Şimdi Ara

Web'te gezinmekten sıkılanlanlara!! Keseleyin hadi!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elestirileriniz icin tesekkürler arkadaslar."uzun site" olmamaya gayret ediyoruz:)

"scorpoison" isimli tellagimizin 2. yazisi "Mevsimler Gözlerimizden Akıp Geçerken.." sizler icinwww.kesele.com ´da ..

Ayrica,

Sinema bileti hediyeli satranc turnuvamiz icin kayitlarimiz devam etmektedir.Isimlerinizi yazdirarak satranc turnuvamiza katilabilirsiniz.
    www.kesele.com ´a giris yaptiginizda turnuva afisine basarak , acilan sayfada kayit olabilirsiniz.

Son 10 gün
    ilgilenenlere duyrulur.

Kesele.com
    Kültür,Sanat,Eglence HAMAMI

• 27.11.2006

Web'te gezinmekten sıkılanlanlara!! Keseleyin hadi!!!

Oyunumuzun kurgusu yeniden yazilmakta ve icerigi tamamen degismektedir.Mafyalar arasi rekabeti konu alacak frp tarzi oyunumuz en kisa zamanda sayfamizda yerini alacaktir.Oyunda grafik,kodlama,kurgu yazarligi, moderatör olmak isteyen arkadaslar ,http://www.kesele.com ´a üye olurken "hakkinda" kismina yapima katilmak istediklerini belirtebilirler.

Saygilar.

Kesele.com
    Kültür ,Sanat,Eglence HAMAMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum_kesele -- 11 Aralık 2006; 3:00:06 >

• 10.12.1006

Platonik Bir Aşkın Biyografisi

Özgürlüğe mahkum bir zanlıydım ben.
    Ve görüş günlerinde beklenip de gelmeyen
    ziyaretçiydi gözlerin.

zargonyali isimli tellagimizin sitemizde yayinlanan ilk siiri sizlerle. Devamini okumak icinhttp://www.kesele.com ´a giris yapiniz ya da tellak olunuz..

Saygilar

Kesele.com
    Kültür ,Sanat ,Eglence HAMAMI
  • Bende sitenin cok sade olmasını begenmedim cok bos alanlar var sayfa icinde onlari ii degerlendirmelisin bence dikkatli olursan bu ismi guzel kullanabilirsin benim kendi fikrim once degistirmek gerektigin sey tema yani ben bu kadar sade olan temaları sevmiyorum.Ama ismi begendim kesele.com ama tek sorunun sadelik ve ben olsaydım SMF forum kurardım daha iyi olurdu.
    Ama Kolay gelsin Basarılar Dİlerim
  • Öncellikle elestirin icin tesekkür ederim "muratback". Kesele.com yaklasik olarak 14 aylik bir site, bu zaman zarfi icinde 3 farkli tema denedik, bu 3 tane arasinda bolluk olan fazla özellik gösteren tema kullandik fakat bütün bosluklari doldurmak , siteyi karmasik gösterdigi icin ve de internete daha yeni kullanmaya baslayan insanlar icin korkutucu olmakta olduguna bizlere gelen elestiriler sayesinde ögrendik.Herkesin bakabilecegi, okuyabilecegi bir site halini aldik.Hala daha bazi yerlerde bu karmasiklik sürmekte.Smf forum tavsiyesi icin ise foruma kullanim veya sevgi arttiginda dönüstürmeyi düsündügüm bir forum smf forum.

14.11.2006

Bu hafta sayfamıza 3 yenilik ekledik.Bunlar,
    1.'Yazıları'
    2.'Davet'
    3.'Grup'

'Yazıları' kısmında,
    Anasayfada yazıları bulunan yazarlarımızın isimleri yazıların altında tıklanarak profil sayfalarına yönlendirilmiş ve profil sayfasında 'yazıları' olarak yeni bir kısım olusturulmuş, böylece o yazara ait sayfamızda yayınlanmış bütün yazılarına ulaşma imkanı verilmiştir.

'Davet' bölümünde,
    Sayfamıza direk üyelik kalkmış olup,üye olmak isteyenlerin profilleri incelendikten sonra uygun görüldüğü taktirde sayfamıza giriş yapılabilmektedir.Üst menüde bulunan 'Davet' bölümünden her üyemize 10 davetiye yollama imkanı verilerek ,tanıdıklarınızı sayfamıza davet edebilirsiniz.Yönetim tarafından davetiye yolladığınız kişinin email adresi görülerek,o kişi sayfamıza üyelik için başvurduğunda sizin referansınız olduğu için uygun görüldüğünde kabul edilecektir.Davetiye yollama sayınıza ve yollanan kişilerin üye olma sayısına bakılarak sayfamızdan çeşitli armağanlar kazanabilirsiniz.Bu armağanlar sinema bileti,kesele.com kupası v.b ya da sayfa içinde çeşitli bölümlerde yetkiler.

