Şimdi Ara

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
25.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Proje çok güzel, umarım yakın zaman da oynayabilmek nasıip olur.

LOTR telif hakları yüzünden olmadı ise, tavsiyem Malkoçoğlu falan olabilir. Niye Türk karakter olmasın?
    Malkoçoğlu online olarak baya ilgi görür gibime geliyor. Bir taraf Bizans'lı olur, bir taraf Türk. Bana güzel geliyor.
  • Yüzüklerin Efendisi ile ilgili kendi alanında bir ilk olacağı için büyük bir ilgi göreceği kesin. Umarım bu oyunu oynayabiliriz.
  • Galathil , ne zaman bitiyor oyun !! Bu kadar kişi sabırsızandı.Ama bence Orta Dünya ile ilgili yapsaydın daha güzel olurdu.Yüzüklerin Efendisi'nin sonundan başlıyor,öylece devam ediyor.Yani Aragorn yerine varisi Eldarion,Theoden yerine Eomer kral olurdu...ama yine de siz bilirsiniz..
  • noldu oyun nasıl gidiyor
  • Konuyu daha yeni gördüm arkadaşım eline koluna sağlık gerçekten böyle bir proje mükemmel olacaktır umarım tamamlarsın.
  • Galathil nerelerdesin yahu bitir şunu da oynayak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

oyun şuan askıda.
    tüm telif sorunları ve diğerleri yüzünden.

isimlerin ve karakterlerin değiştirilmesini düşünüyoruz.
    yeni bir hikaye yeni karakterler.

• ya nasıl olurda böyle bir topiği daha önce görmedim
    kesinlikle harika bir fikir arkadaşım yanımda olsaydın ellerinden öperdim
    ne zaman bitiyor hiç msj yazmamışsın
  • mükemmel bi proje kolay gelsin
  • oyun nerde kaldi offffff
  • Bu oyun tamamen durdumu??
  • Galathil arkadaşım sana en başından destek veren biri oLarak beni biLgiLendir Lütfen..!
  • devamını bekleriz :d
  • Hocam umarım bitir ve sunarsınız cok güzel şeyler gercekden insana gurur veriyor.

Kolay gelsin.
  • Biraz geç olacak ama yine de bir şeyler söylemek isterim

Resimlere bakılacak olursa tek kelimeyle mükemmel bir oyun.Hatta şunu da söyleyebilirim, şu ana kadar gördüğüm en iyi tarayıcı tabanlı oyun, özelllikle benim dikkatimi özel karakterler ve harita dikkatimi çekti.Cidden çok iyi asp vb şeyler biliyor olmalısın.Telif hakkınada gelince hiç karakterlerin sadece 1 harfini değiştirerek yapma bence.LOTR u kendi senaryona uyarla ama değiştirmeden koyarsanda ciddi bir işe girmiş olursun başın belaya girer yani bunlar ciddi para istiyorlar ve sanırım sen bunu karşılayamıycak durumdasın.Bende bu işe kalkışmıştım , Star Wars un tarayıcı tabanlı oyununu yapmıştım bir çok sitede yaptığım ankettede süper bi oyun yorumunu almıştı ama telif hakkı yüzünden oyunu piyasaya çıkartma işi suya düşmüştü.Bir kez star wars taki terimlerin harfini değiştiriyim demiştim ama olmamıştı örneğin ışın kılıcı yerine ışın klıcı , Darth Vader yerine Darh Voder , Jabba yerine Jobba vs vs bu haliyle sitelere koydugumda çıkmasın yorumunu aldım cunku isimler değişmişti ve bu hic kimsenin hosuna gitmezdi o gunden sonrada tarayıcı tabanlı oyun yapımına son verdim.Cunku tarayıcı tabanlı bir oyun yapmak icin asp,php,html vs vs den cok senaryo cok cok onemli.Senaryo cok iyi olsun sıradan bi forum oyunu olsun yeterli onu insanlar oynar.Ama senaryo kötü olduktan sonra istiyosan en iyi programcı ol hic bi işe yaramaz çok oyun gördüm çok iyi yazılmış ama senaryo çok kötü .Arkadaşım bence sen bu işten vazgeç yani sanırım vazgeçmişin ama öle Gandalf yerine Gamdalf yapma yada ak büyücü tadı kalmaz oyunun ,Senide kutlamak lazım tek başına yapmışın emeğin çok telif sorunu olmasaydı müthiş para kazanırdın bu oyundan, bence sen bi senaryo yaz yine fantastik bir şey olsun lotr dan esinlenerek *game in yaptığı gibi senaryo bittiğinde yaz bu oyunu bu bilginle yine çok iyi bir oyun yaparsın..

• Konu ile gelen yüzlerce mail pm ve benzeri şeyler yüzünden cevap verme gereği duydum.

Oyun projesi tamamıyla değişmiş olup harita,karakterler,kahramanlar ve eşyalarda yenilenmiş ve başka isim altına sokulmuştur.

Yeni versiyonda aynı ırklar mevcut olmakla birlikte o ırkların liderleri yerine örneğin Sauron yerine Znabi gibi isimler bulunmuştur.

Oyun açılış tarihi hakkında kesin bir bilgi veremiyorum.

İlgilenip mailler atan ve buraya yorumlarını esirgemeyerek yazan herkese teşekkürler.
  • OYUN HAKKINDA YENİ BİLGİLER KONUNUN İLK MESAJINA EKLENMİŞTİR.
  • Sea Fight gibi sağlam bir oyun arıyorum bende inşallah gerçekleştirilir.
  • Çok güzel farklı tipte bir oyun sanrım age of empries tarzı ama online vede script üzerinden çok rahat oynanıyor her gittiğin yerde oynayabilirsin oyun bence iyi tutulacak başarılar..
  • sırf su konu sayesinde foruma üye oldum mod lara ve adminlere sesleniyorum galathilin konuları sayesinde forum üye kazanıyo valla galathilin kıymetini bilin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keros -- 28 Haziran 2008; 20:33:28 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.