Şimdi Ara

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
25.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Galathil

oyun içersindeki heryere yeni isim bulunabilir aslında.

Gondor : Hüküm Şehri
    Minas Tirith : Ak Şehir
    Osgiliath : Sınır Şehri (mordor ile gondoru ayırmasından sebep)
    Mordor : Karanlık Diyar
    Rohan : At binicileri
    Elfler : Uzun Kulaklılar
    Hobbitler : Yerden Bitmeler
    Cüceler : Cüce ztn
    Orclar : Yaratıklar
    Urukhailer : Gelişmiş Yaratıklar
    Gollum : Gözcü Yaratık
    Theoden : At Kralı
    Eomer : At Prensi
    Legolas : Yay Ustası
    Aragorn : Beyaz Şehrin Varisi / Kolcular Kralı
    Eowyn : Rohan Kralının kızı

vsvs bu isimler uzar.olurmu sizce.

elfler hobbitler dwarflar orcları değiştirmene gerek yok bunlar lotr a özel şeyler değil
  • lotr telif yasasını hiç okumadım.
    fakat şöyle bir olay var.
    fiction dalda ilk çıkan kitaplardan biri lotr ve tolkien bunu yazdığında dünyanın her yerinde savaşlar vardı.
    o sırada kimse tolkienden böle bir hikaye/roman beklemiyordu.güncel savaşlarla ilgili bir kitap bekliyorlardı.
    bildiğim kadarıyla ilk kitaplardan biri bu tarzda belkide ilk.

hobbit orc ve elf kavramlarına ilk o yer verdi kitaplarına.sonra bazı oyunlar firmalar sadece bu isim haklarını talep
    ettiler ve aldılar (örneğin wow) oyunun hepsi türkçeyken gidip hobbit demektense yerden bitme deriz.problem değil :)
  • Betasi ni yayinlasanda bizde oynasak
  • birçok arkadaşım aynı şeyi diyor :) şuan oyun açık bende 24 saatlik bir queste gönderdim karakterimi arada bi girip osgiliath minastirith arasında gezdiriyorum karakterimi :) inanın benimde acayip oynayasım var.oyun kısmet olur açılırsa local sunucumda kendime hesap açacam ailecek oynayacaz :D

şuan silah dükkanı bitti
    sırada hara yani at ahırı olacak 3 at olacak.normal kahverengi at,beyaz savaş atı,ve unicorn.tabiki fiyatlar yüksek olacak öle herkesin atı olmayacak.
    sonra kalkan ,zırh,takı ve miğfer dükkanı yapacam.

hepsi sırayla.beta isteyenlerin azda olsa tatmin olması için sık sık ss yollayacağım :)
    buyrun yeni silah dükkanımız :)

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon]

• Merhaba...

Telif hakkı konusunda arkadaşım filmden kareler kullanmazsa sorun çıkmaz dedi isimler önemsizmiş.

Ha birde sana sağlam bir senarist lazım çünkü senaryon oldukça kötü unicorn ve ork aynı devirde. :)
  • o problem değil düzeltiliriz :)
    filmden kareler kullanmamaya özen gösteriyorum zaten.Fakat şöyle bir sorunumuz var.
    bana tüm karakterlerin resimleri lazım.Ve bu resimleri film dışında bir yerden edinmemiz çok zor.
    Aklım oraya takılmış durumda.

Yarın 5 günlük bir tatile çıkıyorum.Döndüğümde resimler üzerine çalışacağım.Bu arada oyunun anasayfasını değiştirdim biraz.
    Eskisi çok basit duruyordu.İlerde yeni halinide paylaşırım.
  • başarılar arkadaşım....
  • Teşekkür ederim.

Bazı arkadaşlar oyun yapımında bana yardımcı olabileceklerini söylemişlerdi.
    İşte şimdi biraz yardım lazım.Bu 5 gün içersinde tatildeyim.Laptopum yanımda ve oyun programlamasına devam ederim.
    Fakat internet imkanım olmayabilir bu yüzden grafikleride ilerletmem imkansız.

Bana aşağıda verdiğim resimdeki karakterlerin filmden alıntı olmayan resimlerini bulabilirseniz sevinirim.
    Resimler çizim olabilir grafik olabilir.Fakat kesinlikle newline tarafından soruşturulmayacak ve filmden alıntı olmayacak resimler lazım.

