Şimdi Ara

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
78.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Videonun HD versiyonuna aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=465&forHD=1
  • demek safari hmmmmm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

Niye hd arıyorsunuzki hocam? ses yeterli, görüntüye ihtiyacınız yok.

belki arkadaş Mesut Beyi HD olarak izlemek istiyor

------------
    İnceleme için teşekkürler, Ie de hep problem var, şu sıralar IE 7 de donanımhaberde mesaj yazarken karakter problemi yaşıyorum, yazdığım yazıların karakterleri bozuluyor.

Şu anda Gogıl Çorum dan yazıyorum, bunda bir problem yok.

Yalnız Yutup jacker pc de kurulu olmasına rağmen, yutupa giriyor ama videoları oynatmıyor. Hatta DH ye eklenen yutup vidolarını da boş gösteriyor. Bu sorunu yaşayan var mı benim gibi?

Bir de bu videoyu da oynatmadı. Sadec reklam kısmı oynadı geri kalan kısmı dolmasına rağmen oynatmadı, IE den izledim.

• Video'yu henüz izlemedim de Netscape vardı bir zamanlar.O yok mu o

Şaka bir yana.Ben de Opera taraftarayım.
  • Firefox eklentileriyle şuan için 1. sırada ama ben bu aralar Chrome çok alıştım hızlı ve sade.. Firefox çok kasar oldu, fazla eklenti yükledim sanırım.. IE7, Firefox, Chrome üçünüde kullanıyorum ama en çok Chrome
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: XpressMetal

operadan gerisi yalan gelir bana Tamam çok kararlı bi yapısı yok çalışırken ama yine de bilinmez bi bağ var aramızda

+1

Operadan başkası yalan.

+100

• Mozilla FF 4ever.
  • değişik ve güzel bir haber
  • buda benim testim...opera hakkaten ezici fark atıyor..ama gelin sorun ff daha kullanışlı geliyo orası ayrı...

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 17 Mart 2009; 22:26:14 >
  • kullanım daha önemli dediğiniz gibi..
  • Firefox kullanıyorum genelde ama şu aralar Chrome deniyorum zamanla çok iyi olacak bir tarayıcı. Birde İE 8 beta denedim baya bir hızlıydı. Opera önceden çok kullanıyordum ama şu aralar yüklü bile değil. Safariyi bir kez denedim ama beğenmedim fazla. Firefox fazla çökmeye ve Goggle arama çubuğunda takılma yapmaya başladı. Eklentileri yüzünden vazgeçilmezim olsada yavaşlamaya başladı gibi....
  • herzaman opera kullanırım tam bir hız canavarı diğer browser larıda denedim ama en ii si opera
  • Mozilla en guzeli bence en iyisi tartismasiz uzak ara
  • Avant Browser bence en güzeli
  • Her zaman Firefox kullanırım ama beni şok etti bu arada safari büyük başarı yakalamış, sonuçlar hiç beklediğim gibi çıkmadı açıkcası...

Paylaşım için Teşekkürler
  • Son 3 yıldır kullandığım Opera'dan vazgeçmem kolay olmaz. Opera ana tarayıcım. Bazı işler içinse Mozilla da sürekli kurulu olur bilgisayarımda. Opera+Mozilla hiç bir şeye değişilmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

Niye hd arıyorsunuzki hocam? ses yeterli, görüntüye ihtiyacınız yok.

belki arkadaş Mesut Beyi HD olarak izlemek istiyor

------------
    İnceleme için teşekkürler, Ie de hep problem var, şu sıralar IE 7 de donanımhaberde mesaj yazarken karakter problemi yaşıyorum, yazdığım yazıların karakterleri bozuluyor.

Şu anda Gogıl Çorum dan yazıyorum, bunda bir problem yok.

Yalnız Yutup jacker pc de kurulu olmasına rağmen, yutupa giriyor ama videoları oynatmıyor. Hatta DH ye eklenen yutup vidolarını da boş gösteriyor. Bu sorunu yaşayan var mı benim gibi?

Bir de bu videoyu da oynatmadı. Sadec reklam kısmı oynadı geri kalan kısmı dolmasına rağmen oynatmadı, IE den izledim.

evet SD'de Mesut Çevik'in mimikleri pek belli olmuyor. Gülüyormuş gibi oluyor kesiliyor gibi detayları kaçırıyorum. Bu yüzden HD istedim.

Ayrıca apple a karşıyım. Performansı 5 para etmez zaten rame yüklenerek performans veriyor yoksa firefox gibi ram harcasa öyle performans veremez. Beta falan yalan. Gelecekte göreceksiniz apple firması yavaş yavaş batıcak, insanlar linuxe kayıcak...

Ek olarak neden Firefox 2 testi yok?(FF2, FF3 ten daha uyumlu çalışıyor, dhde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 18 Mart 2009; 0:15:52 >

• en düzenli sayfa açılışı operada,öle görüntü kayması felan yok yavaş da değil;o yüzden OPERA
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

buda benim testim...opera hakkaten ezici fark atıyor..ama gelin sorun ff daha kullanışlı geliyo orası ayrı...

WEB Tarayıcı Testi: En hızlısı hangisi?

Neden IE6 ve Firefox 2.00 ile test ettin ki?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.