Şimdi Ara

Web'te gezinmekten sıkılanlanlara!! Keseleyin hadi!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KESELE KISA FİLM ŞENLİĞİ

Web'te gezinmekten sıkılanlanlara!! Keseleyin hadi!!!

5 gün boyunca FİLM'e doymak, farklı tatlar yaşamak ve Kısa Film'lerle bir yolculuğa çıkmak için KESELE.com sizinle, KISA FİLM ŞENLİĞİ SİZLERLE..

Şenlik 8-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olup, her gün farklı bir türün örneklerini izleyeceğiz. Kesele ekibi olarak bu kısa filmlerin tamamının Yerel-Türk kısa filmleri olmasına özen gösterdik. 5 gün boyunca ,

• Kurmaca
    • Belgesel
    • Animasyon
    • Deneysel
    • Serbest , türlere ait toplam 21 adet kısa metraj film sizlerle beraber olacak.

Bu şenliğin amacı öncelikle sitenin derinliğini ön plana çıkarmak olup, devamında genç ve Türk yönetmenlerin de bir yerlerde iyi işler yaptıklarını gösterebilmekti.

Sizlere şimdiden iyi seyirler diler, 5 gün boyunca KESELE.com 'da sizlerle olmayı gönülden arzularız.

Ayrıntılı bilgi içinwww.kesele.com

Saygılar.
    KESELE.com
    Yönetim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuzcuk -- 7 Mayıs 2006; 4:23:48 >

• KESELE.com ,11 Mayıs.

KISA FİLM ŞENLİĞİ bütün hızıyla devam ediyor.

Kurgu, Belgesel, Animasyon türündeki kısa metrajlı filmleri kaçırmayın.hemen gelin ÜCRETSİZ seyredin.

Yarın "Deneysel" tür filmlerimiz sizler için KESELE.com 'da.

5 Gün boyunca bu serüvende bizimle olun, bu zevkten mahrum kalmayın.

Saygılar.
    KESELE.com
    Yönetim

• site tasarımı gerçekten güzel olmuş tebrik ederim.

üye oluyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0mad34 -- 13 Mayıs 2006; 20:39:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsakin

site tasarımı gerçekten güzel olmuş tebrik ederim.

üye oluyorum..

o sizin güzelliğiniz.

teşekkürler.

Saygılar
    KESELE.com
    Yönetim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ofabiya

up , gayretli okuzcuk

• KESELE.com, 17 Mayıs

KISA FİLM ŞENLİĞİ sona erdi.izleyen arkadaşlarımız umarızki çok zevk aldılar, kısa film'in tadına vardılar.
    Şimdi kısa film'lerini izlediğimiz Türk Yönetmenlerimizi bir anketle seçiyoruz.Anket sonucunda seçilen Kısa Film'in tüm detaylarını,kamera arkasını,yönetmen röpartajını bulabilceksiniz.Ankete katılın, beğendiğiniz filmi destekleyin.

FOTOSLOGAN yarışmamızın 2.bölümü start aldı.En güzel fotoğraflara en güzel sloganları bulmaya çalışıyoruz, en yaratıcı fikirlerle eğleniyoruz.

Yeni köşe yazılarımız, yazarlarımız sizlerle.Okuyabileceğiniz bir çok yazı, bulacabilceğiniz bir çok duygu KESELE.com 'da.

Bize katılın.Sevgiyle kalın.

Saygılar.
    Yönetim
    KESELE.com

• KESELE.com , 22 Mayıs

KESELE.com sizlerle hayatına devam ediyor..

*Köşe yazarı "ilkiss" ten harika bir yazı dizisi sizlerle. "EMEKLİ BİSİKLETLERİM" 1.Bölümüyle Kesele.com köşe yazıları arasında.

Kaçırmayın..

*KESEL\E-Radyo TEST YAYINI'na ara verdi. Ana yayına geçiş süreci için bir süre sizlerle olamayacak.

*Kendinize göre mutlaka birşeyler bulacağınız, tek değil fakat özel bir site KESELE.

Saygılar
    Yönetim
    KESELE.com
    Kültür-Sanat,Eğlence Portalınız.

• KESELE.com , 26 Mayıs

KESİNLİKLE kaçırılmaması gereken harika bir köşe yazısı. "stalker" dan "Kamil´in Hikayesi " ni okuyunca bunu anlayacaksınız.

KESELE.com da sizlerle.

Saygılar.
    Yönetim
    KESELE.com
    Kültür-Sanat, Eğlence Portalınız.

• fikir oldukça orjinal. tebrik ederim. tasarım da iyi ama biraz kargacık burgacık geldi bana. menu biraz daha ayrık, belirgin ve yukarıda, arama cubugu da alt sıralarda olursa bence daha iyi olur. benim fikrim boyle. başarılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msef

fikir oldukça orjinal. tebrik ederim. tasarım da iyi ama biraz kargacık burgacık geldi bana. menu biraz daha ayrık, belirgin ve yukarıda, arama cubugu da alt sıralarda olursa bence daha iyi olur. benim fikrim boyle. başarılar.

Teşekkürler msef.böyle fikirleri aldıkça dışarıdan kendimize bakabilme fırsatı yakalıyoruz.TEMA yeni değişti bundan önce giren arkadaşlarımız bileceklerdir.Yeni tema 'nın oturması için böyle yorumlar gerekiyor.

