Şimdi Ara

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
421
Cevap
0
Favori
78.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün google crome u yükledim. Firefox a göre oldukça hızlı geldi bana. Çokta hoşuma gitti. Bu google neye elini atsa başarılı oluyor
  • opera ! tek geçerim
  • Şu an chrome'u yükledim.Gayet hızlı

Edit:Hızlı hızlı olmasınada Youtube'dan hd video izleyemedim.Firefox'dan izleyebildim.Aynı şekilde Oyungezer.com.tr'ye üyelik bilgilerimi giriyorum giriş yapmıyor.Bu sorunlar beta diyemi acaba?Valla şu ana kadar tek avantajı daha hızlı olması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fata1ty -- 6 Mayıs 2009; 12:31:34 >
  • chrome bir ara kullanmıştım pek sevmedim kaldırmıştım
  • ben de test yapayım dedim.
    Bu arada bilgisayara kurduğum tema paketi hepsinin ana sayfasını değiştirmiş. Opera hariç Hele bi yeltensin. Sonuçta ben artık Operamı kimseye tavsiye etmiyorum. Nedeni ise populer diye virüslerin hedefi olur. Opera'yı bilen bilir. NOT: Bende IE, FF de kurulu.
    Hele şu fareye tıklama ile geri ileri gtimek yokmu

işte operam

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 8 Mayıs 2009; 0:40:27 >

• Firefox'un üstüne tanımam Güzel bir tarayıcı.
  • firefox bana yavaş geldi, kullanımı da stabil değil gibi, ie zaten bilindiği üzere "acele işe şeytan karışır" felsefesini benimsemiş durumda safari gerçekten çok hızlı ama sürekli pc de kitlenmelere neden oluyor. ama opera gerçekten mükemmele yakın hem hızlı hem sorunsuz denilebilir
  • Firefox gittikçe ağırlaşmaya başladı. Ms-Dos Hafifliğinde idi şimdi Vista kadar şişti deyim yerindeyse. Açılması bayağı vakit alıyor.

Birşey soracağım yeri mi bilmiyorum .Firefoxta 3.0.10'da özel verilerde herşeyi sil diyorum ama gezinti çubuğuna bir harf yazayım daha önce gezdiğim siteleri çıkarıyor :-( . Bunu halletmenin bir yolu var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bwhiteshark

Firefox gittikçe ağırlaşmaya başladı. Ms-Dos Hafifliğinde idi şimdi Vista kadar şişti deyim yerindeyse. Açılması bayağı vakit alıyor.

Birşey soracağım yeri mi bilmiyorum .Firefoxta 3.0.10'da özel verilerde herşeyi sil diyorum ama gezinti çubuğuna bir harf yazayım daha önce gezdiğim siteleri çıkarıyor :-( . Bunu halletmenin bir yolu var mı?

Sanırım sorunuzun yanıtı aşağıdaki linkte mevcut..

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=31770986
  • Aylardi G. Chrome`u kullaniyorum. Acikcasi ozellikle sistemi gunumuzden geri olan sistemlerde (benimki gibi) bariz bir hiz farki oldugunu soyleyebilirim. Arayuzu, guzel ozellikleri ile cabucak favori browserim oldu diyebilirim. Bunun yaninda bazi guvenlik aciklari ve bazen nedensiz yere crashdown olmasi eksi ozellikleri.

