Şimdi Ara

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
25.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önerim var, yine yine yine önerim var Yw hani sen söylemişsin ya balıkçılar balık tutcak, atçılar at yetiştircek, hırsızlar ejderha yumurtaları çalacak falan diye işte şöle bişi olabilir herkes oyunun açıldığı ilk 1 hafta huzurlu bir oyun hayatı sürer, hiç düşman olmaz. Sonra yavaş yavaş orklar goblinler ortaya çıkmaya ve doğuya karanlık diyarın üstüne bir gölge çökmeye başlar, savaşlar da o zman başlar Bu arada yazı çoook güzel olmuş, heyecanla bekliyorum oyunu

• Bir anda yerden bitmeyecekler kötü ırklar.varlıkları hep olacak ama savaş anında daha bir güçlenecek ve yayılacaklar.

Birşey daha söylemek istiyorum ;
    MSN adresimi iyi niyetle verdiğim bazı arkadaşlar bütün gün oyun noldu ne zaman çıkıyor bitmedimi hala niye mesajlar atıyorlar.
    Bu tarz mesajların faydasından çok zararı olur.Hatta bu MSN listesi biraz genişlemiş olacakki 30 a yakın kişi ekledi ve sürekli msj geliyor.

Oyun hakkında sorularınızı buradan sorabilirsiniz.MSN'de cevap bulmayan msjlar burada cevap bulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C# C++ JAVA SQL

Vatanay abi şimdi şöle bi durum var.
    -Oyunu kitaba çevirecek beyin;Dediğim gibi ******* web tabanlı bir oyundan çok bir kitaba dönüşecek.Oyun boyunca yaşanan herşey not alınacak ve belli bir düzen halinde toplanacak.Daha sonra savaş bittiğindede bu hikaye tüm oyunculara anı olarak gönderilecek.
    böyle demişssinde bu çok zordur sadece olayları yazar mesala. Kaba bi tabirle Ork ların tehdit edici varlıkları yüzünden insanlar ok atışına başladı. orclar Goblin birliklerinide alarak kaleye sefere çıktı ........ Bunun gibi basma kalıp şeler olabilir Bu arada rp den çakmam :D
    Bide abi bunu bi eleştiri olarak algılama tavsiye olarak algıla

• Galathil seni tebrik ederim.Yazını en başından beri takip ediyorun sonunda bişey yazayım bari dedim.Doğrusu yazıcak bir şeyde bulamadım ama şunu söylemeliyim ki sende bu beceri ve hırs olduktan sonra bu oyunu yapar , telif sorunları halledip başka bir oyuna da geçebilirsin. Tekrar tebrikler ve teşekkürler.
  • Evet bende arkadaşa katılıyorum abi sende bu hırs olduktan sonra Yüzüklerin Efendisi oyununu bile yaparsın.
  • Şuandaki yazılımı lotr a uyarlamam maximum 2 gün sürer.
    Zaten lotr için hazırladığım oyunun dosyaları hala duruyor.

Bu arada son durumdan bahsedeyim.
    Oyuncuların kullanacağı tüm sayfaların yazılımları bitti gibi birşey.
    Sadece yöneticiler için oyun kontrolü bölümü hazırlamakla meşgulum.
    O da %100 olmak durumunda değil çünkü oyun açık olduğu andada güncelleyebileceğim.

Haftasonu kuzenimin düğünü için memlekete gideceğim.Birkaç gün kalabilirim bu konuya gitmeden yine msj atarım dönüş tarihimi belirten.
    Döndüğümde 3-5 kontrol daha yapıp beta versiyonunu başlatırırz.
  • Arkadaşlar biraz önce aklıma bir yenilik geldi ve şuan onu kodlamaya başladım.Büyük ihtimal sabaha kadar biter.
    Oyunda seviyesini yükselten yani tecrübeli oyuncular en sonunda rütbelere sahip olacak.Tabi bunun için baya bir görev yapmak gerekecek.
    Neyse konuya döneyim.Rütbelerinize oranla her oyuncu yanına yeni askerler alacak.Şuan asker sayısını düşünmedim ama askerler NPC olacak
    yani oyuncu olmayacaklar.Max 30 asker izini veririm diye düşünüyorum ama bakalım.

Asker sayısı oyuncunun seviyesine göre belirlenecek.Bu sayede savaşlarda peşinizden kendi birliğinizide getirebileceksiniz.
    Bu güzel bir ayrıntı olacak gibi.

Askerler; (bu bölümü çok geniş tutacam)
    Okcular

Elf Okcuları
    Kolcu Okcuları
    İnsan Okcuları
    Cüce Okcuları
    Savaşçılar (kılıç kullanan ve ön bölümde savaşanlar)
    Elf Askerleri
    İnsan Askerleri
    Cüce Askerleri
    Kolcu Askerleri

ordunuzun ırkını seçebileceksiniz.
    klasik elfler iyi ok atar ama canları azdır,savaşçıları ise çok hasar verir ama yinede savunmaları azdır.
    veya cüceler az zarar verir ama tank görevini görür zor ölürler gibi.

daha bunları yazarken heyecanlanmaya başladım.
    son durumu bildiririm buradan.

KENDİ KONUMU YUKARI ÇIKARMAK İSTİYOR GİBİ YENİ MESAJ YAZMAK İSTEMEDİM O YÜZDEN CEVABI EDİTLİYORUM
    ÜSTTE BAHSETTİĞİM BİRLİK KURMA OLAYI 2 SAATLİK BİR ÇALIŞMA SONUCUNDA BİTTİ.

