Şimdi Ara

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
25.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarında flash player olmayabilir.Flash Playerı yükle tekrar dene.
    Eğer sorun o değilse Yükleniyor ekranı çok uzun sürüyorsa sağ tıkla play de.

İntrodaki mp3 dosyası yüzünden preloading biraz uzun sürüyor onu düzeltirim yakın zamanda.
  • The page cannot be found
    The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
    --------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
    If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
    Click the Back button to try another link.
    HTTP Error 404 - File or directory not found.
    Internet Information Services (IIS)

--------------------------------------------------------------------------------

Technical Information (for support personnel)

Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404.
    Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Setup, Common Administrative Tasks, and About Custom Error Messages.

bu yazı cıkıyor ekranda flash playeride yükledim yine aynı ekran

• video nun bulunduğu sunucu geçici bir sunucu bir arkımın.onda sorun varmış.
    düzelir yakında.
  • sorun bende değil yani?
  • oyun güzel olucak gibi gördüğümkadarıyla font beyaz şunu biraz karart veya kan koy daha güzel olur şimdiden bekliyorum oyununu inş. yakında çıkar
  • Arkadaşlar oyun projesi için belirlediğimiz isim dışında alternatif isimler aramaktayız.
    Aklımızda bir isim var fakat farkettiyseniz bu hiç konuşulmadı.Ortada bir oyun var ama hiçkimse ismini bilmiyor

Oyunda oluşturduğumuz ve kurguladığımız dünyayı az-buz hepimiz biliyoruz.
    Şöyle bir anlatayım yinede.Bu oyun bir kitap.Yani savaşlar dışında çok farklı şeylere sahne olmasını istiyorum.
    Aynı bir kitap okur gibi yada günlük maillerinizi okur gibi girip size yazılan yazıları ve hikayeleri okuyabileceksiniz.
    Herşey bir düzen halinde gidecek ve oyunda yaşanan herşey bir senaryo gibi kaydedilecek ve ilk versiyon bittiğinde hepinize hatıra
    niyetine gönderilecek.

İçersinde savaşların,dostlukların,kentlerin,kalelerin,sarayların,tahtların,uşakların,belkide aşkların,uzun lafın kısası aklınızın alabileceği herşeyin
    olacağı bu oyun için ne tarz bir isim hayal ederdiniz?

Sizden tavsiyelerinizi bekliyorum.Göndereceğiniz isimler arasından oyun yönetimi tarafından en beğenilen isimi seçmeyi düşünüyoruz.
    Oyun için isim tavsiyelerinizi bu konuya yazmanızın hiçbir anlamı olmaz.O yüzden sizden isteğim bana mail olarak göndermeniz.
    Birden fazla isim önerebilirsiniz.

Mail Adresim : vatanayozbeyli{at}gmail.com

Bu adres üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

Ayrıca iyi bir haber daha size : Düne kadar oyunun yazılımına baktığımda ooo daha çok işi var bunun diyordum.Ama artık gözgezdirdiğimde birkaç ayrıntı dışında fazla bir eksiği kalmadı.Yakın zamanda database değişikliği ve test aşaması dönemine girebiliriz.

Dediğim gibi isim için tavsiyelerinizi bekliyorum.

SON OLARAK
    DH dışında bu oyunu takip eden bazı arkadaşlarımız var.Onlara gerekli açıklamayı yapmıştım fakat inanın fazla zamanım olmadığı için yenilikleri DH'de paylaşıyorum.Zaten diğer sitelerdede bu konunun linki paylaşılmış.Onlarada bugüne kadar oldukları destek için teşekkür ederim.Bana olan güveninizi boşa çıkarmayacağıma dair söz veriyorum.Hepinize teşekkürler...

• Mükemmel oyun abi başarılar
  • mesaj yazmasak da takip ediyoruz sayın galathil

arkanızdayız, çalışmalarınızda başarılar diliyorum
  • teşekkür ederim

isim konusunda elektronik postalar gelmeye başladı.
    daha nicelerini bekliyorum ona göre
    bazı arkadaşlar yardım edebileceğimiz bir konu varmı diye soruyordu
    buyrun size konu
  • Video ço kgüzel olmuş ve oyunu yapınca eminimki türkiyede çok tutan web tabanlı oyunlardan biri olcak ogameden bile çok tutabilir ama herkesin buraya mesaj yazıp yazmayının burayı gören üyeler ve görmeyen ama duyan v duyupda üye olmayan vs herkesin düşündüğü şye şu oyunu ne zmana oynuabilceğez ? birde oyunun sırıf videosundna insanın oynamak çıldırası geliyor
  • gaz12 ben local serverda oynuyorum şuan siz kendi halinize yanın
    Şakamaka tüm taşların yerine oturması için uğraşıyorum.Gündüzleri kodlamalardaki eksikleri tamamlıyorum.
    Geceleri ise hikaye üzerine kafa yoruyorum.Herşey kusursuz geldiği an gözüme oyunu açarım.
    Hala 1-2 eksik var.
  • oyunda premium yada gerçek parayla alınacak özellikler varmı
    eğer varsa oyuna ilgi azalır bunlara sahip olamayam playerler geride kalır ve bırakılar oyunu
  • galathil bu konuya bir girip bir çıkıyorsun cevap yaz lütfen
  • konuya girip çıkıyormuyum.bilgisayar açtıktı pc başında değildim ne konuya girip çıkması.
    premium üyelik ilerde olur ama kullanım kolaylığı yapılır ayrıcalık değil.o da kesin değil.

isim önerileri bekliyorum yukarıda mail adresim yazılı 4 tane öneri var ama daha fazla öneri lazıım.
  • OYUNDAKİ SİLAHLAR SADECE KILIÇ VE BALTAMI YOKSA YAY DA VARMI???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegolas -- 14 Ağustos 2008; 14:48:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cegolas

OYUNDAKİ SİLAHLAR SADECE KILIÇ VE BALTAMI YOKSA YAY DA VARMI???

Elfler olduğuna göre yay kaçınılmaz

• yay eklerim zamanla.şuan için balta kılıç makas bıcak çakı ne geçerse elimize
    oyun içinde ben sürekli güncelleme yapacam zaten.
  • Oyunun isimi belli oldumu???
    Bide bence yayı en başta ekle elf olacaklar ama yay olmayacak o zaman elflerin bir değişikliği olmaz bence
  • onlar çok çok küçük ayrıntılar.oyun için son aşamalara geldik sayılır.
    oyunun açılış zamanı sizin belirlediğiniz isimlere göre belli olacak.

mail adresime gelen isim önerileri çoğaldıkca alternatifler artacak işim kolaylaşacak.
    hem unutmayınki berlilenecek isime göre hazırda olan logo ve yazılar değiştirilecek.

tekrar ve tekrar yazıyorum.daha önce sana yardım edebilceğimiz konu varmı diye msj atanlar oluyordu.
    bu lafım onlara.isim konusunda yardıma ihtiyacım var,isim önerilerinizi alttaki mail adresine atabilirsiniz...
    vatanayozbeyli{at}gmail.com
  • Bir fikrim var. Galathil sen bu oyunu piyasaya sür, bir sürü para kazan, yeterli paraya ulaşınca oyunu 1 ay kadarlığına falan durdur. Ondan sonra da Yüzüklerin Efendisi'nin teliflerini al ve yapmak için olduğun şey olmanı engelleyen engeli kaldırmış olduğundan oyunu kökten değiştirip Lord of the Rings Web Game yap
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.