalarınıda alması gerekebilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme