Şimdi Ara

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
25.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten benzer özelliklere sahip.Ben bfme'yi ilk çıktığı günden beri oynayanlardanım.O oyunu biliyorsan onda düşman lideri ve iyilerin liderlerinden biri aynı bölgeye gelirse 2 seçenek çıkıyor.
    -Otomatik olarak savaş
    -Manuel savaş

Otomatiği seçersek orduları hesaplıyor direk savaş sonucunu görüyorsun.Manueldede elle savaşıyorsun.

Bu oyunda ise savaş sistemi şöyle.Bir taraf saldırır yani düşman topraklarına koca bir orduyla girer.
    O anda playerlar bunu oyun haritasından farkeder zaten.Eğer savaş bölgesinde olan playerlar varsada savaş uyarısı alır.

Savaşa katılmak isteyenler atlarına atlar o bölgeye gider ve katılır.İstemeyende dışarıdan izler.
    Bu oyunun manuel savaş kısmı işte bu olacak.En güçlü orduya bile karşı savaş kazanma şansımız olacak.
    Bu player sayısına ve komutanların verdiği random stratejik kararlara bağlı,yani şansa

Bu oyunun otomatik kısmı ise savaş robotu.Bu robot orduları hesaplar.Playerların değerleri katlar çarpar böler ve ortaya bir değer çıkarır.NPC ordularlada birleştirir ve orc veya goblin ordusunun değeriyle kıyaslar.Yüksekse kazanırız yenikse kaybederiz ve bölge düşer.

Mantık bu.

Ama oyunu savaş savaş savaş diye düşünmeyin.Balıkçılık dragon ehlileştirme hanlar şifa evleri pazar alanları herşey olacak.

• bir kaç sorum daha olucak sanırım
    diyelim adamlardan biri biz online değilken bize saldırdı sanırım bizimkisi ototmatik olarak robot savaş sistemine geçer karşı taraf manual dersen hangi seçenek aktif olucak
    saldıranınkimi
    savunanınkimi
  • birisinin size saldırması şuan mümkün değil.ama ilerde npc vs player ve player vs player sistemi yapmayı düşünür oldum.
    şuan için sizin olduğunuz bölgeye yani size saldırabilecek tek şey 1000lerce orc veya goblinden oluşan düşman ordusu
    böyle bir durumda offline olduğunuz için savaşa girmemiş sayılırsınız o bölgeye otomatik takviye kuvvet yollanır ve savaş başlar.
    bittiğinde kaybedersek siz otomatik iyilerin hükmettiği yakın bir şehire gönderilmiş olursunuz.
  • buda son sorum

Oyunun çıkmasına daha çok varmı?
    okullar açılmadan çıksa bari
  • sanırım buna cevap vermiyeceksin
  • tek kişi çalışıyorum ve şöyle huyum var.istemeyerek kodlarla uğraştığım zaman kesin hata yapıyorum.
    o yüzden canım sıkıldığında ara veriyorum.ve bu aralar çok sık oluyor.o yüzden yavaş yavaş ilerliyor süreç.
    önceden bu yaza biter oyun demiştim ve o tarihe bağlı kalmaya çalışıyorum.

herşey bittikten sonra database ile ilgili büyük bir değişiklik yapacağım o biraz zorlayacak o ana kadar süreç çok zorlamaz umarım beni.
    dediğim gibi tek kişi olabildiğim kadar hızlı yapıyorum.10 galibiyet 10 mağlubiyet savaş raporlarını bile elle yazıyorum,grafikleri ve yazılımlarıda olduğu gibi.

proje bittiğinde ilk paylaşacağım yerde burası.
    bu konu altında çok ilgilenen ve destekleyen olduğu için sürekli yenilikleri yazmaya çalışıyorum.
    bugünlük paylaşacağım başka yeniliklerde var ama onlarda sürpriz olsun.
  • tek kişi zor olur tabi ama ben yardım edebilirim mesela o mesajları falan yazabilirim yavaş yavaş güzerlce yazarım en azından biraz katkım olur zaten bütün gün boşum forumları dolaşıp duruyorum nasıl olduğuğnu söylersen yardımda edebilirim sana
  • abi bende bişey sormak istiyorum ırklar nasıl olacak ???
  • Irklar : İnsanlar Cüceler Elfler Orclar ve Goblinler

@keros
    Yardım gerekecek elbet o zaman bu konuda paylaşırım.Sağol desteğin için.

