Şimdi Ara

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
78.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bütün sitelerde sorunsuz çalışan tek tarayıcıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

İE'ye laf yok!

Bak bu da doğru şimdi, yavaş ama bu konuda diyecek birşey yok hakikaten..
  • En kötüsü ie
  • Operandan şaşmam
  • baya uzun süredir mozilla kullanıyordum 3-4 gündür Google Chrome kullanmaya basladım daha memnunum şuanlık
  • benım bılgısayarımda 5 tarayıcıda var ve hepsınıde kullanıyorum o gun canım hangısını kullanmak gerekıyorsa onu kullanıyorum :)
    o cok hızlı ama alıskanlıktan dolayı yavas olanı kullanıyorum durumum hıc olmuyor :)
    benım gozumde hepsı hızlı :)))
  • Test 1
    Firefox(v3.5.5) Scored:
    1561 Points

Test 2
    Firefox(v3.5.5) Scored:
    1639 Points

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 4 Aralık 2009; 17:00:06 >
  • operanın sol menü çubuğu çok kullanışlı. sayfadaki bir yazıyı direk oradaki notlara ekleyebiliyorsunuz ki en çok kullandığım özelliktir. herhangi güzel bir yazı veya kaydetmem gereken bir şifre için eskiden "yazıyı seç-> kopyala-> notepad aç-> yapıştır-> kaydet" yapardım. şimdi sadece "yazıyı seç->notlara ekle" yapıyorum. bu yönden bir hız sağlıyor. eklediğiniz nota çift tıklarsanız da hangi sayfadan alıntı yaptıysanız opera o sayfayı açıyor. bence süper bir özellik. ikinci olarak ise sayfada kod oalrak verilmiş bir linke gitmek için eskiden "linki seç->yeni sekme aç-> linki yapıştır ve git" diyordum, opera da ise linki seçip git diyorsunuz yeni sekmede seçtiğiniz link açılıyor. bu da hız sayılır ki çok kullanırım. onun için opera diyorum.

ayrıca dahili fare hareketine duyarlı tarama da yapıyor ama ben kullanmıyorum.

• ie:guwenli firefox:hizli bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

İE'ye laf yok!

3 gündür DH sayfalarına girerken "İnternet explorer bu sayfayı açamıyor" diyip kapatıyordu. Önyargılarımı yerle yeksan edip Firefox yükledim, huzur ve hız neymiş anladım. 12 Yıldır İE ile boşa uğraşmışım.
  • tabiki firefox.
  • opera

ie'ye 10
    firefox'a 5 basar..
  • WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi?
  • Chrome
  • Valla ben IE ile Firefox arasında sürekli git - gel yapıyorum. Ama en iyisi Firefox'u gündelik işler için kullanmak, MSN açıkken maillere ulaşmak için IE, Firefox'ta yapılmayan işler için de IE en iyisi...

Yani Firefox gündelik;

IE de, FF'de yapılamayanlar ve MSN'deki mail kısayolu için kullanmak en iyisi gibi.
  • Tekrarlıyorum İE kullanmayında ne kullanırsanız kullanın. Herifler kos koca işletim sistemi yapıyor ama bir Tarayıcıda ayar tutturamadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk ALAGÖZ -- 13 Ocak 2010; 3:24:38 >
  • WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi?
  • 3.6 gayet iyi gerçekten
  • Chrome
  • testte opera 9.64 kullanılmış.
    10.10 sürümü çıkalı aylar oluyor, üstüne üstlük şu an 10.50 nin alpha sı çıktı düzenlemeleri yapılıyor (betası çıkacak)
    10.50 nin alphası bile bunlardan daha yüksek rakamları çıkarıyor
    testte neden o yok?

Birileri hangi tarayıcıyı seviyorsa onu üste çıkarmak için yapmış gibi geldi bana.

testte opera 10.50 alphayı (daha alpha olmasına rağmen) deneyin ve farkı görün.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.