Sonuc olarak, onerdigim bir tarayicidir!
  • firefoxtan başkası yalan yalan aksini iddia eden bu işten anlamıyor demektir
  • Google Chrome denmiş ama bakın bu tarayıcı için yazılanlar neler;

" chrome çalışma grubu başkan yardımcısı sundar pichai computerbild'in sorularını yanıtlamak için bizzat kendisi almanya'ya gitti. yapılan eleştiriler göz önünde bulunduruldu ve bütün güvenlik ayarları bir menü altında toplandı. evet bu bir gelişme, güvenlik ayarlarını farklı yerlerde aramayacağız. fakat soru şu: acaba chrome sizin bilgisayarınızdan google'a ne gibi bilgiler gönderiyor? ne göndermiyor ki! tarayıcının versiyonu, arama yaptığınız kelimeler, girip çıktığınız bütün web adresleri, bulunamayan web adresleri, windows ve directx versiyonlarınız, bilgisayarınızdaki kullanıcılar ve bilgisayarınızdaki diğer google programları ile alakalı bilgiler. bu bilgiler bir kereliğine değil sürekli gönderiliyor. "

Ve bu yazının altında bir yorum ;

" Google Chrome ilk çıktığında çok hızlı dendiği için merak edip yüklemiştim, ama her nedense devamlı hard diski tarayıp (o bicir cicir disk tarama sesi, sanki disk birleştirme yaparcasına) beni kıllandırıyordu, bende sildim gitti. "

Detaylı okumak isteyenler için alıntı kaynağı:

http://www.bildirgec.org/yazi/web-tarayicilari-i-ndir-kullan-peki-1

• safari nin Tab 'lerinden birini fare orta tuşunu kullanarak kapatmak için bir çare var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ettu

Uzun zamandır Opera kullanıyorum. süperde memnunum. Çözemediğim bir sorunum var.
    Daha önceleri 9.23 9.26 ve 9.27 sürümlerinde İşbankası sayfasında görünen "hesaplar" "Para aktarma" kısmı 9.61 9.63 9.64 ve en son sürüm 10.0'da görünmüyor. Bu yüzden Operanın her iki sürümünü de kullanmak zorunda kalıyorum. Firefox da kullanmak istemiyorum. Uzmanlardan yardım lütfen.
    http://img4.imageshack.us/img4/5020/sbankk.jpg
    http://img4.imageshack.us/img4/6727/sbank11.jpg

cözümü cok basit ve tüm Opera sürümlerinde gecerli...

F12 > site ayarları > network (baglantı) alttaki tırnaktan "internet explorer olarak tanımla" secenegini secip ok leyin.. hepsi bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco -- 24 Mayıs 2009; 12:58:57 >

• İnceleme için teşekkürler. IE'den Mozilla'ya, ondan sonra da Google'a geçtim. Ama Mozilla ve eklentilerinden vazgeçebileceğimi sanmıyorum.
  • ie ve ff ile aynı sayfa açıldığında yazıların görünümü birbirinin aynı olabilir mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 28 Mayıs 2009; 9:55:37 >
  • Benim test sonuçlarım ;

Bu testlerin web tarayıcıların sadece java performansları ile ilgili olduğunu hatırlatmak isterim.
    Bunun gibi sayfa görüntüleme hızını ölçebilen bir test sitesi var mı acaba..

• quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Çok güzel bir test olmuş. Firefox her ne kadar düşük puan alsa da, kullanım kolaylığı, eklentileri ile birlikte bana daha cazip geliyor. Google Chrome'da tarayıcıda "customizable" özelliğine artırırsa, eklentiler getirebilirse, o da önemli bir tarayıcı olacaktır.

Kesinlikle chrome kullanımı kolay ve hızlı bir tarayıcı ama çok yalın, biraz daha kişiselleştirilebilir hale getirilirse o zaman belki ilk tercihim olur.

Şimdilik Firefox + eklentiler.
  • mesut abi çok karizmasın yahu

safari ben bir ara kullanıyordum vayy demek en iyisi oymuş teste göre.. firefox u da biri çıkarmış iyi diye gidiyoz valla :D
  • Opera 10 (beta)'yı tek geçerim. Turbo özelliği ile sayfalardaki resimleri sıkıştırarak gönderiyor. Ortalama bir web sayfasını 3'te 1'i boyutuna indiriyor : )) Özellikle kotalı kullanıcılar için biçilmiş kaftan. Tabii internet bağlantınız limitsizse bilemem : ))
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.