ben bir süre ara veriyorum yenilik olursa yazmayı devam ederim.
  • tamam kolay gelsin aslında msn de kabul etsen benimkini burda bu kadar çok uzun süre beklemem cevap yazmanı
  • gerçekten fikir ve uğraş olarak emek verdiğin belli Allah kolaylık versin
  • kolay gelsin abi benden de yardım alabilirisn
  • Ben playerlar arası savaş olsun derken rohan vs gondor demek istemedim. Daha açık konuşiyim. Zahmet olmazsa şöyle bir olay istiyorum. Oyuna girerken ırk seçme olacak ve ork ya da goblin de olabileceksin. Hatta troll de olsa çok daha eğlenceli ve ilginç olur. Onların da zayıf yanı olur. Çok yavaş saldırı yaparlar mesela herkes de sıkılır ve troll kullanıcıları bu yüzden bırakırlar. Orklara ve goblinlere talep az olacağından onları daha avantajlı yaparsın. Bir de bir fikrim daha var. Mordor ve Isengard'ı değiştirdiğin yerlerde orklar daha güçlü olabilir mesela. Bir de Moria olacak mı? Madnlerin içine girmek olacak mı? Orada da goblinler güçlü olur mesela. Oyunu çoook geliştir. Yani oyunu 1 yıl oynayanlar bile yeni şeyler keşfedebilsin gelecek yaza tamamla bence oyunu. Daha aktif katılım olur. Sen de bir sürü küçük ayrıntı ve keşfedilecek şey eklersin o zamana kadar. Benim fikrim bunlar...

• arkadaş haklı ama gelecek yaz fikrini beğenmedim bence ork ve goblinlere ilgi az olmaz eğer uruk-hailerde olursa daha çok katılım olur ve çok güzel olur zaten lotr fanlarının en sevdiği ırklardan birisi uruk-hai
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

Bugün projeyi çok sevdiğim bi abimle paylaştım.Kendisi şuan askerde.Fakat bu projenin temel taşlarından biri olacak ilerde.Özellikle işletme kısmında.
    "Bana bunu yapma.Askerliğimi yaktıracaksın bana.Askerlik bitsin öle yap aklım oyunda kalacak" falan dedi :)

Oyunu oynayanlar keyif alır diye umuyorum fakat yöneticiler kesinlikle sizden daha fazla eğlenecek :)

Bir iki yeni fikiri paylaşayım ;

-Aynı şehirde bulunduğunuz herolardan mesaj alabileceksiniz hiç ummadığınız anda
    -İttifak sistemi için kodlama başladı tatilde olmama rağmen :)
    -2 ayrı grafikerle iletişimdeyiz.Cevapları bekliyoruz.

Abin askerden geldi! Bir çok gelişme olmuş ben yokken buna üzüldüm tabiki. Çünkü işin strateji ve konu kısmında aklımda olan pek çok şey vardı (geceleri nöbet tutarken). Bir o kadarda sevindim çünkü sen benim kanaatime göre olayı almış götürmüşsün, takdire şayan ilerlemeler kaydetmişsin!
    Artık askerlikte bittiğine göre bütün desteğimi vermek bana farz oldu.

• hoşgeldin ahmet abi
  • hortlamış
  • quote:

hoşgeldin ahmet abi

Hoşbulduk abim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lustral

quote:

Bugün projeyi çok sevdiğim bi abimle paylaştım.Kendisi şuan askerde.Fakat bu projenin temel taşlarından biri olacak ilerde.Özellikle işletme kısmında.
    "Bana bunu yapma.Askerliğimi yaktıracaksın bana.Askerlik bitsin öle yap aklım oyunda kalacak" falan dedi :)

Oyunu oynayanlar keyif alır diye umuyorum fakat yöneticiler kesinlikle sizden daha fazla eğlenecek :)

Bir iki yeni fikiri paylaşayım ;

-Aynı şehirde bulunduğunuz herolardan mesaj alabileceksiniz hiç ummadığınız anda
    -İttifak sistemi için kodlama başladı tatilde olmama rağmen :)
    -2 ayrı grafikerle iletişimdeyiz.Cevapları bekliyoruz.

Abin askerden geldi! Bir çok gelişme olmuş ben yokken buna üzüldüm tabiki. Çünkü işin strateji ve konu kısmında aklımda olan pek çok şey vardı (geceleri nöbet tutarken). Bir o kadarda sevindim çünkü sen benim kanaatime göre olayı almış götürmüşsün, takdire şayan ilerlemeler kaydetmişsin!
    Artık askerlikte bittiğine göre bütün desteğimi vermek bana farz oldu.

Abi hoş geldin inşAllah mutlu bi hayat geçirirsin

• Daha önce yazmıştım oyunda görevde olsanız bile canınızın sıkılmasını engelleyecek şeyler hazırlamak istiyorum diye.Onlardan biri hazır.

Bölüm adı : Şehir Kütüphanesi

Bu bölgede 5 ayrı konu hakkında kitaplar ve yazılar bulunmakta.Başlıklar şöyle ;
    -Dragonlar ve yaşadıkları mağaralar
    -Bölgeler ve ırkların dağılımı
    -Liderler ve Kahramanlar hakkında bilgiler
    -Tüm ırklar ve amaçları
    -Ölenler ve Mirasları / Tüm savaşlar

bu bölüm bildiğimiz kütüphane niteliğinde ve uzun yazılarla ve açıklamalarla dolu.
    ayrıca yeni savaşlar yapıldıkca ve ortaya yeni kahramanlar çıktıkca otomatik olarak yenilenmekte.

minik bir resim ekleyeyim ;

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.