Şimdi Ara

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
78.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Boracalin

Ya ben bir türlü anlamadım... biri bana anlatsın... Firefox 2 saatte bir çöktü diyen de var , ie'den yavaş diyen de var.... Ayrıca safari hızlı ama şöyle bakın birde rahatlık diye birşey var ki buda safaride yok gibi birşey... chrome gelince hafif ve hızlı gibi ama kullanıcı arayüzü berbat... birde son girdiğin sitelerin küçük resimlerini göstermiyor mu beni deli ediyor... belki herkesin görmemesi gereken bir siteye girdim cık cık cık... Valla ben yaklaşık 3-3,5 senedir ff kullanıyorum... şu an 3.0.7 var... Allah için en rahat en kullanışlı ve en makul tarayıcı bu... Operayı denedim hiç ısınamadım.. Safari denedim hiç bi yerine elliyemiyorsun bir tane bile eklenti yok düz vites kullan... Chrome dediğim gibi arayüz berbat... İE valla en son 6 mıydı 5 miydi ne kullandım.. :) pek hatırlmıyorum o yüzden... İE kullanmadığım için birde maxthon 2 var ie motorlu bazı ğıcik siteler sadece ie istiyor ya... FF en çok kişiselleştirilebilen tarayıcı benim için.. Bir gün canım sıkılıyor xp'min temasını rengini değiştiriyorum, ardından gidip tilkimi buna uyduruyorum... gelde safaride , ie'de chrome'da yap bunu... (maxthon'da da var gerçi) opera ise bilmiyorum.. adı bana itici geliyor... opera deyince benim aklıma pavorotti geliyor. :))) Tilkim kullandığım ilk versiyondan bu yana onca senede sadece 1 yahut 2 defa çökmüştür... onlarda %90 benim acemice hareketlerimden olmuştur... Onun dışında hiç problem çıkarmadı bana... Sanırım benim tilki evcil hı ? he he he :)

birde netscape 9 kullan dostum eminim beğeneceksin..

• teste ne gerek var kardeş en iyisi ie 6 :D
  • WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi?

buda bnm test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDYGL -- 23 Mart 2009; 16:49:23 >
  • bu nasıl iş abi 4çekirdek işlemci var aldığım puanlar intel 2 çekirdekli sistemden daha düşük
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lostfan

Safari mükemmel bence

Safari geçekten çok iyi.
  • Opera güzel. Ama arada kitleniyor. Bazende işlemci ve ram canavarına dönüşüyor. Durum 4 çekirdekli sistem kullananlarda aynı değildir umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sitteisevir

bu nasıl iş abi 4çekirdek işlemci var aldığım puanlar intel 2 çekirdekli sistemden daha düşük

cunku neredeyse hicbir yazilim 4 cekirdege optimize degil.bu yuzden 4 cekirdekler luzumsuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabbitweed

quote:

bu nasıl iş abi 4çekirdek işlemci var aldığım puanlar intel 2 çekirdekli sistemden daha düşük

cunku neredeyse hicbir yazilim 4 cekirdege optimize degil.bu yuzden 4 cekirdekler luzumsuz

e hacı videodaki işlemci de 4 çekirdek
  • cunku o i7
  • çıktığı günden beri google chrome kullanıyorum. denemediğim kurmadığım hiçbir tarayıcı kalmadı. chrome kadar hızlısını görmedim. hele operayı beğenenleri anlayamıyorum defalarca kurdum değişik sistemlere yok arkadaş ie bile bence operadan daha kalitelidir. hız konusuna gelince ben kesinlikle öyle hızlı falan bulmadım. hele de donanımhaberde...

şimdilik CHROME
  • quote:

cunku o i7

peki 4 çekirdekte quad core ile i7 arasındaki fark nedir?
  • quote:

quote:

cunku o i7

i7 windows tarafından 8 çekirdek olarak gözükür,.... yani 4 + 4tanede sanal çekirdek diyelim.

ayrıca quad core ile kıyaslamak yanlış..
  • quote:

quote:

cunku o i7

mimari farklilik var,haliyle daha hizli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeFeD

çıktığı günden beri google chrome kullanıyorum. denemediğim kurmadığım hiçbir tarayıcı kalmadı. chrome kadar hızlısını görmedim. hele operayı beğenenleri anlayamıyorum defalarca kurdum değişik sistemlere yok arkadaş ie bile bence operadan daha kalitelidir. hız konusuna gelince ben kesinlikle öyle hızlı falan bulmadım. hele de donanımhaberde...

şimdilik CHROME

kullanmasını beceremiyorsan laf atmayacaksın..Opera tarayıcıların kralıdır bana görede..
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

quote:

çıktığı günden beri google chrome kullanıyorum. denemediğim kurmadığım hiçbir tarayıcı kalmadı. chrome kadar hızlısını görmedim. hele operayı beğenenleri anlayamıyorum defalarca kurdum değişik sistemlere yok arkadaş ie bile bence operadan daha kalitelidir. hız konusuna gelince ben kesinlikle öyle hızlı falan bulmadım. hele de donanımhaberde...