Saygılar.
    Yönetim
    KESELE.com

• KESELE.com , 2 Haziran

KESELE.com, yaptıkları müzikle ve müzik dünyasındaki duruşlarıyla bir fenomen haline gelmiş “BULUTSUZLUK ÖZLEMİ” grubuyla yaptığı röportajı siz üyelerine iftiharla sunar.

çok yakında, diğer röpartajlarımız sizlerle olacak.KESELE.com 'dan ayrılmayın.

Saygılar
    Yönetim
    KESELE.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuzcuk -- 2 Haziran 2006; 17:29:23 >

• KESELE.com, 4 Haziran

KESELE.com , son zamanda şarkılarını çok sık duyduğumuz ve adlarını '93'ten bu yana yaptıkları çalışmalarla duyuran "Gece Yolcuları" ile röportajını sizlere sunar.

KESELE.com 'da "Gece Yolcuları" ve "Bulutsuzluk Özlemi" röportajlarını kaçırmayın.

Saygılar
    Yönetim
    KESELE.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuzcuk -- 4 Haziran 2006; 23:42:09 >

• KESELE.com, 7 Haziran

Röportajlara gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkürler.Umuyoruz ki ilk defa yaptığımız "Kayıtlı Kullanıcı Olma Zorunluluğu" yanlış anlaşılmalara neden olmamıştır.Sadece Röportajlar için geçerli olduğunu, geri kalan KESELE.com içeriğinin ziyaretçilere dahi açık ve görüntülebilir olduğunu unutmayalım.

Saygılar
    Yönetim
    KESELE.com

• KESELE.com , 11 Haziran

Dünya Kupasıyla start alan futbol çoşkusunu KESELE.com 'da yaşayabilir, türkçe sonuçlara yorumlara ulaşabilir VE siz de bu eğlenceye katılabilirsiniz.

Saygılar
    Yönetim
    KESELE.com
  • KESELE.com, 12 Haziran

KESELE.com 'da harika bir oyun, harika bir tarz, KFRP ( Kesele Fantasy Role Playing ) ile KESELEMİSTİK sizlerle.

Resimlere bakmak bu kadar düşündürücü, bir sanal oyun bu kadar zeki, ilerleyebilmek bu kadar zor ve tabiki de eğlenceli olmamıştı!

Hikayenin kahramanı siz olun!

KESELEMİSTİK 'e hazırmısın ?

Saygılar
    Yönetim
    KESELE.com

•  Web'te gezinmekten sıkılanlanlara!! Keseleyin hadi!!!

Yeni ve farklı bir röportajla karşınızdayız. Bu röportajda Jan Van Holleben adlı fotoğrafçı ile kendisi ve son projesi “Dreams of Flying” üzerine yaptığımız söyleşiyi bulabilirsiniz. Aynı zamanda “Dreams of Flying” projesine ait tüm fotoğrafları da söyleşiyle birlikte görebilirsiniz.

Sanatçıya iletmek istediğiniz yorum veya soruları, İngilizce olarak YORUM bölümüne yazabilirsiniz.
  • Bu haftakiwww.kesele.com ´daki yenilikler;

1.Kesele_Scripts : Kesele.com´daki yenilikleri en kolay sekilde ögrenmek icin bu iki program vasitasiyla iki tür script hazirlandi.Birincisi , herhangi bir yenilik geldigi zaman messengerinizda yenilik belirecek ,
    ikinci olarakta, messengerdan alarm kurabilecek , istediginiz saatte sesli ve yazili olarak sizi uyaracak.

2.Bundan böyle kesele.com´da resim albümünüz olabilecek.Profil sayfanizda "Galeri" bölümünden resimlerinizi yükleyebilir,diger tellaklarla paylasabilirsiniz..

3."Tellak Defteri", diger tellak tarafindan sizin ve profil sayfaniz hakkindaki yorumlarimi yazabilecekleri bir kisim.

4."Lata"dan yeni bir yazi, "HAYATIN MUCIZELERI", Mucize dediğimiz şey nedir?...

Bizden ayrilmayin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuzcuk -- 13 Temmuz 2006; 13:10:17 >

• arkadaslar 20.07.2006 tarihinde saat 02:00 civariwww.kesele.com hacklendi.Hicbir sekilde hicbir görüsü yaymaya calismayan yada kötülemeyen sitemiz indexi degistirilerek kendilerince hazirladiklari sayfayi koymuslar.Basit ve cocukca yapilan , gereksiz , ilerleyisimizi durdurmak amaciyla yapilan bu cirkin saldiriya ragmenwww.kesele.com hicbir sekilde durmayacaktir.Birdaha böyle olaylarin yasanmamasi icin bütün aciklarimizi kapatmaya calisiyoruz.Donanim habere hertürlü yeniligi yazdigimiz icin bunuda yazmayi uygun buldum.Back up yaparakta sayfayi eski haline getirdim.

Zaten bizi hackleyen kisi-grup coldhacker , donanim haber forumundada konusulmus ,http://forum.donanimhaber.com/m_3701906/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuzcuk -- 2 Eylül 2006; 15:13:05 >

• sen ne geniş adamsın helal
  • KESELE.com, 10 Agustos

Yeni bir yazı. "ilkisss" ten yeni bir deneme daha, okurken koymus oldugumuz müzigi dinlemeyi unutmayin.

KESELE.com 'da "I WALK THE LINE" sizi bekliyor..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.