Şimdi Ara

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
25.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Galathil

resimler içinde çok teşekkür ederim puppeto

paylaşım görevimiz ayrıca sonuna kadar arkandayım arak iş yapılmamalı
  • quote:

Yazılım ingilizce olarak yapılıyor.Tüm dosyalar asp,ajax dahil hepsi ingilizce fakat sunum settings dosyalarımız içinde dil destekleri olacak talep meselesi fakat.
    pazartesi onering ile iletişime geçeceğim yasal sorun olmazsa verilen grafikler benim hoşuma gitti kullanırız.

oyun arak diyen arkadaş.bu konuya son bir yorum getirip mevzuyu kapatıyorum.
    ben arak iş yapmam.bu oyun çıktığında tüm yasal haklar elimde olacak ve hiçbir arak olmayacak.ona bakarsan newline da hırsız ozaman tolkienin kitabını çalıp film yaptı.beni kendi bilmez interaktif hırsızlarla karıştırmayın.memur çocuğuyum ben neyin yasal olduğunu olmadığını çok iyi bilir,yanlış iş yapmam.

destek ve köstek tüm yorumlar için tekrar teşekkürler.

Çalışmalarda başarılar. Merakla bekliyorum sonuçları...

• Tahminim doğru çıkmış :)

Genelde gerçeğe yakışmayan şeyleri söylemem kardeşim. :)

Galathil bayağı reklam oldu senin oyununda hadi hayırlısı inşallah :)

Eş zamanlı bende bi rpg inceleme sitesi açıcam tanıtırsın artık sponsor arıyorum halen :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

Eş zamanlı bende bi rpg inceleme sitesi açıcam tanıtırsın artık sponsor arıyorum halen :)

çalışmanda başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puppeto

quote:

paylaşım görevimiz ayrıca sonuna kadar arkandayım arak iş yapılmamalı

bir iki karakterin resmini beğenmedim.legolas fln abartı olmuş.onların çizimlerini
    üni'den bi arka çizdiririm
  • bende sana vermeden önce bakmamıştım gerçekten berbat seviyedeler yeni resimler buldukça ekleyeceğim
  • ç
    quote:

Orjinalden alıntı: Puppeto

bende sana vermeden önce bakmamıştım gerçekten berbat seviyedeler yeni resimler buldukça ekleyeceğim

ok iyi olur.teşekkürler.

Konunun ismini değiştiriyorum."Lord Of The Rings Web Tabanlı Oyunu Projesi" olarak.
  • Bu iş böyle olmaz. İyi bir proje ama telif hakları olmadan bu ismi nasıl internette yayınlamayı planlıyorsun. Daha siteyi yayına geçirmeden mahkmelerle uğraşmaya başlarsın. Zaten bu tip yazışmalar aleyhine kullanılacaktır, yok haritayı şöyle değiştirdim, isimleri böyle değiştirdim.

Telif haklarını alacak maddi imkanlar yoksa bu işten ya vazgeç derim ben, ya da kimseye duyurmadan gizli bir şekilde projeyi tamamla, hazır proje ile sponsor ara.
    Diğer türlü başın yasalarla belayı girebilir.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLir.Kisi -- 20 Aralık 2007; 22:39:02 >
  • harita dışında hiçbir alıntı yok.resimlerde isimlerde hiçbir alıntı yok.
    benim içim rahat hiçbir telif sorunu kalmadı.
    7/24 görüştüğüm avukatlar var onlar olmasa burda bu kadar rahat konuşmam.
  • Konuyu baştan sona okudum. Hadi hayırlısı olsun diyeyim.

Umarım en yakın zamanda oyunu tamamlarsın
  • quote:

harita dışında hiçbir alıntı yok.resimlerde isimlerde hiçbir alıntı yok.

