Şimdi Ara

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
78.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bugün opera
  • O: chrome çok hızlı ve sade baya hoşuma gitti :) Torrent ile DL yaparken diğer browserler direk iptal oluyordu chromede böyle bir problem yok.
  • firefox ve opera
  • Chrome , Firefox da var ama pek kullanmam İnternet explorer Tarihe gömüldü. chromenin işletim sistemi de geliyor hemde bedavaya.
  • Opera diyorum başka bişi demiyorum
  • Bazıları en hızlısını kullanır bazılarıda en güvenlisini işte fark burda başlar... En hızlısını kullananların başı çok ağrır. En güvenlisini kullananlar rahatttır.

En güvenlisini bilen biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 28 Ağustos 2009; 13:28:58 >
  • operanın rc si çıktı bir de onu incelemek lazım
  • Güzel bir test olmuş. Ne olursa olsun Firefox Kullanmaya devam
  • bende firefox kullanamıyorum . internet exporler hala
  • ben firefox kullanıyorum.gayet de memnunum.bi kaç kişi kasıyor fln dio da kesinlikle kasmıyor.ikinci olarak chrome diecem.çünkü benim içiçn en önemli unsur kasmması ve hızlı olması.zaten bunlar birbirne yakın şeyler
  • avant brovser bence en güzeli tr birde onlarca sayfayı tek browser icinde acabiliyorsun ve çarpıdan kapattıgında ve sonra tekrar açtıgında avant browseri tekrar aynı sayfalara kaldıgın yerden devam ediyor ve ücretsiz
  • google chrome
  • firefox bence artık battı kim ne derse desin kafayı yiyor her dakika tarayıcı laptopumda kasıyor ve ayrıca sayfaları hızlı felanda acmıyor..

google chrome hızlı ve kasma yok ama guvenemiyorum ne yazıkkı..

reklam engelleyicisi ve download helper olmasa firefoxun yuzune bakmam...

yani firefoxun kullanım nedeni eklentilerdir..

yoksa ie8 ve chrome kullanırdm..
  • Netscape RockMelt Tarayıcı, Netscapenin desteklediği RockMelt, Efsane Browser geri dönüyor

Gözümüz yolarda kaldı çıksada denesek artık bence firefox güzel ama artık çökme olayları çoklu sekmede sıkıcı artık
  • Chrome sanki daha hızlı ama mozilla dan vazgeçmem zor.
  • Firefox vazgeçilmezim. chrome u da bir ara kullanmıştım pek sevmedim
  • valla ben hepsini kullandım dostlar..en hızlısı opera..inanın..
  • mozilladan güvenlisi yok operaya devam
  • Firefox kullanıyorum, gayet de memnunum; ama tabii bu test kafamı kurcaladı. Denemek lazım hepsini aslında.
  • Opera en iyisi tüm tarayıcıları kullandım en iyisi en hızlısı ve sistemi hiç kasmayanı Opera.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.