Şimdi Ara

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
25.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse söyledi mi bilmiyorum ama sizden ricam oyunu linux için de derlemeniz. Böylece ubuntu, pardus vs. kullanan insanlar mahrum kalmazlar bu oyundan. Ayrıca oyunun ingilizve versiyonu olursa ben çok tutacağını düşünüyorum. Çünkü linux'a oyun desteği çok az ve sizin yapacağınız bu iş çoğu kişiyi sevindirir

Edit : Bir de oyunun kodlarını bir site açıp oradan paylaşırsanız linux dünyasından yardım geleceğine eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme_mac -- 9 Ağustos 2008; 2:35:41 >
  • Umarım oyunu 2 ay kadar oynadıktan sonra aynı görevler kendini tekrar etmez Bu arada uçuk bir fikrim var. 9 tane yönetici olsun ve bunlar oyunda Nazgul olsunlar. Bineklerine binip havada hızla yol alıp kural ihlali yapanları cezalandırsınlar. (Saldırıp dragonlarını öldürsünler mesela) Çok uçuk bir fikir ama bana çok değişik ve çarpıcı geldi. Bir şey sormak istiyorum, daha önce de tartışıldı ama oyunda Yüzüklerin Efendisi senaryosu işlenecek mi? Frodo yüzüğü attı ve oyun bitti tüm çarlar silindi, yeniden başlamak isteyenler için server 2 tıklayın

• Şu Nildor bölgesindeki savaş sona erdi raporunu okudum da hoşuma gitti. Ama oyunda aynı rapordon daha doğrusu raporların içindeki o özet yazılardan hiç aynı almayacağız değil mi? Lütfen bunu ciddiye alın ve bunun gibi 9999 işte ne kadar yazabiliyorsanız o kadar yazın. Çünkü aynı yazı alınırsa sıkıcı olur ve hoş olmaz diye düşünüyorum. Gerekirse böyle savaşı özetleyen yazılardan ben de yazabilirim.
  • C# C++ JAVA SQL : Teşekkürler

extreme_mac: Bu oyun web tabanlı bir oyun. Bu yüzden; ilgili web sitesini görüntüleyebilen her işletim sistemi tarafından oynanabilir.

husoman:9999 tane olmasada bir çok savaş raporu olacaktır. Ayrıca ben Nazgul olmak istemiyorum :)
  • Lustral cevaplamış ama ben ekleme yapayım.

Oyun LOTR'dan bağımsız olacak her konuda.Hiçbir kuruluşun veya firmanın hak isteyemeyeceği bir dünya yaratma çabası içersindeyim.
    Bu yüzdende Witchking ve diğer tüm yüzük tayflarını sokmam kurduğum dünyaya onların yerlerine znabi isimli bir karakter olacak ki onun resmi bu konuda bir yerlerde vardı.

Çok fazla admine gerek duyacağımızı sanmıyorum ki kafa isimler belli zaten.Onlarında en büyük görevleri oyunda seviyeyi korumak olacak gibi.
    Belki arada bir canları sıkılırsa 100000lerce orc yaratıp sınırlarınıza dayanabilirlero onlara kalmış

• Harita bfme haritasına benziyecekmi yoksa başka bir haritamı ?
    Ayrıca abi bu rapor yazma işi olursa bende yardım ederim sen yeterki iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegolas -- 9 Ağustos 2008; 17:18:58 >
  • Harita bfme haritasına benzemeyecek.Şöle diyeyim.BFME haritasını al 3 ile çarp 5 e böl yinede bizim haritamıza benzemez.Üzerinde çok büyük değişiklikler yaptım.
  • Peki oyunun bi sonu olcak mı?
  • Bir taraf kazanacak iyiler veya kötüler
    o yüzden oyun robotunun kötülere vereceği orduların asker sayılarının az olması için şimdiden dua etmek gerekiyor
  • bi soru daha Oyunu herhangi biri kazandı diyelim. Ondan sonra ne olcak? Oyun baştan mı başlayacak
    Teşekkürler..
  • bu kazanan taraf kötüler olursa tüm playerlar yavaş yavaş ölmeye başlayacak tüm kaleler şehirler düşecek ve oyunun sonu gelecek.
    kazanan iyi taraf olursa orclar ve goblinler haritadan silenecek.işte o zaman büyük ihtimal res gelir.
  • Aynı şeyleri tekrar tekrar mı yaşıyacak oyuncular her res yapıldığında.
  • aynı şeyler dediğin şeylerin sayısı çok olacak merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.Erellont

Aynı şeyleri tekrar tekrar mı yaşıyacak oyuncular her res yapıldığında.

