Şimdi Ara

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
78.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ie yi format attığımda firefox indirmek için kullanırdım birtek sonra firefox dan da opeaya yı indirirdim. ama şu an chrome ye terfi ettim gayette memnum. allah kimseyi ie gerizekalı browserına muhtaş etmesin amin
  • firefox iyi ama diğer web tarayıcılarına göre daha fazla ram kullanıyor
  • firefox ve opera dan vazgeçmem
  • ah firefox biraz daha hızlı olsanda bizi su testte boynu bükük bırakmasaydın!
    yensende yenilsende kalbim sende
  • Opera'nin Firefox'tan hizli olduguna kesinlikle inanmiyorum.
    Ikisini kullandigimda arada cok belli bir hiz farki var. Digerlerini bilemem,Safari telefonda denedim fakat kesinlikle bu test sonuclari bana inandirici gelmedi.
  • IE 'den şaşmam.
  • ie, firefox indirmek için aynı zamanda ie motoruna muhtaç programlar için gerekli. firefox eklentilerinden habersiz olanlar ieyi sevebilirler tabi.
  • İDM desteklesinde ne yaptığı önemli değil.
  • ie 7 , firefox, opera hepsi kurulu, hepsinin yeri ayrı.
  • valalhi ben de sorun yok.
    operada hep 5-6 sekmem açıktır.
    100küsürlerde bellek kullanımı.
    Q6600 + 3GB bellek var.
    quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Opera güzel. Ama arada kitleniyor. Bazende işlemci ve ram canavarına dönüşüyor. Durum 4 çekirdekli sistem kullananlarda aynı değildir umarım.
  • evet aynen operadan bihaber ff kullanıcıları gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: Murjuk

ie, firefox indirmek için aynı zamanda ie motoruna muhtaç programlar için gerekli. firefox eklentilerinden habersiz olanlar ieyi sevebilirler tabi.
  • safari 4 yakında çıkıyor şuan beta olarak dolanıyor... ve diğer bütün tarayıcılara hız konusunda fark atmış durumda.
  • kesinlikle opera
  • valla bu tarayıcılar içinde en çok chrome u sevmiştim ama uzun yıllar firefox kullanan biri olarak ff deki bazı ayarları bulamadım chrome da bu bakımdan eksiklik hissettim mesela firefox ta bi ayar vardı tarayıcıyı kapattığımda içeri aktardığı şeyleri silmesiyle ilgiliydi bu özellik çok işime yarardı benim chrome da bu yok sanırım. ama bi süre sonra ff sıkmaya başladı bazı sitelerde sık sık sorun yaşıyordum safariyi de denedim ama o da bi garip geldi ie ye bazı yönlerden muhtaç bırakıldığım için gıcığım şimdi opera kullanmaya başladım ff deki işime yarayan ayar bunda da mevcut ffdeki gibi değil ama olsun operayla devam bir süre
  • ie 6 vista için var mı ? bütün tarayıcıları indirip kursak kasma yapar mı ? saygılar
  • vidyoyu göremiyorum
  • Ben en çok 1e7 yi seviyorum. 8 sorun yumağı işime gelincede firefox kullanıyorum olup bitiyo :D
  • Safari kullanıyorum memnunum
  • testten etkilenerek gogıl çorum kurdum bir netbook kullanıcısı olarak şu ana kadar kullandığım en hızlı tarayıcı gogıl çorum üstelik açık uçlu bir yazılım olduğu için ileride bir çok eklentisinin çıkacağını düşünüyorum firefox işlevsel olarak şu an en iyi tarayıcı fakat çok ağırlaştı o eski firefox değil artık bu yüzden gogıl çorum
  • Kötü niyetli yazılımlar kullanım oranı yüksek olduğu için önceleri hep İE için yazılıyordu. FF reklamları sayesinde kullanım oranını arttırınca onun için de yazmaya başladılar. Aman Opera'yı kimse kullanmasın da bu tarayıcı için kötü niyetli yazılım yazmasınlar:)
    İnternette bilinçli kullanıcının tarayıcısı Opera'dır. Reklama kananların tarayıcısı ise Firefox, yeni başlayan acemilerin ise İE...
    Google tarayıcısının çok güvenli olmadığı söyleniyor, araştırmak gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 31 Mart 2009; 21:48:42 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.