Detaylı olarak ne yaptığımı anlatayım şimdi.Karakteriniz belli bir seviyeye gelince yanına yardımcı askerler alacak.Böylece küçük bir birliği oluşacak.En yüksek seviyeye gelince yani Lord olunca max 10 tane askeriniz olacak.O askerleri peşinizden savaşa sokacak,gelişmeleri için eğitime yollayacak ve beğenmezseniz serbest bırakacaksınız.Askerler eğitime 2 günde bir yollanıyor.Her gittiklerinde %10 deneyim kazanıyorlar.Ayrıca tüm özellikleri (dmg-armor-hız) 1 artıyor.Bu demektirki deneyim %100 olana kadar her bir asker 10 kere eğitime gidecek.Böylece tüm değerleri 10 artacak (orjinalinden)

Kendi yaptığım şeyi övmeyi hiç sevmem ama bu olay oyuna çok büyük renk getirecek ve apayrı bişi oldu.Oyun içinde oyun gibi.
    Umarım hoşunuza gider.Buyrun ekran görüntüsü ;

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon]

saat : 04.36 şuan tam olarak bitti üstte resmi gözüken bölüm.
    güvenliği fln herbirşeyini test ettim kusursuz olarak çalışıyor.
    şimdide bu bölümü kontrol etmemi sağlayacak yönetim sayfasını hazırlıyorum.
    sizin yetiştirdiğiniz askerleri inceleyip hakkınızda diğer yöneticilerle dedikodu yapmak için

bu arada gündüzleri foruma giremiyorum uyuduğum için.bu yüzden sorularınız olursa hepsini bu saatlerde cevaplayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 21 Ağustos 2008; 4:38:19 >

• up umarım en kısa zamanda baslar oyun
  • düşünce gayet güzel benimde aklımdam geçmişti ama en fazla 30 asker biraz az gibi en azından 75 olabilir diye düşünüyorum saygılarımla :D
  • Arkadaşlar İstanbul'dan ayrılıyorum birkaç günlüğüne ve bu süreç dahilinde internete giremeyebilirim.
    Bilgisayarımıda beraberimde götürdüğüm için oyunla uğraşmaya devam ederim.
    Dönüş tarihim çok net değil şuan ama fazla uzun sürmez.

Geldiğimde görüşmek üzere.
  • bence türkiyede sobee firmasıyla görüş onlarında böyle projelere ihtiyaçları varwww.sobee.com.tr adresine gir
  • Abi benim eski nickim Puppeto hatırlarsın, çizimlerde sana bir-iki isim söylemiştim, bu oyunun tamamlanmasına ne kadar kaldı?
  • quote:

quote:

-Oyunu kitaba çevirecek beyin;Dediğim gibi ******* web tabanlı bir oyundan çok bir kitaba dönüşecek.Oyun boyunca yaşanan herşey not alınacak ve belli bir düzen halinde toplanacak.Daha sonra savaş bittiğindede bu hikaye tüm oyunculara anı olarak gönderilecek.
    böyle demişssinde bu çok zordur sadece olayları yazar mesala. Kaba bi tabirle Ork ların tehdit edici varlıkları yüzünden insanlar ok atışına başladı. orclar Goblin birliklerinide alarak kaleye sefere çıktı ........ Bunun gibi basma kalıp şeler olabilir Bu arada rp den çakmam :D

galathil çok güzel yapmışssın ama şuna cvp verebilirmisiin bide kolcular nedir

• kolcular bağımsız askerler.onlarda insan ırkından ama sinraen krallığından bağımsız askerler
    lotr da faramir gibi,veya günümüzde ırak sınır ötesi operasyonunda eline silahını alıp orduya katılan 40 yaşında türkler gibi birşey.
  • özür dileyerek şuna cvp verebilirmisin

burda demek istediğim basma kalıp şeler olmasını engelleyemessin bence bir frp ci tuttup editletmek hani beyin olayı yazar o arkadaşlada değiştirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C# C++ JAVA SQL -- 21 Ağustos 2008; 19:42:41 >
  • zaten rp olayı ile ilgili olmasam oyunu bu tarza çevirmem son anda metini ben ve lustral ( ahmet abi ) biraz düzenleyecez.istanbula dönüş tarihim yaklaşık 5 gün sonra galiba.döndüğümden birkaç gün sonra projeyi beta aşamasına taşıyacağız.

internet imkanım azda olsa var burada.çok sık gelmediğim için buradaki eve dsl bağlatmamıştım.Ama yakınımda bir yerde bağlantı imkanı var.Evdeykende oyunun eksik kısımlarını tamamlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 22 Ağustos 2008; 15:26:44 >
  • anladım abi bide şimdi oyunda kendi ordumuzu kurabilicekmiyiz mesala 5-6 kişi birleşsek kendi birliğimizi böylece artı 10 askeride ekleyince 60 kişilik fln bi ordu olcaz
  • Bir kaç gün giremedim diye çok üzülüyordum ama giremediğim iyi olmuş oyun 1 hafta sonra çıkıyor
  • başarılarının devamını dilerim.
    oyunun bir an önce çıkmasını bekliyorum
  • galathil Playerlar arası asker birleştirme olucakmı(birlik değil)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.