Benim yukarıda yazığım mesajı iyi okumamışsın sanırım. Orda diyorum ki Burada(DH Forumlarında) haritayı böyle değiştirdim, isimleri böyle, karakterleri şöyle değiştirdim diye yazman, ayrıca projenin adını Lord Of The Rings vs.. vs.. Projesi olarak burda tartışman senin aleyhine olur. Yoksa tabi ki bütün herşeyi değiştirdikten sonra yasal olur yaptığın iş. Orjinal harita zaten Türkiye Haritasına benziyor. Ege , Yunanistan, Türkiye vs... benzerlikleri, Tolkien esinlenmeleri zaten kendi zamanından.
  • http://www.hobbitslive.com/mydrawings.html
    Lindsey Henninger muhteşem çiziyor
    Galathil bu iş tamam
    Lindsey Henninger resimlerini çaldırmak istemiyor:
    *!!!!!!!!!DO NOT TAKE ANY OF THESE IMAGES!!!!!!!!!*
    It has come to my attention quite a few times that people have not only been stealing my drawings and claiming them as their own but selling them on e-bay as well! If you do this, keep in mine that it is a felony, plus, tens of thousands of people have seen my drawings and I will find out about it so don't even try it! If you would like to use my drawings for a wallpaper collage or would like to post them on your own site, then please let me know! You are more than welcome to print them out or put them on your computer for PERSONAL USE ONLY!! I'm a nice person and will most likely let you use them but if you steal them, I wont be happy and if this stealing keeps on occuring, I may consider taking away my drawings from the web so, please don't let that happen!

Lindsey'in web sitesi:
    http://www.lindseyhenninger.com/
    Web sitesindeki resimleri:
    http://www.lindseyhenninger.com/photorealism.html

ve son olarak Lindsey'in mail adresi:
    http://www.lindseyhenninger.com/contactme.html
    bu sayfadaki E-MAIL yazısına tıklarsanız bulursunuz.Yazı aynen şu şekilde:
    If you have questions, comments or would like to commission me
    to do a drawing then feel free to E-MAIL me!

I also love to chat with fellow fans of anime or Lord of the Rings or...drawing! So, if you just want someone to chat with then feel free to contact me about that as well^_^

A few random facts about me is that I'm 24 years old, I've just graduated from Pratt Institute in New York City with a Bachelor of Fine Arts Degree and a minor in Communication Design in Illustration.
    I almost forgot, if you see any broken links or if the wrong image is showing up with the wrong thumbnail, then please let me know!

Also, if you have seen someone else taking credit for my artwork or are using my art without permission, I would greatly appreciate being told about it. I've had many bad experiences with people stealing my art and even going as far as selling them on e-bay! But on that note, I should point out that I DO sell prints of my artwork on e-bay quite often and my username is yakko101, so if you see that name as the seller, then that's me so it's ok. Thanks everyone!

^^UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Aster -- 21 Aralık 2007; 7:07:34 >

• İlk kez boş olmayan bir oyun gördüm.Ama sen emek harcamışsın.Bence bu oyunu tamamlamalısın ve insanlara nasıl oyun yapılacağı konusunda örnek olmalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macar Bomb

İlk kez boş olmayan bir oyun gördüm.Ama sen emek harcamışsın.Bence bu oyunu tamamlamalısın ve insanlara nasıl oyun yapılacağı konusunda örnek olmalısın.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilan

quote:

harita dışında hiçbir alıntı yok.resimlerde isimlerde hiçbir alıntı yok.

Benim yukarıda yazığım mesajı iyi okumamışsın sanırım. Orda diyorum ki Burada(DH Forumlarında) haritayı böyle değiştirdim, isimleri böyle, karakterleri şöyle değiştirdim diye yazman, ayrıca projenin adını Lord Of The Rings vs.. vs.. Projesi olarak burda tartışman senin aleyhine olur. Yoksa tabi ki bütün herşeyi değiştirdikten sonra yasal olur yaptığın iş. Orjinal harita zaten Türkiye Haritasına benziyor. Ege , Yunanistan, Türkiye vs... benzerlikleri, Tolkien esinlenmeleri zaten kendi zamanından.

Starwars - Ogame
    Lotr - Puslu Dağlar

Ogame starwars temasından hafif uzaklaşarak milyon dolarlar kaldırdı.
    Ama starwars hiçbir dava hakkı edinemedi.

