Bildirim
WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi? (5. sayfa)
Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B088X252DK
4 yıl önce paylaşıldı
KIOXIA TransMemory U301 64 GB USB Bellek Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CDX6P1MT
10 ay önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
3 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Opera -
quote:
Orjinalden alıntı: evimshop
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
quote:
Orjinalden alıntı: XpressMetal
operadan gerisi yalan gelir bana Tamam çok kararlı bi yapısı yok çalışırken ama yine de bilinmez bi bağ var aramızda
+1
Operadan başkası yalan.
+100
+1000000000000
-
bu videoların kontrol bölgesinden çok rahatsız oluyorum.Videoya müdehale etmek istiyorum hemen reklam yükseliyor.Video bitiyor.Tekrar açmak istiyorum yine reklam çubuğu engelliyor.Hiç bir şekilde kapanmıyor.Mümkünse bu reklamları kapatmak için bir x fonksiyonu konulsun.Daha olmadı reklamlar video kontrol çubuğunda olmasın videonun tam altında hep açık olarak dursun.Her seferinde videoyu izlemek için yenileme yapmak zorunda kalıyorum.Hem kota yiyor hemde zaman.Düzeltme olursa sevinirim. -
ie yi sadece msn maillere bakarken kullanıyorum otomatik açılıyor. bunu değiştirmenin bir yolu varmı -
e8500@3800 de test sonuçlarım;
ie 7.0=298
chrome 1.0.154.48=1642
ayrıca test yaptıktan sonra dikkatimi çekti diğer kullanıcıların yaptığı testlerin sonuçlarını gösteriyordu ve 8400 ile daha yüksek sonuç almışlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: Gui-Wan
aklın yolu birdir
quote:
Orjinalden alıntı: a1a1a1fs
videoyu izledikten sonra chrome 1.0.154.48 e geçtim
Ne demek aklın yolu bir?
Opera kullanmayanlar akılsız mı oluyor yani? -
Opera gibisi yok acayip derecede bağlandım birçok kullanım kolaylığı var birkaç sitede uyumsuzluğu var ama yinede opera diyorum dediğim gibi acayip alıştım başka browserda rahat edemiyorum -
opera için değil, chrome için aklın yolu bir dedim. kullanmayanlara birşey dediğim yok ki nereden çıkardınız, bir zamanlar ben de kullanmıyordum, sadece chrome'a geçenleri browser konusunda akıllı bulduğumu söyledim.
quote:
Orjinalden alıntı: Fettah34
quote:
Orjinalden alıntı: Gui-Wan
aklın yolu birdir
quote:
Orjinalden alıntı: a1a1a1fs
videoyu izledikten sonra chrome 1.0.154.48 e geçtim
Ne demek aklın yolu bir?
Opera kullanmayanlar akılsız mı oluyor yani?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuiWan -- 18 Mart 2009; 23:25:27 >
-
Bari burada fanatiklik yapmayın yahu. Ne kadar cahil insanlarsınız anlamak mümkün değil. Babanızın şirketi gibi onun bunun şirketini sahipleniyorsunuz. Ben şunu kullanıyorum şundan dolayı deyip çıkmak bu kadar zorunuza gidiyor? Hayret bir şey yahu... -
opera firefox kasar -
safarı kurdum denedım ama sekmelerı en tepeye atmasına uyuz oldum
ayrıca en cok kullanılan sayfalar kısmına sureklı kafasına gore sayfalar getırıyor ben kendı ıstedığım sayfaları oraya koyamıyorum
ayarlar kısımları felan cok bos tarayıcı ozellestıremıyosun nası kurduysan oyle kullanıcaksın mantığı guduyo -
firefox rulez ilk çıktığından beri kullanıyorum. vazgeçemiceğim programlarım arasında -
boşuna tartışmıışınız bana soraydınız ya hemen sölerdim size cevabı -
ilginç geldi :) -
suan maxthon kullanıorum birazdan safariyi indirip deneyeceğim, maxthon her sayfayı açmıyor bazen bende deli oluyorum -
bazı siteleri desteklemesede şu ana kadar kullandığım en iyi browser apple safari..
(-)tarafı ise türkçe dil desteği olmayışı.
yinede safari diyorum.mutlaka deneyin. -
@ahmetcan44
kimseyi birşeyi çok seviyor diye yargılayamazsınız. isteyen kullanıcı istediği ürünler için fanatiklik yapar/yapmaz bu sizi ilgilendirmez kaldı ki ortada öyle bir durum da yok, fakat genele imali "cahil" diye hakaret etmeniz herkesi bağlar. biraz seviye lütfen...
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcan44
Bari burada fanatiklik yapmayın yahu. Ne kadar cahil insanlarsınız anlamak mümkün değil. Babanızın şirketi gibi onun bunun şirketini sahipleniyorsunuz. Ben şunu kullanıyorum şundan dolayı deyip çıkmak bu kadar zorunuza gidiyor? Hayret bir şey yahu...
kendi deneyimim:
internet explorer 7: yavaş hızda, kullanıcı arayüzü iyi
internet explorer 8: daha yavaş hızda (vista x64'de öyle çalıştı), kullanıcı arayüzü daha iyi
safari: kurduğum gibi kaldırdım, menüleri ve işleyişi çok itici geldi.
firefox: browser'de yapılabilecek herşeyi yapabilecek eklenti desteği çok iyi, hızı normal
chrome: hızı çok iyi, en hızlısı ve hafifi. tabların tutup çekilerek ayrı pencere haline, yada tam tersi pencerelerin tab haline gelmesi çok hoşuma gidiyor. sayfalar için görüntü alanı hepsinden faha fazla. eksi yönü, kullanıcı arayüzü iyi değil, çok eksiği var. en basitinden favorilerinize ulaşmanız için adım sayınız daha fazla.
-
Bellek kullanımında mozilla en tutumlusu. Uzun süredir belleği en çok kullanan tarayıcı olduğuna inanıyordum. Halbuki tam tersiymiş.
Web tarayıcı kullanımı da ekran kartı, işlemci kullanımı gibi fanatizme kayıyor. Konu altında kavga çıkmasa bari
Çok merak ettiğim bir testti. Elinize sağlık. Aynı programla ilgili konularda daha fazla test görürüz artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 19 Mart 2009; 6:51:00 > -
Ya arkadaşlar bende Microsoft tarayıcısını (internet explorer) kullanıyorum da acaba firefox şimdi daha hızlımı diyorsunuz ama Bende firefox u kullandım hiç beğenmedim ayrıca çok yavaş çalışıyor.valla ben aynısını kullanmaya devam edecem tavsiyem sizlere sizde microsoftun tarayıcısını kullanın hem güvenme konusundada firefox a pek güvennmiyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X