Şimdi Ara

Web'te gezinmekten sıkılanlanlara!! Keseleyin hadi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.KESELE.com

Çok zevk alacağınız bir site arkadaşlar. köşe yazıları , kişileri , tüm içeriğiyle çok hoşunuza gidecek ve aradığınız herşeyi bulacaksınız.

Deneyin pişman olmayacaksınız..

www.KESELE.com

haydii sinema yarışması BİL-KAZAN başladı bile. 2 Kişilik AFM sinema bileti hediyeli hemdee! .

Saygılar.
    www.KESELE.com
    Yönetim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuzcuk -- 30 Temmuz 2006; 12:21:44 >

• arkadaşlar neler düşünüyorsunuz ? giren inceleyen yok mu ?

yorum e önerilerinizi duymak isterim..

saygılar..
  • çok vakit harcayamadım ama tasarımı güzel olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: İ10

çok vakit harcayamadım ama tasarımı güzel olmuş..

beğenmene sevindim.umarım içeriği incelemek içinde bir ara fırsatın olur. eminim kendine uygun birşeyler bulacaksın.

bu arada arkadaşlar KESELE.com yazın bir toplantı yapacak. Tellaklarıyla yani üyeleriyle :) HAMAM'da buluşacak. sanırım türkiye'de HAMAM'da toplanan tek internet sitesi olacağız

yorumlarınızı bekliyorum. site hakkında ciddi görüşleriniz neler. dışardan bir gözle nasıl görünüyor ?

saygılar.

--> KESELE.com / hayaller gerçek oluyor ..

• nike bak yaw okuzcuk puha
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

nike bak yaw okuzcuk puha

espiritüel şey seni. hiçmi okuzcuk görmedinn

konudan sapmayalım lütfeen..

girdin mi bakıyım sen egzantirig KESELE.com

• Arkadaşlar ;

Son eklenen yazılarımız "Aşk mı Sevgi mi?" ve " Seyr-i Seks" KESELE.com sizleri bekliyor. Büyük bir beğeni toplayan bu iki yazı köşe yazılarımız arasında..

Güncel konularla ilgili birçok şey bulacağınız KESELE.com hem hayattan uzak kalmayacak hemde eğleneceksiniz.

bir göz atmak istemezmisin ?

www.KESELE.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.kesele.com'da RASTGELE TELLAK yazan yeri gördüm bayıldım gülmekten :))))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: TmLrD

www.kesele.com'da RASTGELE TELLAK yazan yeri gördüm bayıldım gülmekten :))))))

:) katılsaydın sen de tellaklarımız arasına arkadaşım. Web'te hamam sefasından mahrum kalmasayıdn

kapımız her zaman açık..

Hazır yazıyorken belirteyim. KESELEGO bölümümüz açıldı. Nedir diye soracak olursanız çok orjinal olan bu bölümde Baştan verilen bir hikayeyi tellarımız ufaktan yazarak devam ettiriyolar. hikayenin gidişatı tamamen tellaklara bağlı olan bu hikaye oluşumuna sizinde katılmanızı bekleriz.

Sonucu hep beraber görelim ...

Saygılar.
    www.KESELE.com

• KESELE.com, 2 Mart.

KESELE 2. SİNEMA BİL-KAZAN YARIŞMASI BAŞLADI.

Geçtiğimiz ay 1.sini düzenlediğimiz Sinema Bil-Kazan yarışmasının 2.si bugün itibariyle başladı. 2 kişilik AFM sinema bileti ödüllü yarışmada bir Film Sahnesi'nin hangi filme ait olduğunu bulmaya çalışacaksınız.

İLK bilen kazanıyor.Zaman geçiyor ..

Daha ayrıntılı bilgi için www.KESELE.com

Yarışma sorunu görmek için -> KESELE.com

• KESELE.com , 4 Mart.

KESELE RADYO huzurlarınızda. Dopdolu , cıvıl cıvıl, en güncel müzikler, en sevilen parçalarla sizlerle.

Dinlemek için BURDAN .
    Yada KESELE.com / E-Radyo bölümü'den .

