Şimdi Ara

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
404
Cevap
3
Favori
25.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerdesin galathil foruma gir bi husomanın soruları var
  • Galathil burada fırsat buldukca yazdıklarınızı okuyorum merak etmeyin.Şuan oyunda pvn var zaten.ama isternirse pvp içinde bir arena alanı yapılır.
  • ne zaman dönüyosun
  • haftaya üniversitem açılıyor o yüzden max 3-4 gün içinde dönmeye çalışırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husoman

Evet playerlar arası savaş çok tutulan bir özellik ve benim de çok hoşuma gidiyor Ama anladığım kadarıyla Galathil oyunun farklı olması için çabalıyor. Yeni bir tarz yapacak, yani bir ilk olacak bu oyun ve diğer web tabanlı oyunlarına benzemeyecek. Şimdiye kadar denenmemiş bir stil olacak ve belki de ileride taklit bile edilecek yeni bir oyun düzeni ve sistemi. İstediğinde gir, birkaç saat eğlen, sonra da çık ve gözün arkada kalmasın; çünkü sen çıkınca adamına bir şey olmuyor ya da ben öyle anladım. Bir şey sormak istiyorum. Ben mesela bindim atıma Karanlık Diyar'a ya da işte ne olacaksa adı oraya gittim. O zaman ne olacak? Bana saldıran olacak mı? Ya da taa buçuklukların ülkesinin arkalarındaki limanlara -yani ücra bir köşeye- gittim, o zaman ne olacak? Ben belki savaş ve dehşetten bir nebze daha az etkilenmek istiyorum. Ya da orkların bol olduğu yere gidince onlar da bana savaş açınca kaçma imkanım olacak mı? Bin dragona vınn Oyun 2008-2009 öğretim yılı karneleri alınınca açılsa olmaz mı? Çünkü ben ders yaparken Yüzüklerin Efendisi oyununda herkes kasıp gelişecek ben geride kalıcam, kahrolurum valla İleride değişik versiyonları çıkacak mı? ******* Asia, ******* War of Killers, ****** Professional vs vs?? Yani isteyen istediği özelliklerin olduğu versiyonu seçip o versiyonlarda oynayabilecek mi?

işin yoksa husomanın sorularada cevap verirmisin?

• playerlar arası savaş bu olayı düşünüyorum zamanla yaparım.
    karanlık diyara gidersek saldıran olacakmı düşman kontrolünde olan topraklara öle paldır küldür giremeyeceğiz.ama eğer girersen bile saldıran değil saldıranlar olacaktır
    buçuklukların ülkesi buçukluk ne yazıkki olmayacak.lotr dan biraz bağımsız takılacağız.ama shire ve bree ye benzeyen ve az savaş görev bölgeler olacak.
    kaçarsak kurtulacaz mı kaçarsan yani savaşa girmezsen tabiki hasar almayacaksın.ama kaçtığınız her savaşın ucu size dokunacak.savaşlarda herkes destek olmazsa bazı bölgelerin düşme şansı artacak
    dragona inip vınnn dragonlar size ne hız,nede bir uçuş becerisi kazandırmayacak.dragonlarımızın ne yazıkki uçuş becerisi yok tasma takıp peşinizde gezdirdiğiniz köpekler gibi sizi takip edecekler faydalarını savaşlarda göreceksiniz.

• saol
  • galatihil tatilde dön çabuk ol üniversiten var()
  • üniversite bahane sen oyuna taktın kafayı
  • Çok sağol Galathilİyiki varsın
  • yat kalk bana dua et yoksa cevap vermezdi
  • kullanıcılar birbirleri ile savaşa bilecek dimi =) ve ittifak yapabilecekler ve savaşlar görsel bi şekilde görülecek mi =)

neyse oyun güzel olacak gibi inş bi problem ile karşılaşmazsın
  • Sağol keros Hehe bizwww.yuzuklerinefendisi.com 'un temsilcileriyiz değil mi? Birbirimizi destekliycez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoman -- 29 Ağustos 2008; 0:16:46 >
  • senin ordaki ismin ne?
  • husoman seninki de keros
  • Son sayfaları okudum da. Baya heyecanlı olmuş bu olay. Merakla bekliyoruz.
    Oyun başlayınca özellikle takip edeceğim :)
  • Evet gerçekten çok güzel...Tebrik ediyorumç....Beta versyonu heycanla bekliyorum....Hemen oynamaya başlıyacağım
  • up lamakj gibi olmasın ama upppppp
  • galathil oyunda haritada birbirimizi görebilecekmiyiz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.