Ogame i ilk çıktığı hafta oynamıştım alman sunucusunda çoğu resimler starwars resmiydi.
    sonradan akıllılık yapıp çizim için grafiker tuttular.

Lindsey Henninger haberdarım.
    Çizimleri benimde masaüstümü süslemişti önceden.
    Fakat benim ondan mail ile onay almam pek yeterli birşey değil.

Oyun açıldığında kafama inip bu sitede resimlerim izinsiz kullanılıyor derse verecek hiçbir cevabım yok.
    Ama yinede iletişime geçerim.

Oyun süreci şu 1 hafta tatilde olmam sebebiyle duraksadı.
    Grafik ağırlıklı uğraşlar veriyorum.

/>

Kolcu Asker Resmi.

• Lindsey ile iletişime geçip izin al oyunun altına Graphics by Lindsey gibi bi yazı yazarım de
  • İletişime geçtim.Sıcak geldi proje ona yada ben öle hissettim.
    Referans isteyebilirmiyim dedi.Bu forumu verdim.Resimleri inceliyordur tahminim.
  • quote:

İletişime geçtim.Sıcak geldi proje ona yada ben öle hissettim.
    Referans isteyebilirmiyim dedi.Bu forumu verdim.Resimleri inceliyordur tahminim.

bi işe yaradım galiba.Sevindim
  • çok güzel olmuş iyi fikir
  • kardeş ellerine emeğine sağlık hakkete çok emek harcamışssın ve mesajların baştan sona okudum konu başlığı okuyunca beleşe konan bi kişi oldunu sanmıştım ama mesajları okuyunca iyi niyetini anladım.

keşke telif haklarını alabilsen çok daha iyi olurdu telif haklarını alıp ingilizce dil desteği ile piyasaya sürsen çok iyi para kazanırdın ama hakketen iyi para lazım yani sadace telif hakkı için değil reklama da baya para harcıyacaktın. ama olsun şuana kadar yaptıkların oldukça çok başarılı yavaş yavaş acele etmeden burada tartışarak ileryelim sonuçta bizler kullanıcı olcaz bizlerin görüşü mutlaka çok önemli pay tutacak...haritayı çok iyi yapmışsın ama tabi insan aklına yüzüklerin efendisini getriyor. bir grafiker tutup herşeyi baştan yaratsan çok daha iyi olur yani demek istediğim öyle bir tarz yap ki ogame gibi olsun gerçi sen de belirtmşsin başta ogame de starwars tan kareler almış ama şimdi çizimler kendilerine ait ileryen zamanlarda sende öyle bişy yaparsın yani demek istediğim yüzüklerin efendisi gibi orta dünya savaşı mantığını içeren yeni bir yüz yani ogame de uzay savaşı mantığını içeren yeni bir yüz tabiki ilham aldığı yer starwars. seninde ilham kaynağın lotr olması çok doğal ve hiç bir sakınca yok bu şekilde devam et süpersin benim dediğim ilersi için siteyi aç belli zaman gçsin sağlam bir grafiker ile çok iyi işler yaparsın aynı ogame gibi evrensel bir site olur bizde bir türkün böle bir başarı etmesinden gurur duyarız bu işe başladın artık devamını getir harcaya bildin kadar zaman harca kardeş uykudan bir çok şeyden ödün ver sağlam bişey olsun emeğinin karşılığını yeterince alırsın. aslında bir "kerem beyit" ile iletişime geçmeye çalışsan belki yardımı dokunur ama kendisi sanırsam çok meşguldur ceiron için karekter çiziyor ama ilersi için bir yardımı olabilir mutlaka şimdiden iletişime geçmeni tavsiyeederim umarım bir yanıt alırsın belkide iletişim kurmuşundur.
    kardeşl tekrarden seni tebrik ediyorum emeklerine sağlık herşey çok güsel sabırsızlıkla oyunu bekliyecez umarım bizim burada yardımımız dokunur.

kerem beyit ile linkler
    http://kerembeyit.deviantart.com/
    http://kerembeyit.gfxartist.com/

e mail adresini pm olarak atayım burada paylaşmak belki sorun çıkar gerçi verdiğim linklerden bulanabiliyor...

başarılarının devemını dilerim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.