Şimdi Ara

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
78.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende OPERA ile tanıştığımdan beridir opera bağımlısı olsum.Şuanda pc imde ie, mozilla ve opera kurulu en çok opera kullanıyorum. Opera kadar kullanışlı bir tarayıcı daha yoktur bence. Operanın ilk giriş sayfasındaki favori sayfa kısa yolları beni benden alıyor resmen. Bunu mozillaya eklenti olarak yapim dedim ortaya resmen gülünç bir tablo çıktı. Operanında bazen uyumsuzluk yapması ve takılmasıda olmasa tam olucak umarım onuda giderirler artık..
  • firefox'un eklentileri yeter.
  • valla firefox,chrome,ie,safari hepsini kullanıyorum ama birtek opera kullanmadım halihazırda...onuda deneyelim bakalım...aslında chrome gerçekten iyi ama pek stabil değil bazen linkleri algılayamıyabiliyor falan yani...
  • Uzun zamandır Opera kullanıyorum. süperde memnunum. Çözemediğim bir sorunum var.
    Daha önceleri 9.23 9.26 ve 9.27 sürümlerinde İşbankası sayfasında görünen "hesaplar" "Para aktarma" kısmı 9.61 9.63 9.64 ve en son sürüm 10.0'da görünmüyor. Bu yüzden Operanın her iki sürümünü de kullanmak zorunda kalıyorum. Firefox da kullanmak istemiyorum. Uzmanlardan yardım lütfen.
    WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi?

• firefox tek geçerim eklentilerle harika oluyor...
  • chrome yi merak edip kurdum ve halada kullanıyorum... hızlı değil çok hızlı.. firefox ve internet explorer açılana kadar chromeye beş kere açarsınız... ufak tefek sorunları var tabi ama daha yeni bi tarayıcı o kadar olacak... ilk başlarda sayfa yerine tüm sekmeleri kapatıyordum ve uyarı vermiyordu ama şidmi alıştım...
  • Halen favorim Opera.Gerçekten çok memnunum.Firefox ta iyi ama Opera daha güvenli&robust geliyor bana.Bir tek default fontlarını değiştirip kullanıyorum
  • mesutcum aramaya kontrol etmeye sınamaya hıza ne gerek var ışık hızında Opera var gerisi hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 21 Nisan 2009; 16:30:59 >
  • arkadsalar yeni yaptım safari 4 inanımlaz güzel yaa başka bişey demiyorum gerçekten pişman olmazsınız bu kadarını bende beklemiyordum valla helal...
    SAFARİ
  • slm buda benim test sonuçları herkese iyi çalışmlar

• Bence en iyisi Firefox. Ancak Türkiye de bazı siteler hala Firefox u desteklemiyor. Örneğin Akbank internet şubesi. Bu gibi nedenlerle 2. olarak İnternet Explorer 7 kullanıyorum. Google Chrome da oldukça hızlı sayfa açılıyor ama birçok sitede sorunlarla karşılaşıyorsunuz ve Firefox tan daha iyi olduğunu düşünmüyorum..
  • Opera forever.
  • Safari'de adblock var mi?
  • Bakın dünyada nasıl bir kullanım varmış..

• firefox'dan şaşmam en güzeli en iyisi eklentisi en bol u ve firefox yav...Çakalım benim
  • arkadaşlar bence google chrome hepsinden hızlı ve bu performansı elde etmek için işlemcinin de önemi var

teşekkürler editör
  • Teşekkürler bakalım hangisi
  • FireFox Forever
  • chrome en iyisi
  • Biraz hatası çok ama benim gözümde chrom bir numara
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.