Şimdi Ara

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
78.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi?

ben bu işten bir şey anlamadım:)

puanla hız arasında pratikte nasıl bir korelasyon var.

puan 2 katı olursa hız da mı iki katı oluyor??????????????

firefox kullanmama ragmen, bence en profesyonel tarayıcı opera, ardından firefox gelir :)

firefox daki kişiselleştirme olayı çok kullanışlı...
  • bir de incelemedeki videonun HD versiyonu falan tuhaf kaçmış :)

çözünürlügü büyütünce HD mi oluyor videolar:)
  • yapılan test hız testi değil performans testi video da belirtildiği gibi sonuçlar donanıma bağlı olarak değişebiliyor düşük özellikli donanımda hangi tarayıcının performanslı olduğu test edilebilirdi ama bu yapılmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

buda benim testim...opera hakkaten ezici fark atıyor..ama gelin sorun ff daha kullanışlı geliyo orası ayrı...

Neden IE6 ve Firefox 2.00 ile test ettin ki?

napim ie 7 yi sevmiyorum, çoklu pencere olayı falan(zaten ff ve operada var o yüzden) var biraz vista tarzı tema vb. özelliklerden dolayı..
    ff 3 de keza aynı biraz farklı geldi bana ama sanırım beta kullandığım döneme denk geldi..yakın zamanda geçicem 3 e..

ama ie 7 ye geçmem..ie 6 y alışmışım bi kere baya bi versiyon atlıyo..o yüzden 6 benim için vazgeçilmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 18 Mart 2009; 0:55:52 >

• Firefox'u seviyordum ta ki 3 ve daha üst sürümlerine geçene kadar,bir saatte bir genellikle çöküyor.2 sürümlerinde böyle bir problemim yoktu.Opera çok dağınık geliyor bana.İe'yi zaten tarayıcı yerine bile koymuyorum Firefox ile tanıştıktan beri

Alışkanlıklar zor bırakıldığı için Firefox'u bırakmak istemiyorum ama tarayıcı değiştirmenin zamanı geldi sanırım .Google chrome ve safari'yi deneyeceğim kısa zaman içinde
  • Bendeki test sonuçları şöyle

ie7 = 181
    Opera v9.63 = 388
    Chrome1.0154.48 = 638
    Safari v3.2.2= 794

Sistemim:

C2D P8400 (2.26Ghz)
    2x2Gb 800Mhz DDR2 Ram

Safari'ye bak sen!!
  • Testleri yeniledim...

Safariyi denemek lazım...
    Bakalım Opera'yı biraktirabilecek mi bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettah34 -- 18 Mart 2009; 1:40:53 >
  • Her zamanki gibi Apple açık ara önde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sjsero -- 18 Mart 2009; 2:09:01 >
  • Eğer TTnet üyesiyseniz hiç biri hızlı değil :D
  • Opera bir tane,gerisi hikaye.Opera'yı sadece sitelere girmekten başka işlerdede kullanabiliyorsunuz ben anlatsam roman olur ama benim operamı size göstereyim.
    örneğin; Hotmail'in e-posta'larını,hangi e-posta programlaı almış ? Opera affetmiyor. :)

• Benim için önce işlev sonra da hız geliyor. Safari'yi kullanmadım deneyebilirim ama onun dışında Mozilla Firefox ve Google Chrome yüklü. Genelde Firefox'u tercih ediyorum ama bazen farklılık olsun diye Chrome da kullanıyorum. Gerçi bu gidişle Chrome'un yerini Safari alacak gibi ya du bakalım
  • valla bende butun browser leri test ettim.anketteki gibi cıkmıyor ne yazıkki.

-google crome bence en etkisiz ,eklentileri olmayan en kotusu.

-internet explorer google dan sonra en kasan ve sorun cıkartan browser.

-opera guzel ama modzilla kadar hizli degil.eklentileri yetersiz.

-safari evet gercekten hızlı.ama onunda eklenti sorunları var.ve turkce dil destegi yok.

-benim icin son zmanlarda agır ve kasmasına ragmen hız ve eklenti yonunden vazgecilmezim.ozellikle video izlemede 1 numara.
  • bende opera kullanıyorum

operadan önce mozilla vazgeçilmezimdi ama operayı kullanalı beri bırakamadım :)
  • ben bilgisayırıma arkadaşımın kurduğu ilk günden beri (niye benim haberim yoktu ki!) chrome kullanıyorum, çok hızlı. bu arada safari'yi hiç beğenmemiştim, görüntü menüler falan quicktime gibi, apple yazılımları bana hitap etmiyor, tasarım felaketi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuiWan -- 18 Mart 2009; 11:45:52 >
  • Eskiden operayı çok severdim.Fakat son sürümleri çok kararsız bence.Bir de operanın cep versionundada bir sorunum var bu sorun sadece dh de oluyor:ilk mesajlarda türkçe karakter varsa mesajın sonrası görünmüyor,10 post ileridekilerden sonra sorunsuz oluyor.Yazdırmaya uygun mod a alınca hiç sorun olmuyor. Bir de chreome çok güzel ama bir sorunum var:post gönderdikten sonra bir uyarı veriyor,tam hatırlamıyorum adını,daha sonra koyayım.Bir de yazım hataları varsa kusura bakmayın cepten giriyorum
  • videoyu izledikten sonra chrome 1.0.154.48 e geçtim
  • aklın yolu birdir

quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

videoyu izledikten sonra chrome 1.0.154.48 e geçtim
  • Bilgi için Teşekkeürler Mesut Bey
  • quote:

Orjinalden alıntı: evimshop

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: XpressMetal

operadan gerisi yalan gelir bana Tamam çok kararlı bi yapısı yok çalışırken ama yine de bilinmez bi bağ var aramızda

+1

Operadan başkası yalan.

+100

ARTI 200

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.