şimdilik CHROME

kullanmasını beceremiyorsan laf atmayacaksın..Opera tarayıcıların kralıdır bana görede..

Kullanma becerisi ile alakası yok. Chrome u bende kullanıyorum. Gayet başarılı ve sade bir tarayıcı. Olur olmaz eklentisi bilmem nesi yok. Sadece bir tarayıcıyı tarayıcı olarak kullanmak gerekiyorsa şuanda en doğru çözüm bence de Chrome...

Yada sen Chrome u kullanmayı beceremiyor olabilirmisin ?

• quote:

Orjinalden alıntı: scopus

Opera operadaki ekstra özellikler hiçbirinde default olarak gelimiyor.

• afedersin ya ben tarayıcıyı kullanamıyormuşum özür dilerim. operaya oc yapıyorsun herhalde. rica etsem bize opera kullanımına ilişkin görüntülü bir anlatım hazırlarsan bizde cehalet savaşında bir cephe daha kazanmış oluruz. mantıklı konuşun diyeceğim ama o noktadan çok uzakta olduğunu görüyorum. selametle

quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

quote:

şimdilik CHROME

• quote:

Orjinalden alıntı: Boracalin

Ya ben bir türlü anlamadım... biri bana anlatsın... Firefox 2 saatte bir çöktü diyen de var , ie'den yavaş diyen de var.... Ayrıca safari hızlı ama şöyle bakın birde rahatlık diye birşey var ki buda safaride yok gibi birşey... chrome gelince hafif ve hızlı gibi ama kullanıcı arayüzü berbat... birde son girdiğin sitelerin küçük resimlerini göstermiyor mu beni deli ediyor... belki herkesin görmemesi gereken bir siteye girdim cık cık cık... Valla ben yaklaşık 3-3,5 senedir ff kullanıyorum... şu an 3.0.7 var... Allah için en rahat en kullanışlı ve en makul tarayıcı bu... Operayı denedim hiç ısınamadım.. Safari denedim hiç bi yerine elliyemiyorsun bir tane bile eklenti yok düz vites kullan... Chrome dediğim gibi arayüz berbat... İE valla en son 6 mıydı 5 miydi ne kullandım.. :) pek hatırlmıyorum o yüzden... İE kullanmadığım için birde maxthon 2 var ie motorlu bazı ğıcik siteler sadece ie istiyor ya... FF en çok kişiselleştirilebilen tarayıcı benim için.. Bir gün canım sıkılıyor xp'min temasını rengini değiştiriyorum, ardından gidip tilkimi buna uyduruyorum... gelde safaride , ie'de chrome'da yap bunu... (maxthon'da da var gerçi) opera ise bilmiyorum.. adı bana itici geliyor... opera deyince benim aklıma pavorotti geliyor. :))) Tilkim kullandığım ilk versiyondan bu yana onca senede sadece 1 yahut 2 defa çökmüştür... onlarda %90 benim acemice hareketlerimden olmuştur... Onun dışında hiç problem çıkarmadı bana... Sanırım benim tilki evcil hı ? he he he :)

Operada da skin değiştirebiliyorsun, bir de operada mouse un hareketlerine göre kısayol atabiliyorsun.

Operada başak bir özellik daha var ama açıkçası ben hiç kullanmadım. Mesela mouse'a 2 kere kısa aralıklarla sağ sol yaptığında bir önceki sayfaya geri gitmesini sağlayabiliyorsun.

edit: 2 kere sağ sol değilmiş, sağ mouse butonuna basılı tutup sola çektiğinde geri alıyormuş, burada tutorial ı var.http://www.opera.com/browser/tutorials/gestures/
    Options dan mouse gesture u aktif hale getirmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RCox -- 25 Mart 2009; 0:53:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

safarı kurdum denedım ama sekmelerı en tepeye atmasına uyuz oldum

ayrıca en cok kullanılan sayfalar kısmına sureklı kafasına gore sayfalar getırıyor ben kendı ıstedığım sayfaları oraya koyamıyorum

ayarlar kısımları felan cok bos tarayıcı ozellestıremıyosun nası kurduysan oyle kullanıcaksın mantığı guduyo

öyle değil :) biraz karıştır istersen :)
  • tarayıcı gecmısımı anlatmak gerekirse win 98 zamanlarında pc den fazla cakmadıgımız ıcın uzun bi sure ie gittik sonra yeni bi pc alıp xp kurunca bir pcnet dergisi cd sinde firefox vardı tab olayı cok hosuma gıtmıstı firefox kullandım 4 sene kadar facebookta sayfaları acmayınca operaya gectım 1 ay kadar kullandım sayfalarda ve videolarda arada donma yapıyordu bugun itibariyle safari kullanıyorum suanlık bir kasma vs yok son derece hızlı umarım buda ileride sorun cıkarmaz
    ayrıca annem ıcınde chrome kurdum pc kullanmayı fazla bilmiyor chrome ona cok rahat gelıyor bookmark eklemek google aratmak v.s. rahat oldugu ıcın annemde chrome kullanıyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.