Şimdi Ara

Web'te gezinmekten sıkılanlanlara!! Keseleyin hadi!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoksa tellak olmadınız mı? Tellak ol hemen. koptum buna artık bende tellağım
  • abi okuzcuk arkadaşımzn aşırı çabasını görmesem direk geçecektim topici ama walla bu kadar uuraşmış, üstüne DH'da da bu kadar uuraşıo yani sırf saygıdan girerim ben bu siteye..hem hiç tellak olmamıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archkael

abi okuzcuk arkadaşımzn aşırı çabasını görmesem direk geçecektim topici ama walla bu kadar uuraşmış, üstüne DH'da da bu kadar uuraşıo yani sırf saygıdan girerim ben bu siteye..hem hiç tellak olmamıştım.

çok teşekkür ediyorum, sözleriniz gerçekten emeğimizin karşılığını verdi..

tellaklar diyarı Kesele.com ' a hoşgeldiniz o zaman.. :)

Saygılar.
    KESELE.com

• sayfan hack'lendiğinde olusan sayfa goruntusunun link'ini vermen bence hiç hoş değil. Lütfen mesajı düzeltirmisin .
  • hacklenmiş sayfa görüntüsünü mesajının içeriğinden çıkartmanı talep ediyorum !. Umarım bu talebim cevapsız kalmaz.
  • Herbie , ilgin için teşekkür ediyorum.Seni tabiki kırmayacağım.

KESELE.com , 2 Eylül

Son sürat ve yeniliklerle birlikte sizlerle buluşmaya devam ediyoruz. "SORGU" adlı yazısı ile nilfam KESELE.com
    'da sizlerle.

Bir göz atın, aradığınızdan fazlasını bulacaksınız.

Saygılar.
    KESELE.com
    Kültür-Sanat, Eğlence Portalınız

• KESELE.com , 16 Eylül

KESELE.com 'da "Pul Pul Dökülmek İstiyorum" büyük yankı uyandırdı. "ilkiss" in yeni yazısını okumak için, sanat ve eğlence ile buluşmak için -->www.kesele.com !

Saygılar
    KESELE.com
    Kültür-Sanat, Eğlence Portalınız

• 8 Ekim,

İYİ Kİ DOĞDUK
    Bundan tam 1 yıl önce, bu siteyi kurduk. Önceleri bir heves, sadece bir eğlenceydi.

Arkadaşlarımızla buluşalım, kendi aramızda yazılar yazalım, hasret giderelim vs... Çok geçmeden, 1 ay sonra, 25 üyeye ulaştık, büyümeye ilk adımlarımızı attık... Sonra, bazı arkadaşlarımızla, zamanlawww.kesele.com 'u büyütmeye karar verdik, iyi bir site yapalım, büyüyelim dedik. Bazen sabahladık, bazen saatlerce toplantılar yaptık, kah güzel günlerimiz oldu, kah kötü günlerimiz oldu -uzatmaya gerek yok-...

Bu süreçte, aramıza bir sürü arkadaşımız katıldı, bazıları sadece izledi, bazıları yürütücü ekibimize seçildi, bazıları yazılarıyla sitemize destek verdi... Şimdi dönüp bakıyoruz ki (Yazının en duygusal yeri burası, dikkat!); tam 12 ayı geride bırakmışız, o acemi, elimizin ayağımıza dolaştığı günleri geçirmişiz, başlangıcımızın üzerinden aylar geçmiş, 392 üye olmuşuz, büyümüşüz, sayfa olmuşuz. Elle tutulur, gözle görülür ve birçoklarıyla rekabet edebilecek kadar kendine güvenen, kalitesini korumuş, çalışan, çalışkan bir web sitesi olmuşuz...

Bu yolculukta emeği geçen, geçmeyen, hep yanımızda olan, siteden ayrılmayı tercih eden tüm arkadaşlarımıza, üyelerimize, kapıdan başını uzatıp giden ziyaretçilerimize sonsuz teşekkür borçluyuz. Sizlerin sayesinde bu şevki kendimizde bulduk ve sizler için bu başarıyı yakalamaya çalıştık. Ne mutlu 1 yılı geride bıraktık. Mutluyuz, gururluyuz.
    Hadi gelin bu 1.yaşımızı beraber kutlayalım. Bu akşam 1.yaş günü partimizde, Kesele Radyoda buluşalım: RADYO_KESELE

Nice mutlu yıllara, hep beraber girmek umuduyla.

Saygılarımızla.

• KESELE.com ,15 Ekim

"Özgürlük Üstüne" adlı yazısı ile gven ilk defa KESELE.com'da sizlerle.

Son sürat ve yeniliklerle birlikte sizlerle buluşmaya devam ediyoruz. Tek degil, fakat özel bir site.

Bir göz atın, aradığınızdan fazlasını bulacaksınız.
  • tasarım güzel küçük icerix gibi
  • tasarıma diyecek bir şey yok tabiki
  • tesekkür ederiz "lordofthebodyguard" ve "pokemon_crazy"

25.10.2006

kesele.com ´un yenilikleri;
    1.

