Şimdi Ara

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
421
Cevap
0
Favori
78.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana heralde hicbir guc ie7 kullandiramazdi :)
  • Firefox Kullanıyorum dahada kullanacağım

inceleme için teşekkürler.
  • selam arkadaşlar ben netscape arkasındayım 7.2 sürümünü kullandım gayet hızlı ve işlevseldi..şu anda en son sürüm olan 9 kullanıyorum ve şuandaki ie hızlı fire fox la aynı hızda…
    ve şunu hatırlatmak istiyorum arkadaşlar zaten fire fox Netscape Gecko tabanlı XUL kullanıcı arayüz dili ile hazırlanmış olan ve açık kaynaklı bir yazılımdır.anlayacağıız firefox temelini netscape oluşturur..bana sorarsanız eski kafalı deseneiz netscape tek geçerim..çünkü netscape internet tarayıcılardan elini çeksede eski sürümlerini destekleyeceğini açıklamıştır ve firefox hala desteklemektedir..bence mikrosoft yaptığı tekelciliğe karşı netscape yada onun torunu olan firefox..:D çünkü mikrosoft 90 larda uygulladığı politika ile işletim sistemleriyle internet tarayıcılarını vermiş ve netscape bir nevi şirket politikasıyla batırmaya çalışmış ve bunda buyuk başarı sağlayabilmiştir..bu yuzden netscape açık kaynak kodlu mozilla fire fox maddi yardım yapmış ve onu yazılım olarak desteklemiştir..
    netscape(aol) mozilla vakfı(firefox) netscapeten 2003te ayrıldı fakat netscape(aol) mozilla vakfını desteklemek amaçlı
    2 milyon $ yardım yapmış ve netscape kullanıcılarını mozilla kullanma çağrısında bulunmuştur..
    hala şu anda pazarda en buyuk tarayıcılar
    1)ie bunun nedeni işletim sistemleriyle birlikte gelmesi
    2)firefox
    3)netscape
    4)opera
    firefoxu geçmişini anlatmak istedim tamamen netscapeten bağımsız değil..

• quote:

Orjinalden alıntı: XpressMetal

operadan gerisi yalan gelir bana Tamam çok kararlı bi yapısı yok çalışırken ama yine de bilinmez bi bağ var aramızda

• Mesut bey ; her videonuzu izlediğimde hayatıma yeni bir kelime katılıyor gibi hissediyorum. Gigabayt - Cigabayt muhabbeti
  • evdeki masaüstü pc'mde firefox kullanıyorum kaç yıldır çok da memnunum
    macbookumda da safari var ondan da gayet memnunum. firefoxun acayip fazla eklentisi var, kullanılabilrlik açısından en en iyisi o ama hız olarak da safarinin eline kimse su dökemez:D
  • Operadan gerisi yalan FF inanılmaz kasıyor Opera hem çok hızlı hemde hiç kasmıyor. Opera akar...
  • Mesut abicim incelemelerini ve anlatım tarzına hayranım fakat video izlerken çoğu zaman player yüzünden sanırım, sorun yaşıyorum. Bilgisayar videoyu önbelleğine alıyor playerın göstergesine göre doluyor ve videoyu öyle başlatıyorum ama yinede donuyor. Diğer video sitelerinde ve video incelemelerinde böyle bir sorun yaşamıyorum. Kullandığım tarayıcı firefox. Sanırım player konusunda tek şikayet eden ben değilim ama dikkate alınırsa sevinirim. Ağzınıza sağlık.

Opera'nın küçük ama işlevli özellikleri var. O özellikler hoşuma gidiyor. En basit örneği sağ tuş menüsünde yapıştır ve git seçeneğinin olması. Ama yinede Firefox bana daha yakın geliyor ve Firefox kullanmaya devam ediyorum.
  • @Blackblue

Merhaba,

Yakın bir zaman içinde (yaklaşık 1 hafta) yeni video oynatıcımız kullanıma sunulacak. Umarım onda bu tip sorunlar yaşamazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

@Blackblue

Merhaba,

Yakın bir zaman içinde (yaklaşık 1 hafta) yeni video oynatıcımız kullanıma sunulacak. Umarım onda bu tip sorunlar yaşamazsınız.

flow player'ı öneririm. Fiyatı da uygun.
  • Şu Firefox un yazı tipi çok kötü.Seçeneklerden düzeltsende bir şey fark etmiyor ve bazı sitelerde sapıtıyor.Onun dışında çok iyi ama yazı tipi beni soğutuyor.Keşke bir çözüm olsaydı da IE gibi olsaydı yazıları.
  • buda benim testim.

