Şimdi Ara

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
25.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • frodoya yardım etme fikri bana güzel geliyor olabilir tabi galathilin ne diyeceğine bağlı
  • Daha önce yaşanmış telif problemleri yüzünden oyun hikayesi değiştirildi.
    Yani ne frodo nede yüzük olacak.

Elimde olsa bende isterdim lotr a bağlı kalmayı ama oluru yok.
  • Yüzüklerin Efendisi'nin telifini elinde tutup da sana izin vermeyenlerden nefret ediyorum Tüm hevesim söndü şimdi. İzin verseler filmi gibi katletmeyeceğiz kitabı, süper bir çalışma çıkaracaksın eminim; ama onların sayesinde bu güzelim çalışma mahvolacakO kadar emeğin boşa gidecek.

• dedeme söyledim oda benzer bi kitap yazacak.
    torunu olarak bende daha sonrasında onun telifinden zengin olacam
    aynı tolkien in torunları gibi
  • iyi fikir aslında
    kolay yoldan zengin oluruz sonrada kitabın oyununu yapanlara telif hakkını vermeyip işkence çektiririm
  • şimdi aklıma şey geldi.oyunda haritadaki bölgeleri incelerken bölgelerle ilgili ses efektleri çalacak.tabi istemeyen oyuncular bu efektleri profil ayarlarından kapar.

örneğin orcların yaşadığı bölgeye getirince mouse u orcların çığlıkları fln.cücelerinkine getirince taşlara vuran hammer sesleri.
    elflerin çatıştığı yerde ok sesleri fln filan
  • güzel olur tabi.hem boş boş ekrana bakmaktan biraz fazlasını yapmış oluruz.oyuncular sıkılmaz
  • çok güzel oldu şimdi bi denedim.savaş olan bi bölgeye getirince insanların çığlık sesleri geliyor
    fıck dck gibi kılıcın bedene saplanma sesleri fln.
    full time action
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

fıck

başkaları onu fuck diye anlarsa ban falan gelebilir bence yazını düzelt bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keros -- 11 Ağustos 2008; 15:42:23 >
  • bence yüzük yerine başka bir takı yapılabilir veya kılıç gibi şeyler
  • şöyle birşey yapabilirim.
    şuan grafiker arıyorum asıl ana karakter yani başrolumuz olacak insan kralının çizimlerini yapmak için.
    sinraen kalesinin ve tüm insanların lordu hazır olduğunda onun için bir kılıç hazırlanır.ama kılıç kayıptır ve bulunması için tüm playerların araması gerekir.
    bulanda bir miktar para ödülü kazanır.kılıcın bulunması halinde kral güçlenir aynı aragornun anduril i aldığında olduğu gibi.

bakalım üzerine az düşüneyim

bugün oyunla ilgili tanıtım videosu gibi birşey yayınlayabilirim çok uzun olmayan.
    ilgilenenlerin bilgisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 11 Ağustos 2008; 17:03:22 >
  • yayınlayacağın zaman haber ver
  • ooooooo sabırsızlandım şimdi bakalım nasıl bişey
  • Oyun videosu ilk sayfaya eklenmiştir buraya da koyuyorum.

OYUN TANITIM VİDEOSU
    Video açılırken "yükleniyor" yazısı çok uzun kalırsa sağ tıklayıp playe basarsanız preloading biter ve video başlar...
  • Video güzel olmuş özellikle sonu Galiba bu Nildor bölgesi düşman topraklarına çok yakın galiba iki tane rapor var o bölge hakkında
  • Galathil surlar ve arkasında bir şehir olan siyah beyaz bir resme ihtiyacın varsa mutlaka söyle. Bu arada bir şey soracağım. Sadece aksiyon, savaş sesleri falan mı gelecek (fıck dck falan) yoksa şarkımsı şeyler de çalacak mı arkadan. Yüzüklerin Efendisi müziklerini de mi koyamayız Haberlerde bilene çalınıyor walla, adam içki içmiş olay çıkarmış requiem for a dream çalıyorlar.
  • Video güzel olmuş. Tebrikler..
    Bu müzik işinde husoman a katılıyorum. Hafiften müzikler çalabilir. Bu ayrı bi renk katar oyuna. Tabi telif sorunu olmazsa...
  • güzel olmuş tebrik ettim. lisans problemi olmasa daha da güzel olurdu kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husoman

Galathil surlar ve arkasında bir şehir olan siyah beyaz bir resme ihtiyacın varsa mutlaka söyle. Bu arada bir şey soracağım. Sadece aksiyon, savaş sesleri falan mı gelecek (fıck dck falan) yoksa şarkımsı şeyler de çalacak mı arkadan. Yüzüklerin Efendisi müziklerini de mi koyamayız Haberlerde bilene çalınıyor walla, adam içki içmiş olay çıkarmış requiem for a dream çalıyorlar.

intro müziği lotr için hazırlanan bir müzik.
    onu direk kullanacam ve müziğin download edilme imkanı yok yani yasal sorun yok.
    kimse bu yüzden ağzını açamaz

o yüzden müzik konusunda yasal sorun çekmeyiz.
    ki avukatlarla konuşa konuşa biraz tecrübeli oldum

intro da ilk gözüken saray insanların 2. gözüken kalede orc ve goblinlerin liderinin.

• galathil video açılmıyor bende
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.