Şimdi Ara

WEB SİTESİ KURABİLİYİORUM ARKADAŞLAR...YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WEB SİTESİ KURMAYI BİLİYORUM VE BU İŞTEN PARA KAZANMAK İSTİYORUM AMA ÇEVREM YOK ARKADAŞLAR NASIL BİR YERDEN BAŞLAYABİLİRİM...YARDIM..

• Bu işten anlayan insanlara tasarımcılık teklif et, sonra onlardan öğrenebildiğin kadar şey öğren ve kendi siteni oluştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardaktaki mısır

Bu işten anlayan insanlara tasarımcılık teklif et, sonra onlardan öğrenebildiğin kadar şey öğren ve kendi siteni oluştur.

kardeşim yorumun için teşekkür..ama kendi sitemden ziyade site yapıp satmak istiyorum mesela sipariş bende siteyi yapıcam..o şekil
  • beyler bilginiz varsa söleyin...lütfen..
  • Bir siteyi ne kadara kuruyorsun.
  • Kendi tasarımını yapıyorsan satarsın ancak forum vb şeyler yapıp satmak istersen onu herkez yapıyor
  • r10 forumuna uye ol piyasa orda donuyor. hazir script kurup satmaktan bahsediyorsan herkes yapiyor artik onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    8 yıl önce açıldı
    Forum sitesi Nasıl yapıcam
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KARDEŞİM MESELA PARFÜMERİ DÜKKANI VAR VE BENDEN SİTE YAPMAMI İSTEDİ O MESLEĞE UYGUN RESİMLERLE GÖRSELLİK ÖN PLANDA GÜZEL BİR SİTE YAPARIM..

BAŞLANGIÇTA ASGARİ FİYAT CAZİP BENİM İÇİN.
  • bu iş referansla yürüyor. iş yapacak birini bulamıyorsan elinde hazır taslaklar bulundurmalısın..

diyelim tasarım parfümeri dükkanına uyacak birşey olmalı. fikir olması açısından ixora 'nın sitesine bakabilirsin. böyle böyle tasarım yaptıkça kendini geliştireceksin
  • neyi ne kadar biliyorsun o önemli.css asp php biliyormusun script yazabiliyormusun javayla aran nasıl?Yoksa sadece görsel tasarımdanmı bahsediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYJ Ağır Fan

neyi ne kadar biliyorsun o önemli.css asp php biliyormusun script yazabiliyormusun javayla aran nasıl?Yoksa sadece görsel tasarımdanmı bahsediyorsun?

ya kardeşim hepsi yani sana bir web sitesi hazırlayıp hizmetine veriyorum..görsel falan hepsi yani..
  • ben şu anda 3 tane köy 1 tane okul sitesi yaptım hazır ellerine verdim kazancım=20 tl
  • Daha once yapttigin tasarimlardan ss koyda gorelim.
  • bu işler referansla yürüyo, referanslarını veya en azından kendi blogunu yazsan belki iş çıkar, nereden çıkacağı belli olmuyo bu işlerin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.