Şimdi Ara

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
25.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bitir artık şu oyunu da oynayalım gerçekten çok güzel bi çalışma sonunu merakla bekliyorum iyi çalışmalar
  • bu oyunun en cok ilgi ceken oyunlardan olacagına süphe yok çünkü oyun lotr bazında ilk oyun ama oyunu tanıtmak gerekecek sadece bu sitedeki oynayanlarla oyunu geniş bir kitleye ulastıramayız (bence) çünkü lotr severler daha ilk film cıktıklarında böyle bi oyunu aramıslardır fakat bulamayınca aramaktan vaz gecmislerdir bu yüzden tanıtmak gerekecek tanıtımı yapmak için fikirleri paylasacagımız bi konumu acsak yoksa burdamı devam etsek? Ayrıca bana oyunda bi mod luk yada ne biliyim bi görev verilirse sevinirim bütün yaz bosum evde pc de var bunları söylemek icin erken ama rezarvasyon yapmak lazım değilmi saka bi yana böyle bi görev almak isterim ama su anda asıl yapmamız gerek oyunun tamamlanmasını beklemek ve tanıtmak. Dediğim gibi oyunu tanıtmak icin bi konumu acalım yoksa bu konudamı devam edelim?
    Düsüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

(biraz galathilin adına konusmus gibi oldu ama bunlarıda düsünmek lazım tanıtım falan galathil mesguldur grafikler, telif, tasarım vs. bunlarla ugrasırken bizde bu konuları düsünebiliriz tabi galathilin iznini almak lazım önce)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keros -- 29 Haziran 2008; 0:21:31 >

• Çok teşekkür ederim ilgi için.Fakat şimdiden sonuçlanmamış projenin tanıtımını yapmak için biraz erken.
    İşlerimin yoğunluğu sebebiyle oyunu adım adım ilerletiyorum.

@keros
    sağol kardeş yeni konu açıpta fazla kalabalık etmeyelim :) bitmemiş oyunu tanıtmak doğmamış çocuğa mektup yazmaya benzer daha erken.Sizin bu beğenileriniz tek tek bana yaptığım işi daha iyi yapmamı tetikliyor.O yüzden kimseyide hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.
  • en fazla kac ayda biter oyunu?
  • Bende bu oyun için foruma üye olmuştum. Gerçekten güzel bir proje. Özellikle LOTR hayranları için. Ancak Sauron yerine Znabi değilde Kara Lord , Gandalf yerine Ak Büyücü kullanılamaz mı? Onlardamı telif engelli kapsamında? ve en önemlisi senaryo LOTR a mı bağlı kalıcak yoksa ayrı bir senaryo mu yazılıyor? Teşekkürler..
  • Değiştirilmiş bir senaryo hazırlandı.Yakında detaylı bilgiyi vereceğim.Büyük ihtimal pazartesi günü uzun bir metin ekleyip tanıtım yapacağım.
  • Ben de bu oyun için bu foruma üye oldum ve biraz önce tüm yorumları okudum. Oyunun çabuk bitmesi için sabırsızlanıyorum. Yardım edebileceğim bir konu olursa esirgemem. Senaryonun 4. Çağ'a dayandırılması iyi olur diye düşünüyorum.
    Saygılar...
  • evet herkes lotr un devamını ister ve eger 4 ünc cagdan devam ederse hikaye daha cok kisi üye olur bence
  • Bu oyunda Yüzüklerin Efendisi'ni andıran unsurlar olarak neler kaldı?
  • senaryo konusunda bir tavsiyem var eğer hazırlamadıysan doğru ben bile  Galathile yardım için üye oldum
    eğer halen bu foruuma bakıyorsa senaryo şu
    yılar önce güçlü bir elf savaçı dünyadaki tüm bulabidi iyi kötü güçleri tek bir yüzeğe aktardı hata bununlada kalamadı çok büyük büycüleri yendi ve onların gücünde aktardı en kötü ruhların güçünü bile aktardı bir kısmının yüzüğü parmağına takınca başığı ardı o kadar çok sinirlendik heryeri darmadağın eti sonra onu çıkardı ve onu volkana atma karar verdi ama bilinmeyen bir kaza sonuş bu yüzüğün varlığın herkes öğrendi büyük savaşlar yapıldı savaşçı güçlükle varabildi artık sarumana ne ad veriyosan o geldi volaknın orada ve senin yaratık ismini koyduklarında geldi büyük bir savaş çıktı sonunda yüzük ortadan yok oldu savaşçı ve yaratıklar öldü ama saruman sağ kaldı bilgeler konseyindeki yerinden çekildi ve hayatın o yüzüğü arama harcadı 5-10 yıl sonra yüzük tekrar bulunur ve savaş başlar tekrar ve bu dünya nın en büyük savaşı olcaktır beliki hikayeyi böylede yaparsın

• BAZI İSİMLERİ TÜRK İSİMİ YAP MESALA
    ROHAN:YİĞİT MURAT
    BOROMİR:LORD MUSTAFA(BANA KALIRSA ONA MUSTAFA YAKIŞMADI AMA AKLIMA BU GELDİ)
    VS BİRAZ SAÇMA GELEBİLİR
  • bu senaryo bir film için ii olur ama lotr hayranları bunu sıkıcı bulabilir.
    Senaryo hazır galiba ama tam emin değilim onu galathil bilir ama biran önce çıksada oynasak her gün foruma bakmaktan sıkıldım
  • benim bir merakım ise yüzüklerin efendisi olmayacaksa ne olacak isim
  • bu arada cegolas oyunda klan kurursam bekliyorum veya sen kurarsan beni alırsın inşahalla galathil arkadaşımıza dava açılmasından korkuyorum bir arkadaşımızın dedi gibi yüzüklerin efendisi diğerlerine benzemez yapanlar çok büyük şirket hata holding bile sayılır adamların elinde milyon doalrlar dönüyor
    ama genede fazla olumsuzluk yapmayalım
  • öncelikle saol ve başımın üzerinde yerin war. Bence bu harita ve znabi gibi ismlerle bi sorun yaşanmaz ayrıca en az 10 taneoyunda efl ve cücelerin adı geçiyo bunlar telif kapsamı dışında kalır die düşünüyorum bize bekleyip oynamak kalıyo galathilin allah yardımcısı olsun
    bide msn inmi vereyim konuşalım gaz12 16_therockula_16@windowslive.com
  • oyun ne zaman bitecek galathil pazartesi acıklama yapcam dedin1 hafta oldu sabrsızlanıyoruz artık
  • yukarıda yazmış olan wessego arkadaşıma katılıyorum oyunun senaryoson ittifağa kadar dayana bilir ama geçişi ii ayarlamak gerek bide aklıma takılıyo elbbet yüzük yok edilecek sonra devammı edilecek yada yenidenmi başlıcaz saygılarımla
    (tam bir lotr hayaranı)
  • ben yüzüğün yok edilecegini falan sanmıyorum bu oyunda belki yüzükte olmaz sadece savaslar olur amacımız büyümek ve gelismektir yüzüğün olacagı kesin değil daha
  • sağol cegolas seninde benim başımın üstünde yeri var galathil arkadaşımız galiba bu akşam açıklar
  • inşallah çok sabırsızlanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.