Şimdi Ara

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
25.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbula geri dönüyorum yani projeye devam edeceğim bu akşam itibariyla
    Şuan feribotdayım fena dalga var heran batabiliriz batarsak proje yalan olur bilginize
  • O zaman batmamaya gayret et batarsanda pc yi koru can yeleğne falan sar pc yi
  • geldiğne göre beta açıldı yada açılıcak dimi
  • şimdi eve adım attım.iftardan sonra başlarım tekrar oyuna gömülmeye.beta için fazla beklemek durumunda kalmayacaksınız ben size haber veririm.
    ama en azından bir 3-4 günü var.

Zaten şu ara biraz koşuşturmalı.Üni başlıyor ders kayıtları fln hepsini bi halledip yine bu işe gömülecem.
    Dediğim gibi ben gelişmeleri haber ederim.
    Gerçi her gece sahura kadar uyumam o arada kolaylarım işi.
  • 3-4 günmü
    ben geri döndüğünde hemen başlıyacak sanmıştım oyun yine okulların açılış tarihine kaldı
  • Haritada playerlar birbirini görebilcek mi?
  • galathil sen husonun soruya cevap vericeksin sanırım ama ben yatıyorum uykum geldi bide sahura kalkıcam sen cevap yazarsan uzun birşey yaz aklımızdaki diğer sorulara yönelik birşeyler olsun
  • haritada playerlar birbirlerini görecek ama isim olarak değil en azından şimdilik.
    bulunduğunuz bölgede kaç kişinin olduğunu bileceksiniz.ama direk harita üzerinden isim belirtmek oyunun görsel kalitesini bozar.
    ama belki bölgenizdeki playerları görebileceğiniz bir bölüm yaparım kolay bir işlem zaten.

savaş sistemiyle ilgili bir sorun vardı şimdi onu hallettim.
    savaş başladığında dragonlarınız ve kendi birlikleriniz gözükmüyordu artık sorun yok.
    max player puanı yüksek olacağı için heroların güçlerini arttıracağım bu gece.hiçbir playerin herolardan güçlü olmaması lazım mantık olarak.
  • Zaten playerler hero olmıyacakmı? kafam karıştı
  • Harita ilk sayfada gözükenden büyük değilmi ???
  • msn açsana cego
  • cego da olduk
  • Savaş başladıktan sonra kaçabilecek miyiz? Yoksa bitene kadar mecbur bekleyip sonuçlarına mı bakcaz bir tek? Savaş dışında düşmanları haritada görüp kaçabilecek miyiz?
  • oyun ne zmn açılıor aç artık
  • Çok merak ediyorum =) Bu arada G.A alacak mısın alacaksan talibim =)
  • bugün rezalet birgün geçirdim yoksa bugün alacaktım host ve domaini.sabah 9 dan beri ünideydim ders kayıtları için iftara zor yetiştim.
    yarın aksilik olmazsa havale için bankaya gidecem host ve domaine eriştiğimde oyunun ismini ve adresini bildiririm.
  • Bende bu akşam 10 saatlik bir yolculuğa çıkıyorum işe bak tam zamanında hazır oldu yarında giremem pc ye yine kaçırdım oyunu.Bunu diyeceğimi hiç zannetmezdim ama inşallah biraz gecikir oyun
  • zaten beta çıkacak kaçırsan nolur kaçırmasan nolur
  • Kaçırırsam diğer oyucular benden önce öğrenirler oyunu geri kalırım.Hem 1 inci üye ben olmak istiyorum o yüzden karırırsam nolur kaçırmasam nolur diyemem
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.