• kardeş oyunda başarılar.sıkılsamda senin için oynucam ki (büyük ihtimalle hastası olcam :D)nese sana basarılar linki atmayı unutma.bide ilk kaydolanlara edit felan yapcakmısın.oyunun açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum
  • herşey alıntı nerden anladım area name i arena adı yapabilir filan bana laf atan bebeler kendi hırsız çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karikaturist -- 19 Aralık 2007; 15:33:25 >
  • @asasim;
    veritabanını çaldığım bir oyunun sahibi böyle cesaretli konuşmasın bence.
    bu işin şifresi var maili var,şifrelerini değiştireceğine burda saçmalayarak zaman geçirmesin bence.
    ayrıca çalıntı dediğin oyunun telif hakları yakın zamanda tarafımdan alınacak belgeyi koyarım o zaman konuşursun.

@ulasgulten;
    teşekkür ederim.Oyun içersinde kesinlikle edit olmayacak.Oyun kurgusu tarafımdan yapılacak(büyük savaşlar,heroların haritada gezinmesi)
    diğer modlar ise klasik kontrollerde bulunacak
    ama edit ve benzeri şeylerin olmayacağını canlı garantisiyim.
    öyle birşey olursa burada yüzüme vurursunuz.
    normal oyunlardan farklı olduğu içinde multi hesap çok sorunumuz olmayacak.

ısrarla tekrarlıyorum.şuan uludağdayım 5 gün boyuncada burdayım.yeni geldim odaya yerleştim foruma girdim.
    resim aramalarında bana yardımcı olursanız sevinirim

quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

Teşekkür ederim.

Bazı arkadaşlar oyun yapımında bana yardımcı olabileceklerini söylemişlerdi.
    İşte şimdi biraz yardım lazım.Bu 5 gün içersinde tatildeyim.Laptopum yanımda ve oyun programlamasına devam ederim.
    Fakat internet imkanım olmayabilir bu yüzden grafikleride ilerletmem imkansız.

Bana aşağıda verdiğim resimdeki karakterlerin filmden alıntı olmayan resimlerini bulabilirseniz sevinirim.
    Resimler çizim olabilir grafik olabilir.Fakat kesinlikle newline tarafından soruşturulmayacak ve filmden alıntı olmayacak resimler lazım.

• Suan oyuna bakabilecegimiz bir site varmi yoksa sadece kendinmi oynuyorsun
  • yok ama yakın zamanda domain alacam.
    kendi sunucumda minik bir tanıtım yayınlarım.
  • Koptum Galathil :D

Arkadaşım oyun evrensel bir oyun olacak ve eminimki aslı ingilizce olarak kodlanıyor. :D
  • gandalfe ak büyücü dersen saruman açıkta kalacak ona beyaz el büyücüsü de
  • Al sana resim bunların hepsi fan art kuşkulanmadan kullan için rahat olsun
    http://fan.theonering.net/art/gallery/
  • quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

Koptum Galathil :D

Arkadaşım oyun evrensel bir oyun olacak ve eminimki aslı ingilizce olarak kodlanıyor. :D

"Eminim ki" demenizden bu konuda kesin bilgi sahibi olmadığınızı düşünüyorum. Film vizyondan düşeli hayli zaman oluyor, yapılsaydı bu güne kadar çoktan yapılırdı diye düşünüyorum...
  • Farklı telden çalıyosun sanırım Serdar kardeşim önce bir mazideki mesajları okumanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

Farklı telden çalıyosun sanırım Serdar kardeşim önce bir mazideki mesajları okumanı tavsiye ederim.

Mesajların hepsini okumadan cevap yazmam. Söylediğiniz farklı başlıklar ve forumlar altında geçen diyaloglarsa onu bilmem mümkün değil elbette. Neye dayanarak bu iddiada bulunduğunuzu öğrenmek isterim. Zira merak ediyorum. Özgün olduğu söylenen bir çalışmanın tabiri caizse "arak" olması beni üzer...
  • Yazılım ingilizce olarak yapılıyor.Tüm dosyalar asp,ajax dahil hepsi ingilizce fakat sunum settings dosyalarımız içinde dil destekleri olacak talep meselesi fakat.
    pazartesi onering ile iletişime geçeceğim yasal sorun olmazsa verilen grafikler benim hoşuma gitti kullanırız.

oyun arak diyen arkadaş.bu konuya son bir yorum getirip mevzuyu kapatıyorum.
    ben arak iş yapmam.bu oyun çıktığında tüm yasal haklar elimde olacak ve hiçbir arak olmayacak.ona bakarsan newline da hırsız ozaman tolkienin kitabını çalıp film yaptı.beni kendi bilmez interaktif hırsızlarla karıştırmayın.memur çocuğuyum ben neyin yasal olduğunu olmadığını çok iyi bilir,yanlış iş yapmam.

destek ve köstek tüm yorumlar için tekrar teşekkürler.
    resimler içinde çok teşekkür ederim puppeto
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.