'Grup' bölümünde,
    Tarafımızdan ya da sizlerin isteği doğrultusunda oluşturulan grup bölümünde,gruba ait logo,grup başkanı ve haberleşme sistemi(yakında sayfamıza konulacak)'nden yararlanabilirsiniz.Herhangi bir gruba katıldığınız taktirde profilinize grup logosu konulacaktır.Sizde grup oluşturmak isterseniz info@kesele.com adresine grup ismi ve açıklamasını yazarak yollayabilirsiniz.

Yenilikler kesele.com alemine hayırlı olsun.

Not:Oyunumuz yeni yilda hazir olacak.(insallah :) )

http://www.kesele.com
    Kültür,Sanat,Eğlence Portalı

• ben sitenin tasarımını beyendim aam senin yaptığın bu arada tanıtımların manasını veremedim konuyumu üstte taşımak istiyorum ne yapıyorsun anlamadım böle bir şey oluyorsa bende kendi sitemi yazim 2 3 bir sitemde yapıcağım duyuruları burda yapiyim böle resmen flood yapıyosunuz üstte kalması için konunun
  • ah bir de şu üyelik muhabbetini bu kadar uzatmasaymışınız
  • 23.11.2006
    Elestirileriniz icin tesekkür ederiz.Sitemizde bu hafta bulunan yeni bir siiri , sayfamizi bilmeyenler icin tanitmak isteriz.

Senden Bana
    Sessizliğe aşığım ben
    Sensizliğe yazarken şiirlerimi
    Başladığım her cümleyi senle bitirir oldum bugünlerde
    Bitiremediklerimde de senden başlamıştım zaten
    Her yanım bi sen
    Her yanım bi gelmeyen oldu...

devamıhttp://www.kesele.com 'da...

ebru_li´den yeni bir şiir...

Ayrica donanimhaber.com ´a bu alan icin tesekkür ederiz.

Sevgilerle.
  • 03.01.2007

Kad_yal'ın yazısının, papilla'nın fotoğrafı ve ebru_li´nin kara kalem çalışmasının kesitiyle birleşmesi sadecewww.kesele.com 'da.

'Ve gidiyorsun bak. Trenin kalkıyor. Bütün çocukluğumu, gençliğimi alıp götürmek üzeresin. Trenin ardından bakan beni, elim havada, çenem kilitli bırakacak mısın bu yabancılara? Uzaklaştıkça pencerenden un ufak oluşumu seyretmeye hazır mısın? Gerçekten istiyor musun bunu?...'

Artik kesele.com´da cektiginiz fotograflari , yine sizlerin yazdip yolladigi yazilarla birlestiriyoruz.
    Kartpostal tadinda yenilige hazir olun.
    ilk örnegimiz sayfamizin ilk basinda bulunan yazida mevcuttur.

Katilan ve destek olan herkese tesekkür eder, yeni yilda donanimhaber.com ailesine iyi yillar dileriz.

Sevgilerle

• blog gibi olmuş daha çok
  • yaklasik 1 aydirwww.kesele.com sayfamizi kapatip, icerik ve görünüste tamamen degisiklik yapmaktayiz.Yaptiginiz yorumlarin dogrultusunda daha iyi bir site haline getirmekteyiz.
    Ilginiz icin tesekkür ederiz.
  • Siteyi görmeden yorum yapmayım dedim ama site kullanımda değilmiş...inşallah ilerde ziyaret ederim.Siteyi görmediğim için birşey diyemem ancak DH i reklam panosuna çevirmişsiniz.Burdan da takip edebiliyoruz heralde.
  • site bakıma girmis
  •  Web'te gezinmekten sıkılanlanlara!! Keseleyin hadi!!!

22.03.2007 tarihi itibariyle sayfamız tekrar açılmıştır.

ksl dergi 22.03.2007 tarihinden önce sayfamıza daha önceden yazılmış yazı ve fotoğraflardan oluşan, .pdf formatındaki sanal dergimizdir.

Sonraki sayılarda bu tarihten itibaren daha önceki yazıların yanında sayfamıza yollayacağınız yazı ve fotoğraflar da dergimizde yerini bulacaktır.

İki haftada bir yayınlayacağımız “KSL dergi”yi okuyabilmek için bilgisayarınızda Adobe Acrobat Reader programının ya da diğer .pdf formatını açabilen bir programın olması gerekmektedir.

küçük bir hatırlatma...