Online oyunlarında hiç bir zaman kimse aynı şeyleri yaşamaz.. Online bir oyunu, single player oyunlardan ayıran en büyük özellik budur. Karşınızda insan unsuru olduğu için sürekli değişik taktikler ve stratejilerle karşılaşırsınız. Bu yüzden online oyunlar insanları hiç bir zaman sıkmazlar (Yeterince esnekse) Single player bir oyunu insan bir kere oynar bitirir, sonra fantezi olsun diye tekrar oynar, en fazla 3 kere oynar baştan sona. Çünkü karşısına çıkan düşman her zaman aynı yerden çıkmakta her zaman aynı şekilde saldırmaktadır.
  • Oyunda clan sistemi olacakmı? Eğer olursa sadece aynı ırktaki kişilermi birlik kuracak ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: lustral

Ayrıca ben Nazgul olmak istemiyorum :)

Eru ol o zaman:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: lustral

quote:

Orjinalden alıntı: M.Erellont

Aynı şeyleri tekrar tekrar mı yaşıyacak oyuncular her res yapıldığında.

Online oyunlarında hiç bir zaman kimse aynı şeyleri yaşamaz.. Online bir oyunu, single player oyunlardan ayıran en büyük özellik budur. Karşınızda insan unsuru olduğu için sürekli değişik taktikler ve stratejilerle karşılaşırsınız. Bu yüzden online oyunlar insanları hiç bir zaman sıkmazlar (Yeterince esnekse) Single player bir oyunu insan bir kere oynar bitirir, sonra fantezi olsun diye tekrar oynar, en fazla 3 kere oynar baştan sona. Çünkü karşısına çıkan düşman her zaman aynı yerden çıkmakta her zaman aynı şekilde saldırmaktadır.

Teşekkürler

• Bende bi önere getirmek istiyorum BFME de war of the ring diye bişey vardı o hemde manuel olarak savaşda olabilirmi?
  • Biliyorum çok şey istiyorum; ama böyle bir oyun ilk ve tek olacak ve ben de Yüzüklerin Efendisi'ni çok seviyorum ve olmuşken çok güzel olsun diyorum. Yüzük mutlaka olmalı oyunda. Tamam telif problemleri yüzüne senaryoyu aktaramazsınız; ama en azından bir kısmı aktarılsın. Bir yerden bitme yüzüğü Yerden Bitmeler'den Kara Diyar'a götürmeye çalışsın. Bu yolculuk yaklaşık 1 yıl kadar sürsün ve oyunda iyi taraftaki tüm playerların temel amacı bu olsun. Frodo haritada sadece başı sıkışınca tüm iyi taraf için çalışan playerlar tarafından görülebilsin. Onun dışında haritada hiç kimseye görünmeden çok yavaş bir şekilde ilerlesin. Frodo'nun başı sıkışınca yardıma giden, onunla birlikte ork, goblin ya da trollere karşı savaşan playerlara yüklü ödüller verilsin. Oyunda kısa yoldan köşeyi dönmenin yolu bu olsun, Frodo'ya yardım etmek:D Lütfen, aşırı rica ediyorum paldır küldür bir savaş oyunu olmasın. Konusu olsun sürekli görevler verilsin (Bu görevler sadece bir ork ordusuna saldırmak olmasın, mesela ''263/-156 konumuna git.'' ve ''Tüm Irklar ve Amaçları kitabından 115. sayfayı oku ve oradan edindiğin bilgilerle aşağıdaki cümledeki boşluğu tamamla.'' gibi görevler de olsun.) Cesaret edebildiğince Yüzüklerin Efendisi'ni andıran unsurlar bırakmaya çalış. Nolur bu dediklerimi ciddiye al

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.