Bildirim
WEB SİTESİ KURABİLİYİORUM ARKADAŞLAR...YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu işten anlayan insanlara tasarımcılık teklif et, sonra onlardan öğrenebildiğin kadar şey öğren ve kendi siteni oluştur. -
quote:
Orijinalden alıntı: bardaktaki mısır
Bu işten anlayan insanlara tasarımcılık teklif et, sonra onlardan öğrenebildiğin kadar şey öğren ve kendi siteni oluştur.
kardeşim yorumun için teşekkür..ama kendi sitemden ziyade site yapıp satmak istiyorum mesela sipariş bende siteyi yapıcam..o şekil -
beyler bilginiz varsa söleyin...lütfen.. -
Bir siteyi ne kadara kuruyorsun. -
Kendi tasarımını yapıyorsan satarsın ancak forum vb şeyler yapıp satmak istersen onu herkez yapıyor -
r10 forumuna uye ol piyasa orda donuyor. hazir script kurup satmaktan bahsediyorsan herkes yapiyor artik onu -
KARDEŞİM MESELA PARFÜMERİ DÜKKANI VAR VE BENDEN SİTE YAPMAMI İSTEDİ O MESLEĞE UYGUN RESİMLERLE GÖRSELLİK ÖN PLANDA GÜZEL BİR SİTE YAPARIM..
BAŞLANGIÇTA ASGARİ FİYAT CAZİP BENİM İÇİN. -
bu iş referansla yürüyor. iş yapacak birini bulamıyorsan elinde hazır taslaklar bulundurmalısın..
diyelim tasarım parfümeri dükkanına uyacak birşey olmalı. fikir olması açısından ixora 'nın sitesine bakabilirsin. böyle böyle tasarım yaptıkça kendini geliştireceksin -
-
neyi ne kadar biliyorsun o önemli.css asp php biliyormusun script yazabiliyormusun javayla aran nasıl?Yoksa sadece görsel tasarımdanmı bahsediyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: SYJ Ağır Fan
neyi ne kadar biliyorsun o önemli.css asp php biliyormusun script yazabiliyormusun javayla aran nasıl?Yoksa sadece görsel tasarımdanmı bahsediyorsun?
ya kardeşim hepsi yani sana bir web sitesi hazırlayıp hizmetine veriyorum..görsel falan hepsi yani.. -
ben şu anda 3 tane köy 1 tane okul sitesi yaptım hazır ellerine verdim kazancım=20 tl -
-
Daha once yapttigin tasarimlardan ss koyda gorelim. -
bu işler referansla yürüyo, referanslarını veya en azından kendi blogunu yazsan belki iş çıkar, nereden çıkacağı belli olmuyo bu işlerin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X