Kesele.comda yeni bir bölüm: BU HAFTA

BU HAFTA bölümünde her hafta, çeşitli sanat eserleri ve sanatçılar hakkında tanıtımlar yapacak, bilgilerimizi sizlerle paylaşacağız.

Bu konular:
    -Haftanın Müzik Albümü
    -Haftanın Sinema Filmi
    -Haftanın Fotoğrafçısı
    -Haftanın Kitabı olmakla beraber bazen de sürpriz olarak
    -Haftanın Bonusu olacak.

Her hafta düzenli olarak güncellenecek bu bölümü keyifle takip etmenizi diler, saygılarımızı sunarız.

---------------------------------
    2.

"ilkisss"ten yine farklı bir çalışma "KEŞKE" sizlerle ,http://www.kesele.com ´da
    Not:Müzikle beraber okumanın keyfini cıkarın.Yazının ilk başındaki sembole tıklamanız yeterlidir.

----------------------------------

3.

Yeni satranc oyunumuz kesele.com´da

# Bu oyun 1. versiyon olarak kesele.com konmustur.
    # Bu versiyonda;
    # Üyeler istedikleri kisi ile yada herhangi biri ile oyun
    oynayabilirsiniz.
    # Hamleler istege göre mail ile haber verilecektir.
    # Oyunu birakip , istediginiz zaman tekrar kaldiginiz yerden
    oynayabilirsiniz.
    # Forum´da konular acabilir, hamlelerinizi paylasabilirsiniz.
    # Skorlariniz icin tabele tutulacaktir ve bu tabeleler oyunlar bittikce
    canli güncellenecektir.
    # Oyunlariniz baskalari tarafindan görülebilecek, fakat müdahale
    edilmeyecektir.

Sayfayi kendi tarayicinizdan yenilemeyiniz, "yenile" tusunu kullanarak karsi taraf hamle yapmismi bakabilirsiniz!

Eger basta email ile bilgilendirme acik ise karsi taraf her hamle yaptiginda size email ile bildirilecektir.Bu özelligi oyun icinde acip kapayabilirsiniz.

Oyunda hamle yapmak icin istediginizi mausla tiklatip, sonrada yapacagi hamle yerini tiklamaniz gerekmektedir sonrada "git" tusuna basiniz., yada alt haneye örn: c2-c3 yazdiktan sonra git tusuna basarak hamlenizi yapabilirsiniz.
    örnekte verildigi gibi c2 baslangic , c3 ise nereye gidecegidir.
    not:araya "-" isaretini koymayi unutmayiniz.
    Ayrintili bilgi :http://www.kesele.com ´da

ve daha niceleri...

http://www.kesele.com
    Kültür-Sanat Eglence HAMAMI

• 31.10.2006

Ebruli'den değişik bir çalışma: Bİ BEN'LE BAŞLAYAN.Şiir'in grafikle dışavurumu ve yazınn ötesinde, söze dökülmesine tanık olmak istiyorsanız...

http://www.kesele.com

• 06.11.2006
    scorpoison´dan ilk deneme.Kendi Kendimin Gölgesinde... isimli yazi sadecehttp://www.kesele.com/ ´da

Ayrica ödüllü satranc turnuvasi kayitlari devam etmektedir.Ayrinti bilgi kesele.com ´da .
    Ilgiliniz icin tesekkür ederiz.

Iyi keselemeler.
  • 14.11.2006

Web'te gezinmekten sıkılanlanlara!! Keseleyin hadi!!!

atranç Turnuvasi

Merhaba arkadaslar

www.kesele.com olarak satranç turnuvasi sitemizde düzenlenecektir. Bu turnuva sitemizde bulunan „satranç kulübü“ ismindeki bölümümüzde gerçeklesecektir.Katilim 14.11.2006 – 01.12.2006 tarihleri arasinda olacaktir. Katilim için forumda 'Satranç Turnuvasi' isimli basliga cevap yaziniz.

Kurallar ve oyunun sistemi katilim tarihinin son günü olan 01.12.2006 ´da saat 00:01 de yayinlanacaktir.

Oyunda birinciye AFM sinemalarinda istedigi bir film için 2 kisilik bilet verilecektir.

iyi bir turnuva gecmesi dilegiyle.

www.kesele.com

Kültür,Sanat,Eglence HAMAMI

• Sitelerdeki geel eksikler font uyumudur;

Sen sitende font uyumunu iyi yakalamışsın ;)
  • ben siteyi bağenmedim sebebini sorarsan ben aşağıya doğru ucsuz bucaksız uzayan siteleri sevmiyorum sayfanın tepesine halbuki linkleri koysan ve yanına nereye uygunsa sana kalmış oda neyse işte yani anlatmak istedişim insan sayfaya girdimi bu neya aşağıya doğru uzayıp gidiyo diyo ve tık kapatıyor.arkadaşlarım söylüyor genel olarak böyle fikrimi belitmek istedim.yanlış bişi sölediysem affola.

ELEŞTİRİLMEYEN HERŞEY BİRGÜN YOK OLACAKTIR.
  • isim çok antipatik bence ama incelemek istedim üye oluyorum yine de, pardon tellak..!
  • cok uzun bi site :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.