Şimdi Ara

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
25.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün internet erişimine ihtiyacım vardı aradada foruma bakmaya fırsat buldum.
    tatilde bile oyunla uğraşıyorum.bugün 1-2 resim güncellemesi geldim.

tatilden döndüğümde beta sürümünü başlatmayı düşünüyorum.

@fatih989
    Şuanlık Türkiye'den hiçbir firma ile görüşmedim ne sponsorluk için ne de ortaklık için.
    Ama döndüğümde ilk iş yabancı firmalarla görüşmek.Türkçe oyun adresine bu yüzden yabancı dil desteği eklemeyeceğim.
    İlk olarak ingilizce sonrada beğenilirse diğer dillere oyunu çevirip yayınlayacağım.
    Ondan sonra Türkiye'den firmalarla görüşürsem o da sponsorluk için olabilir.

Tabi daha ne olacağını kimse bilmiyor bekleyip göreceğiz.Güzel olması için elimden geleni yapıyorum.
  • ozaman oyunun betası haftaya çıkıyor çok sabırsızlandım bak şimdi
  • Keros üstteki mesajından sonra bu gece ittifak sistemini kodlamaya başlayabilirim.
    Gerçi akşam halamlara uğrayacam Erdek'de.Ziyaret sırasında muhabbet arasında yapabilirsem yaparım

Ben ittifak sistemini ve clan sistemini düşünüyorumda çok klişe olur.Bu yüzden ittifaklardansa aileleri tercih ederim.
    Belki aile sistemi kurabilirim.

Aile sistemi derken bu mafya oyunlarındaki aile sistemi.

Aile Lideri olur,ailenin varisleri,sözcüleri ve gözcüleri,bunların dışında tabikide aile üyeleri.
    Ama çok geniş bir yenilik gerektirecek bu oyun için.O güncellemede version 2 de orc ve goblin seçiminin açık olduğunda çok işe yarar.
    Ama şuan için ne goblin,ne de orc olabileceksiniz.Bu yüzden aileler kurulsa bile birbirleriyle savaşamayacaklar.

Bakalım belki bir tür free zone yapılır ve oraya minik bir arena kurulur.Oradada playerlar birbirleriyle deneme amaçlı savaşabilir.
    Bunların hepsi zaten aklımda.Uygun bir zamanda aklımdakileri yazılıma dökeceğim.

Veritabanımın esnek olması sebebiyle oyun sırasında bile güncelleme yapacağım için bir sorun oluşturmaz.
    Hiçbirşey için geç değil.İskelet sistem hazır.Dolaşım sisteminde 1-2 sorun var ama bugün 2 hasarlı kılcal damarı tamir ettim.
    Oyun başladığındada alkolden körermiş karaciğeri,sigaradan morarmış akciğeri tamir ettikmi hiçbir sorun kalmaz

Bu iş beni hepinizden çok heyecanlandırıyor.İnternet adresinde oyuncuların oyuna üye olup kasmaya başladıkları anda bu heyecan yerini
    hırsa bırakır sürekli güncellemeler yaparım.Bide 2 arada 1 derede denize girersem süper olacak.Yaz bitti daha hiç tuzlanmadım karşımda
    masmavi güney marmara uzanıyor benim uğraştığım işe bak

• bence uğraşyığın iş tuzdan daha iyidir de neyse ben bi soru daha sorucam üstteki mesajımı yanlış anlamışsın mesela savaşa giderken 1-2 player ordularını birleştirebilirm asıl sorum buydu ama bu yazdıklarında aklımdaki birkaç soruyu giderdi
  • keros bende aynı soruyu sordum dikkat edersien ama cvp yok vatanay abi başına güneşmi geçti
    quote:

anladım abi bide şimdi oyunda kendi ordumuzu kurabilicekmiyiz mesala 5-6 kişi birleşsek kendi birliğimizi böylece artı 10 askeride ekleyince 60 kişilik fln bi ordu olcaz
  • farkettim tabi aynı soru olduğunu ne kadar çok yazarsak galatilin görme ihtimalide o kadar artar
  • Zaten savaşa giderken ister istemez ordularınız birleşecek.Tüm savaşa katılanlar oyuncular,npc orduları,varsa o bölgede size komuta verecek kahramanlar,krallar.Bunun karşıtında orc ordularıda herhangi bir liderleri ile birlikte saldıracak,bakarsın goblinlerde yardıma gelir işte o zaman,savaşlar kaybedeceğiz.