# Kesele.com´da; Her türden yazılarınızı (Deneme, makale, hikaye vb.) yayınlatabilir,
    # Sıklıkla yayınlanan birçok yazıyı okuyabilir ve yazarlara yorumlarınızı iletebilir,
    # Çektiğiniz fotoğrafları sergileyebilir,
    # Sinema, Edebiyat, Müzik ve Fotoğraf gibi önemli sanatsal alanlar hakkında haftalık yazılarımızdan yararlanabilir,
    # Sosyal aktiviteleri yakından izleyebilirsiniz.
    # Forum’da her türlü bilgi ve sorularınızı bizler ve tüm üyelerle paylaşabilir, Müzik, Edebiyat, Sinema, Teknik vs. gibi birçok konuda seviyeli tartışmalara katılabilir, konu ekleyebilir ve var olan konulardaki fikirlerinizi iletebilir,
    # Çeşitli yarışmalarımıza katılabilir,
    # Yeni insanlar tanıyabilir,
    # Yapılan etkinliklere dahil olup, grup çalışmasının keyfini yaşayabilirsiniz.
    # Üyelik ücretsizdir!!!

donanımhaber forumunda site tanıtımları bölümü için ayrıyetten teşekkür ederiz.

• eski hali daha güzeldi...
  • Ksl e-dergimizin 2.sayısı 05.04.2007 tarihi itibariyle
    www.kesele.com'da yayınlanmıştır.

Bu sayıda bulunan bazı başlıklar;
    Umutlar Hiç Bitmez...
    Hüznüm Vardı Yoluna Konmadan
    Soru-n-lar
    "Laz Olmak"
    Zaman,Mecburi Kabulümsün
    Hadi Bulun En Zayıf Yerimi
    ....

www.kesele.com 'a giriş yaptıktan sonra diğer yazıları okuyabilir,
    yorumlar yazabilirsiniz...

------> "buraya"

• Sayfamızca yapılan derginin 3.sayısı çıkmıştır.

Bu sayıdaki başlıklar;

Elfida,
    Yitik Ve Sen Kokuyorum,
    Herşey Sende Gizli,
    Tersten Yaşamak,
    Uzak,
    Bitmiş Aşklara...,
    Kazım Koyuncu Hakkında Herşey,
    Karışıklığımla,
    Benden Ruh-Sat İsteme,

ve niceleri....

• 07.05.2006 tarihi itibariyle yeni yazılar sayfamızda yayınlanmıştır.
    Bu sayımızda .pdf formatındaki dergimiz(KSL e-dergi) bazı nedenlerden dolayı hazırlanamamıştır.En kısa zamanda sayfamızda yerini alacaktır.

Bu sayıda;

Yıllar Öncesinden Bir Haber! ,
    Varoluş Sancıları,
    Cem Adrian Hakkında,
    MASAL KOKUSU/Hasan Hüseyin Korkmazgil,
    ZEBRA KEK,
    PlayStation 3
    .
    .
    ve birçok başlık bulunmaktadır..

• 25.05.2007 tarihi itibariyle bütün kategorilerimize yeni yazı eklenmiştir.

Bazı yazı başlıkları;

İmgelem Üzerine
    Ruhum(suz)
    Gitmek Zorunda Olmak
    Youtube'deki Videoları iPod a Kaydedelim
    Peyami Safa - Yalnızız
    Herkes Annesi Kadardır...
    ....
    ve daha birçok yenihttp://www.kesele.com 'da.

Ayrıca bu seferki interaktif röportajımızı kad_yal isimli üyemiz ile yapmaktayız.
    Sorularınızı üyeliğinizle giriş yaptıktan sonra başlık altında yorum yaz kısmından sorabilirsiniz.

Ayrıca

Görmek,duymak,düşünmek,unutmamak...v.b bu oyunda.
    Tamamen tarafımızdan hazırlanan bu oyunda kahramanımız(siz) hikayesi;

Yıllar önce, toprağa verdiğin sevgilini, herhangi bir sabah, sıradan bir kağıt parçasına yazılmış bir notla, aslında hayatta olduğunu ve hala nefes alıp verdiğini öğreniyorsun. Ama senden ayrı, senden uzak ve senin bilmediğin bir yerde ve onu bulmak için yola çıkacaksın...

http://www.kesele.com ´da keseleMİSTİq logosuna tıklar tıklamaz ya da buradan oyuna başlayabilirsiniz.

• dostum siten tasarım ve içerik bakımından güzel yalnız çok yavaş...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.