Şimdi Ara

Web Sitesi Yaptirmak Istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu konulara cok yabanciyim, bir site yapimi asamasinda asagidaki masraf kalemlerine ilave kalem var mi?
    Development
    Tasarim
    Logo
    Seo
    Arama Motoru
    Domain
    Server
    Guvenlik (uyelerin bilgi guvenligi dahil)

Bu kalemlerin kabaca maliyetlerini yazabilir misiniz? Bu hizmeti alabilecegim guvenilir firma onerebilir misiniz?
    Ayrica sitemin reklamini yapabilecegim enstrumanlari
    Google Ads
    Toplu Mail
    Toplu Sms
    Facebook
    seklinde dusunuyorum ama internet dunyasinda bunlara ilave enstruman var midir?

Son olarak jsp ve php-mysql arasindaki islevsellik ve maliyet farklari konusunda bilgilendirebilirseniz cok sevinirim, (sitemi bu ikisinden biri uzerine kuracagim)

Tesekkurler

Saygilarimla

• Öncelikle yazdığınız kalemlerden başlayalım
    Development: Geliştirmek demektir. Bunu siteniz bittikten sonra düşünmeniz gerekir. Yalnız, sitenizin kesinlikle yönetim paneli olmasını öneririm. Belki daha sonra yeni özellikler ekletmek isteyebilirsiniz. O zamana kadar var olan özellikleri sizin yönetmeniz gerekir.
    Seo ile Arama Motoru aslında aynı şeydir sizin istediğiniz şeye göre. Seo nun anlamı Search Engine Optimization yani Arama Motoru Optimizasyonudur.

Maliyet, sizin istediğiniz özelliklere göre her adımda değişiklik gösterir. Sayfa sayısından dinamik özelliklere kadar.
    Örneğin, üyelik sistemi olan bir web sitesi ile olmayan bir web sitesi arasında büyük bir fark oluşur. Bu yüzden size net bir fiyat çıkarmak zordur.

Reklam olarak yazdıklarınızın arasından sadece Google Ads ve Facebook önerebilirim. Şahsen gelen reklam ve toplu maillerin tümünü okumadan silmekteyim.

Ben şahsen php+mysql öneririm. Sebebi ise henüz 3 4 gün öncesine kadar benim bilgisayarda bile Java yüklü değildi. Bir çok kullanıcıda da yüklü olmayabiliyor bu yüzden sitenizde sıkıntılar oluşabilir. Fakat php için böyle bir durum söz konusu değildir.

Eğer düşünürseniz burada konuştuğumuz hizmetleri tarafımca karşılayabilirim.

• Tarafımdan silinmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 8 Kasım 2013; 16:34:12 >
  • isterseniz bizde hizmet verebiliriz.

http://ajansfilm.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.