Savaşlar kaybedildikce bölgeden zor kaçacağız ve canımız azalacak.Paramız yoksa yani tedavi olamazsak canımız savaşlara girdiğimiz sürece azalacak.%0'ın altına indiğindede karakterimiz ne yazıkki ebedi uykuya yatacak.

Bu yüzden minik ordular için,savaş yeteneği olmayan doktorlar yapmayı düşünüyorum.Atıyorum can değerinizi bir tanesi günde %1 arttıracak.Ama daha düşünmeye devam etmekteyim.Öyle birşey çok kolaylık olur gibime geliyor.

Zaten karakterin ölümü çok zor olacak,onuda kolaylaştırırsam herşey çok kolay olur.
  • peki birliktekiler yada ailedekiler kendi özel ordularını kurabilirlermi (savaşa girenlerden bağımsız)
  • kurabilirler tabikide ama yinede bulundukları ırklara bağlıdırlar.
    daha sonrasındada kendi ailelerine.

neyse ben şimdi eve kaçacam imkan bulduğumda yine gelirim.
    hadi kalın sağlıcakla.
  • saol sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

kurabilirler tabikide ama yinede bulundukları ırklara bağlıdırlar.
    daha sonrasındada kendi ailelerine.

neyse ben şimdi eve kaçacam imkan bulduğumda yine gelirim.
    hadi kalın sağlıcakla.

saol cvp verdiğin için
  • bende bu oyun için üye oldum ve yaklaşık 1 haftadır hergün konuyu takip ediyorum

galathil bence playerler arası savaş olması gerçekten çok zevkli olur çünkü insanlar birçok oyunu bu şekilde daha çok seviyor ama yine de sen bilirsin oyunu sabırsızlıkla bekliyorum ben de aşırı derecede lotr fanıyım ve bence filmi kitaplardan daha güzel konunun dışına çıkılmış olabilir ama kitabın türkçe çevirisi gerçekten berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king_of_gondor -- 26 Ağustos 2008; 10:35:09 >
  • bence türkçe çevirisi gayet iyi gerçi türkçe çeviriden başka okumadım ama hikayeler ve diyaloglar aynıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keros -- 26 Ağustos 2008; 18:29:11 >
  • Evet playerlar arası savaş çok tutulan bir özellik ve benim de çok hoşuma gidiyor Ama anladığım kadarıyla Galathil oyunun farklı olması için çabalıyor. Yeni bir tarz yapacak, yani bir ilk olacak bu oyun ve diğer web tabanlı oyunlarına benzemeyecek. Şimdiye kadar denenmemiş bir stil olacak ve belki de ileride taklit bile edilecek yeni bir oyun düzeni ve sistemi. İstediğinde gir, birkaç saat eğlen, sonra da çık ve gözün arkada kalmasın; çünkü sen çıkınca adamına bir şey olmuyor ya da ben öyle anladım. Bir şey sormak istiyorum. Ben mesela bindim atıma Karanlık Diyar'a ya da işte ne olacaksa adı oraya gittim. O zaman ne olacak? Bana saldıran olacak mı? Ya da taa buçuklukların ülkesinin arkalarındaki limanlara -yani ücra bir köşeye- gittim, o zaman ne olacak? Ben belki savaş ve dehşetten bir nebze daha az etkilenmek istiyorum. Ya da orkların bol olduğu yere gidince onlar da bana savaş açınca kaçma imkanım olacak mı? Bin dragona vınn Oyun 2008-2009 öğretim yılı karneleri alınınca açılsa olmaz mı? Çünkü ben ders yaparken Yüzüklerin Efendisi oyununda herkes kasıp gelişecek ben geride kalıcam, kahrolurum valla İleride değişik versiyonları çıkacak mı? ******* Asia, ******* War of Killers, ****** Professional vs vs?? Yani isteyen istediği özelliklerin olduğu versiyonu seçip o versiyonlarda oynayabilecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoman -- 27 Ağustos 2008; 17:40:21 >

• Husoman ben galathilin bu kadar soruya cevap vereceğini sanmıyorum en iyisi mesajı sil hepsini teker teker yaz
  • Hehe, sana katılıyorum; ama olsun. Belki de verir
  • Ne zaman bitiyor oyun,güzel çalışma olmuş tebrik ederim..
  • Haftaya beta olarak başlıyacak sanırım
  • Merakla bekliyorum..İlk üyelerden olacağım sanırım
  • pek umutlanma siteden 10 kişi bekliyoruz sırayı anca 11. olursun oda zor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.