Bildirim
WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gugıl Çorum:) -
Videonun oynatma tuşuna basınca birşey çıkmıyor... -
inceleme için teşekkürler
sonda seninde dediğin gibi pek birşey farketmedi benim için
firefox ve eklentileri rulz diyorum -
Firefoxun altta olmasına şaşırdım.
İnceleme için teşekkürler. -
quote:
Orjinalden alıntı: sertacaygun
Videonun oynatma tuşuna basınca birşey çıkmıyor...
Adblock Plus veya başka bir reklam engelleyici kullanıyorsan deaktive et. -
Çok güzel bir test olmuş. Firefox her ne kadar düşük puan alsa da, kullanım kolaylığı, eklentileri ile birlikte bana daha cazip geliyor. Google Chrome'da tarayıcıda "customizable" özelliğine artırırsa, eklentiler getirebilirse, o da önemli bir tarayıcı olacaktır. -
vala bilmiyorumda sistemimde hepsini test ettim en iğrenci İE bir kere
özellikle en hızlısı ve sorunsuzu , problem çıkartmayanı , hatalar vermeyeni google chrome kullanıyorum artık -
operadan gerisi yalan gelir bana Tamam çok kararlı bi yapısı yok çalışırken ama yine de bilinmez bi bağ var aramızda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domuz Gribi -- 17 Mart 2009; 19:59:58 > -
quote:
Orjinalden alıntı: XpressMetal
operadan gerisi yalan gelir bana Tamam çok kararlı bi yapısı yok çalışırken ama yine de bilinmez bi bağ var aramızda
+1
Operadan başkası yalan. -
Mozilla benim için hiç bir zaman vazgeçilmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 17 Mart 2009; 20:02:40 > -
Firefox'un iyi bir performans çıkaramaması tercihimi değiştirmez. Explorer dan firefox a geçmiştim, kravat değiştirir gibi tarayıcı değişteremeyeceğim. -
Safari mükemmel bence -
quote:
Orjinalden alıntı: XpressMetal
+123456789 -
Kullandığım en hızlı tarayıcı google chrome. Çoğunluklada chrome'u kullanıyorum. Ama hızını kaybetmeden biraz daha gelişmesi lazım. -
En gelişmiş tarayııcı açık ara firefox, hız da küçük farklar önemli değil, firefoxa devam. -
firefox 3.5 çıkınca darmaduman eder ortalığı yeni javascript motoruyla -
ben chrome kullanıyorum nerdeyse çıktığından beri gayet hızlı -
opera vasat googleın geliştirilmeye ihtiyacı var IE vasat otesi safariyi bilmiyorum bence en iyisi firefox ama o da çok kasıyor -
Yıllardır Firefox kullanıyorum ve kullanmaya da devam edeceğim. Eklentileri bu kadar fazla ve kullanışlı olan başka bir web tarayıcısı yok.
Benzer içerikler
- instagramda taslaklar nerede
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- amazon drive
- afk nedir
- tiktok hesap silme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X