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi?
  • Mozilla güvenliği ve hızından dolayı her zaman favorimdir google chrome'da hızlı ancak biraz daha geliştirilmeye ihtiyacı var hataları olduğu belli ie8'in final sürümüde gayet iyi opera'da bu tüm özelliklere sahip iyi bir browser fakat mozilla'ya tercih etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Mart 2009; 12:05:21 >
  • bu safari dedikleri kadar hızlıysa onu kullanayım bari ya hastayım böyle hızlı browserlara :D
  • quote:Orjinalden alıntı: Speed-Step

Futuremark; ekran kartı, sistem, cep telefonu, araba derken şimdi de WEB Tarayıcıların performanslarını değerlendiren bir yazılım geliştirdi.

Bu videomuzda Futuremark Peacekeeper ile popüler WEB Tarayıcıları test ediyor, performanslarını ve bellek kullanım oranlarını karşılaştırıyoruz. Bakalım en iyi tarayıcı hangisi?

bence bu test tamamen uydurma safari 1.göstermiş bunu izledikten sonra safari kurdum yüklediğim en yavaş taryıcı yahoo olsun yada mynet anasayfası olsun girmeye çalıştım en 30 saniye bekledi..bekli yükleme aşamasıdır dedim tekrar aynı sayfaya girdim fakat sayfanın açılma süresi değişmedi..
    bu testin güvenilir olmadığı gayet açık apple övgüsü..:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 22 Mart 2009; 23:09:02 >

• @mars2032

Bu test tarayıcının sayfa açış hızını değil, java script ve benzeri gelişmiş WEB programlama dillerini yorumlama gücünü test ediyor. Tarayıcının bu testten yüksek not alması, java script ve benzeri WEB programlama dillerinin yoğun kullanıldığı WEB sayfalarına girdiğinizde tarayıcınızın sayfadaki animasyon ve interaktif içeriği düşük not alan tarayıcıya nazaran daha rahat görüntüleyebileceği, bu sayfalarda yer alan içeriği daha hızlı kullanabileceğiniz anlamına geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

En gelişmiş tarayııcı açık ara firefox, hız da küçük farklar önemli değil, firefoxa devam.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

@mars2032

Bu test tarayıcının sayfa açış hızını değil, java script ve benzeri gelişmiş WEB programlama dillerini yorumlama gücünü test ediyor. Tarayıcının bu testten yüksek not alması, java script ve benzeri WEB programlama dillerinin yoğun kullanıldığı WEB sayfalarına girdiğinizde tarayıcınızın sayfadaki animasyon ve interaktif içeriği düşük not alan tarayıcıya nazaran daha rahat görüntüleyebileceği, bu sayfalarda yer alan içeriği daha hızlı kullanabileceğiniz anlamına geliyor.

peki önemli olan sadece java mı yoksa girmek istediğiniz sayfayı gına gelmeden hemen açması mı? benim için önemli olan adresini yazdığım sayfanın benim eiçin en kısa zamanda açılmasıdır..ve yahoo mynet gibi sayfalarda java script yoğun değil mi sizce..?

• forumda ie ve firefox kullanırken çok yavaş oluyor. konu dışında gördügüme göre birkaç arkadaşta daha böyle imiş. birisi google tavsiye etti. google ile sayfalar şakır şakır açılıyor. ama bu seferde başka bazı sitelerde yavaşlama sorunu yaşıyorum
  • Ya ben bir türlü anlamadım... biri bana anlatsın... Firefox 2 saatte bir çöktü diyen de var , ie'den yavaş diyen de var.... Ayrıca safari hızlı ama şöyle bakın birde rahatlık diye birşey var ki buda safaride yok gibi birşey... chrome gelince hafif ve hızlı gibi ama kullanıcı arayüzü berbat... birde son girdiğin sitelerin küçük resimlerini göstermiyor mu beni deli ediyor... belki herkesin görmemesi gereken bir siteye girdim cık cık cık... Valla ben yaklaşık 3-3,5 senedir ff kullanıyorum... şu an 3.0.7 var... Allah için en rahat en kullanışlı ve en makul tarayıcı bu... Operayı denedim hiç ısınamadım.. Safari denedim hiç bi yerine elliyemiyorsun bir tane bile eklenti yok düz vites kullan... Chrome dediğim gibi arayüz berbat... İE valla en son 6 mıydı 5 miydi ne kullandım.. :) pek hatırlmıyorum o yüzden... İE kullanmadığım için birde maxthon 2 var ie motorlu bazı ğıcik siteler sadece ie istiyor ya... FF en çok kişiselleştirilebilen tarayıcı benim için.. Bir gün canım sıkılıyor xp'min temasını rengini değiştiriyorum, ardından gidip tilkimi buna uyduruyorum... gelde safaride , ie'de chrome'da yap bunu... (maxthon'da da var gerçi) opera ise bilmiyorum.. adı bana itici geliyor... opera deyince benim aklıma pavorotti geliyor. :))) Tilkim kullandığım ilk versiyondan bu yana onca senede sadece 1 yahut 2 defa çökmüştür... onlarda %90 benim acemice hareketlerimden olmuştur... Onun dışında hiç problem çıkarmadı bana... Sanırım benim tilki evcil hı ? he he he :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.