o test sistemi ne öyle! çok yanlışbir seçim yapılmış bence kimin bilgisayarı ondan iyi de ona göre anlayabilecez ki? bunu düşük seviyeli sistemde yapmaları lazım..
Walla yavasta olsa eklentileri yüzünden firefoxdan vazgeçemem özellikle mause gestures
bana göre en güzeli opera son versiyonunuda yükledim fıstık gibi oldu zamanında firefox kullandım çok kasıyordu google chrome desen daha berbattı ie desen antivirüsüm dakka başı casus yazılım yakalıyordu ne zaman opera ya geçtim ondan sonra rahat ettim...
ancak işimden dolayı mecburen ie kullanıyorm çünkü e-beyanname ve e-bildirgede ki bazı şeyleri opera çalıştırmıyor...
fakat browser tabanlı oyunlar olsun nette sörf olsun o zaman opera
hergün 10 tane sekme ile operayı sabahtan akşama kullanıyorum bi damla bile kasmıyor
mozilla firefox
Opera uleeeeeeeeeenn !!
opera kraldır İdm eklentisi çalışsa bide süper olucak var mı çözüm bilen sırf idm için firefox kullanmak istemiyorum
Forever Opera.
Kusursuz bir tarayıcı.Ayrıca güvenlik konusunda tek bir açığı bile yok.
şu firefox nasıl çöküyormuş çok merak ediyorum. 4 seneden beri firefox kullanıyorum bir kere çöktüğünü görmedim. çökenlerde bu nasıl oluyor meraktayım
nasıl oluyor arkadaşlar bu çökme olayı ? biri resimle falan gösterebilir mi ?
hemen hemen birçok tarayıcı kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirki firefox en iyisi.
opera iyi fakat birçok sitede uyumsuz en büyük sorunu da bu olsa gerek. eklenti bakımından da yetersiz. bu 2 eksikliği giderebilirlerse tarayıcı sektöründe bayağı ivme kazanırlar. ayrıca firefox ile opera arasında hız konusunda öyle abartıldığı kadar bir fark yok, hız olarak opera 1 adım önündedir ya da değildir.
google chrome hızlı ve basit. ama çok basit ve eklentisiz. keza safaride öyle.
firefox'un mutlaka eksik yanları vardır ama şu an eklentileri ve stabil çalışma durumu ile kullanabileceğiniz en iyi tarayıcı firefox'tur.
Piyasadaki tüm tarayıcaları yeterince kullanmış biri olarak söylüyorum. Evet Firefox çöküyor ama arada bir Operada yapıyor bunu İE ye ise hiç değinmeyecem.
Ben şuan Opera kullanıyorum. Zaten yıllardan bu yanada opera kullanırım ilk sekmeli tarayıcıyı opera çıkarmıştı. Buda benim gibi aynı anda onlarca sitede gezen biri için mükemmel bir özellik.
IE kadar Berbat bir tarayıcı yok. Onu kullanmak benim için gerçekten zulum Ferarirden Şahine binmiş gibi hissediyorum kendimi. 8. Sürümde halen bunu hissettiriyor bana.
Favorim Opera ama arada bir Firefox kullanınca da pek bir eksilik hissetmiyorum. bizim google nin meşhur tarayıcısının ise tasarımana alışamadım. Safari ise bilgisayarı çok kasıyor gibime geldi.
Tavsiyem Firefox yada Opera AMA asla İE değil
IDM ve Roboform eklentisi yoksa ben de yokum.chorome bir de choromium diye bir şey çıkartmış.habire hata verip duruyor.
chrome
ben yeni yeni gelişmeye başlayan google chrome kullanıyorum çokta memnunum mozilla o kadar güncelleme getiriyor bi halt yediği yok
Ulem opera iyi bişey olaydı herkes kullanırdı, bi tek biz türkler akıllıyız herhalde anca biz kullanıyoruz, o yüzden de dünya genelindeki kullanım yüzdesi bu kadar düşük, bizde olmasak 0 çekecek herhalde
MAC dede PC dede firefox kullanrım, toplasam çokme sayısı 5 i geçmez seneleridir. Önünüze ne gelirse yüklüyosunuz ondan sonra vay efendim çöküyor.
Kendi pc imde web tarayıcıların bazılarını denedim. Kendi sistemimdeki sonuçlar;
kullanım yüzdesine bakarak bir Tarayacının iyimi kötü olduğuna karar vermek çocukların bile yapmıyacağı hatadır.
Lütfen kendinizi küçük duruma düşürmeyin. Ona bakarsan en çok kullanılan tarayıcı İE6 o zaman en iyi tarayıcı İE6 mı oluyor.
Safari kullanıyorum ben pc güçlüyse(Firefoxa dayanıyorsa)çok güzel tarayıcı..Tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Lostfan
Safari mükemmel bence
en hızlısı derken bu hız farkları kağıt üzerinde rakamlar ile mi fark edilebiliyor yoksa kullanıcının da fark edeceği bir hız var mı ? ben mozilla kullanıyorum ama bazen ie de kullanıyorum aradaki farkı gözlemleyemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: .TaneR. en hızlısı derken bu hız farkları kağıt üzerinde rakamlar ile mi fark edilebiliyor yoksa kullanıcının da fark edeceği bir hız var mı ? ben mozilla kullanıyorum ama bazen ie de kullanıyorum aradaki farkı gözlemleyemiyorum.