YAYIN AKIŞI (test yayını)

Hafta içi hergün

09:00 - 10:00 -> DJ Vezirgan / "Güne Merhaba"

10:05 - 11:00 -> DJ Kutu / "Pop Saati"

11:05 - 12:00 -> İstek Hattı ( istekte bulunmak içinwww.KESELE.com )

12:05 - 21:00 -> Müzik Saati / Sizler için türkçe-yabancı seçtiklerimiz.

21:00-22:00 -> DJ Tolgha / "Müsaadenizle"

22:00-00:00 -> Müzik Saati / Yabancı parçalardan seçmeler.

00:00'dan sonra -> e artık uyuyoruz sabaha devam

Daha ayrıntılı bilgi için
    www.KESELE.com

E-radyo bölümünde sizlerleyiz..

Saygılar.
    KESELE.com
    Yönetim.

• KESELE.com , 6 Mart

KESELE RADYO yayını aksatmadan dopdolu devam ediyor..

Yayın akışını takip edenler istek'te bulunuyor,en güzel parçalar sizlerle buluşuyor.

Saygılar.
    KESELE.com
    Yönetim.
  • KESELE.com , 13 Nisan

KESELE.com ' da online üyeler arası mesajlaşma, kullanıcıya özel arkadaş listesi eklendi. Artık üyeler birbirlerini daha yakından tanıyacaklar.

Son eklenen "Kalp İle Büyük Akciğerin Aşkı" büyük ses getirdi. Yazarımıza destek, ve kendiniz için bir göz atmakta fayda var.

KESEL\E - Radyo yayınına son hız devam ediyor.

Saygılar.
    KESELE.com
    Yönetim.

• KESELE.com , 19 Nisan

KESELE.com 2 SİNEMA BİL-KAZAN yarışması son 2 gününe girdi. Hala soruyu bilen yok, ve hala AFM 2KİŞİLİK sinema biletleri sahiplerini bekliyor!

Yeni yazarımız ebru-li'den "Hüznün yüzündür aslında..." isimli harika bir yazı..Sizler için KESELE.com 'da köşe yazılarımızda.

KESELE.com 15.000 ziyaretçisiyle devam ediyor.
    Sizlerle büyüyor.

Saygılar.
    KESELE.com
    Yönetim.

• çok hoş bi siteymiş...paylaştığın için teşekkurler okuzcuk ..
  • Arkadaşlar,

çok teşekkür ediyoruz.Yorumlarınız bizi çok mutlu etti.

Umarız yakın zamanda KESELE.com 'u daha çok inceleme fırsatınız olur ve bu memnuniyetiniz katlanarak artar.

KESELE.com, Kültür-Sanat Eğlence Portalınız.

Saygılar.
    KESELE.com
    Yönetim.

• mikroanaliz müteşekkiriz .

KESELE.com , 21 Nisan

2.SİNEMA BİL-KAZAN YARIŞMA'sı sone erdi. Kazanan tellağımız 2 kişilik AFM sinema biletlerinin sahibi oldu. BİL-KAZAN yarışmaları farklı katogorilerde sizlerle olmaya, eğlendirmeye ve hediyeler dağıtmaya devam edecek.

Katılımınız için Teşekkürler.

Saygılar.
    KESELE.com
    Yönetim

• KESELE.com, 24 Nisan

Çok özel bir yazı. "ilkisss" ten bir ilk, bir deneme. Görsellik her zaman güzel olmuştur..

KESELE.com 'da "MAİ" sizi bekliyor..

KESEL\E-RADYO TEST Yayına devam ediyor. Sizlerden gelen istekler doğrultusunda şekil alan E-Radyomuz yakında tam kalıbıyla ANA YAYININA da girecek.

Saygılar.
    Yönetim.
    KESELE.com

• KESELE.com , 6 Mayıs

*KESELE.com'daki büyüme , saygınlığı ve etkinliği ile büyük bir hızla artıyor. Tellaklarından aldığı güç ile büyük ve güçlü bir aile olma yolunda hızla ve hızla ilerliyor.

*KESELE.com'da çok önemli bir yazarımız sizlerle. "Arjuna"nın köşe yazılarınıwww.kesele.com 'da artık takip edebilirsiniz. "Gelmiş Bulundum" isimli ilk köşe yazısı ile KESELE.com 'da sizlerle..

Saygılar
    KESELE.com
    Yönetim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuzcuk -- 7 Mayıs 2006; 1:27:31 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.