Şimdi Ara

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
78.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızı ii olup güvenlik bakımından ii olmayıp at çöpe gitsin ^^ firefox3.5 ie8 kullanın ;)
  • Firefox yetiyo
  • Şimdiye kadar opera ie firefox safari chrome kullandım. Safari ve chrome u denedikten sonra diğerleri tatmin etmiyor beni ikiside yüklü genelde chrome u kullanırım safari ram den sağlam yiyor.
  • Ben şunu anladım ki Opera kullananlar nedense başka bir taracıya elini dahi sürmüyor.Opera'yı yıllardan beri kullanırım.
  • Bu da benim test çoğunlukla opera kullanıyorum, değiştirir miyim: hayır
    alışkanlık meselesi
    WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi?
  • Firefox'u 3 yıldır kullanıyorum, çokta memnunum..
  • Opera
  • firefox 3.5.1 baya hızlı eski firefoxa göre
  • expolorer ve firefox kullanıyordum opera ve chromeyi kullandıktan sonra birdaha öbürkülerine döneceğimi hiç düşünmüyorum.operamı chromemi dersen chrome derim...
  • ben firefox kullanıyorum ama en hızlısı Chrome dur. eklentileri yok ama.
  • FireFox 3.5 RULZ
  • Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama firefox un kendi konusunada yazdım yeni konuda açtım kimse yardımcı olmadı belki burda yardımcı olurlar.Benim firefox yeni sekleme açınca önceki sayfanın linki yazılı olarak açıyor.Buda sinir bozucu yardımcı olacak varsa çok makbule geçer...
  • İE 8 kullanıyordum, 3 aydır bu test sonucuna göre safari daha cazip geldi.. İE sayfalardan sayfaya geçerken kasıyor.. ama safari hiç kasma yok gayet hızlı.. memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick_192

İE 8 kullanıyordum, 3 aydır bu test sonucuna göre safari daha cazip geldi.. İE sayfalardan sayfaya geçerken kasıyor.. ama safari hiç kasma yok gayet hızlı.. memnunum

Operayıda dene daha cazip gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercn7

Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama firefox un kendi konusunada yazdım yeni konuda açtım kimse yardımcı olmadı belki burda yardımcı olurlar.Benim firefox yeni sekleme açınca önceki sayfanın linki yazılı olarak açıyor.Buda sinir bozucu yardımcı olacak varsa çok makbule geçer...

Eklenti olarak tab mix plus yüklü büyük ihtimalle. Araçlardan tab mix plus options ı tıkla. Events i tıkla. Load on new tabs dan blank page i işaretle. Tamam de ve çık..
  • benim seçimim opera on numara browser
  • Bilgisayar kullanmaya başladığımdan beri İE kullanıyorum...
    Doğrumu yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maverick__09

Bilgisayar kullanmaya başladığımdan beri İE kullanıyorum...
    Doğrumu yapıyorum

doğru yapıyosun dostum. burada yazılanlara pek aldırma, aralarında fark var ama anlaşılmayacak kadar. IE 8 kullan birde yanına opera veya firefox kur, belki bi işe yarar. IE deki görsellik hangisinde var
  • Gerçekten video için çok teşekkürler ve sonunda 1 kaç kişinin ie'nin firefoxtan hızlı yada daha iyi demesinden kurtuldum direk linki atıcam
  • Safari
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.